Mansur Yavaş'ın Başkent Ödülü alması hakkında ne düşünüyorsunuz

Mansur Yavaş'ın Başkent Ödülü alması hakkında ne düşünüyorsunuz
Mansur uçmuyor, bir kısım cemaat uçuruyor.
Adam Ankara 'nın kasabadan devşirme Beypazarı isimli ilçesinde belediye başkanlığı yapıp , ABB başkanlığına Chp tarafından adeta atanarak seçildi.
Gördüğüm tek farkı Ekrem gibi devamlı konuşmak yerine, daha çok sessiz kalarak, günlük siyasi polemikten uzak durmasi.
O da kendisine, vatandaşın gözünde bir itibar kazandırıyor. Çünkü bizim insanımız konusani değil, susani sever. Ondaki sessizligin verdigi gizeme, ayri bir değer atfeder. Olay bundan ibaret. Yani ortada onu gerçekten öne çıkaracak büyük bir başarısı yok.
Ödülü, kim , neye istinaden vermiş belli değil, amaç sadece onu on plana çıkartıp, KK yi de baskilayarak, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayi yapmak. Mansur Yavaş, benim icin Ekmeleddin Ihsanoğlu vakasindan farkli birisi değil.
Tam ideal aday olmasa da bugün için millet iktidarında Cumhurbaşkanı adayi olmasi gereken isim bence kesinlikle Kılıçdaroğlu olmalı.
Başarılı ve beyefendi bir başkan profili çiziyor kendisi. Arka sokaklarda kendi menfaati için kirli işler çeviriyor ise, orasını bilemiyorum tabi
görüşüne katılıyorum canım ama o kirli işler bazıları daha ii bilir
Ankara 'da değilim be icraatlerini bilmiyorum ama aldıysa hak etmiştir.
2021 de aldı
Cevap
11Cevap
Tebrikler. bence başarılı
Jelibonun maden olduğunu düşünen,900 milyon doları dinazora gömen Melihe ses çıkartmayalar Mansur Yavaş’a laf söylüyor. Muaviye’nin dişi deve hikayesi yazın Googleye okuyun, tanıdık gelecektir 🙂
Tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum 🙏🏻👏🏻
aynen
Mansur başkan Ankara şampiyon 🤣
Başarılı siyasetçi severim kendisini
Her ödülü bu adama vermek lazım. Hepsini sonuna kadar hak ediyor.
Başarılı biri, haketmiş.
bazıları gibi çalıp çırpmadı
Tebrikler.
geleceğin cumhurbaşkanı
yakışır mansur başkana
dürüst başkan
ödülü kim vermiş neyin mükafatı
Umrum da değil
esaslı başkan
hakediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?