😎 Teşekkürler sevgili dostlar, bu başarı sizin.👏🏻🧿
Başkan Mansur Yavaş, 2021 Dünya Belediye Başkanı ödülünü aldı. Ne düşünüyorsunuz?
😎 Teşekkürler sevgili dostlar, bu başarı sizin.👏🏻🧿

Hayırlı olsun. İstanbul belediye başkanı iken R. T. E ye neden verilmedi. Şimdi beni Akp li diye linç edecekler olur ;değilim. Lakin ödül verilecek kişi siyasi ve kişisel düşüncelerle seçilmez. Onun için kim ne derse desin böyle bir ödül varsa R. T. Eye de verilmeliydi onun için bu işin altında yine uzun bacaklı ingiliz oyunu var. Ben bunu C. B Adayı olacak diye okurum o kadar da cup diye dalamam kusuruma bakmayın. Ha bir de Cumhurbaşkanının değişmesini canı gönülden istiyorum. Çünkü bu Millet her yeni kuşakta dibe vurmazsa akıllanmaz. Bir de şunu söylemeliyim Ankaranın şehir planını zamanında Atatürk yapmıştı bizzat caddeler geniş ve yollar bulvarlar da aynı. Mansur başkan daha iikbuçuk yıllık. İki ay önce Ankaradaydım asfaltsız ve bozuk yolları var. Mansur başkan halleder artık.
Anahtar kelime ödülün adında. Ödülün adını anlayana kadar oku. Anlayınca neden o, bu ya da şu şahsiyetin ödül almadığını anlarsın.
@coffeyyJohn anlamadım Belediye başkanları vakfı ne iç yapar ki.
@coffeyyJohn
@coffeyyJohn haber.tiklanmarekorukiranlar.com/ortaya-cikti-4/
Türkiye' de her yerde gündem oldu, gazetelerde, haberlerde verildi. Sosyal medyada bir sürü yerde yayınlandı. Görmemiş olman enteresan. Ödülün tam adı "2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü". Eğer anlamazsan tırnak işareti içinde olanları tekrar oku. Daha da anlamazsan bana yaz; ben daha açıklayıcı anlatayım.
Kendisinden önceki Melih Gökçek aynı ödüle ancak aday adayı olmuş ve ödülü alamamıştır. Hatta sonra Melih Gökçek' in ödülü alması için manipülasyon ve sahte yorumlar yapıldığı vakıf tarafından iddia edilmiştir. Melih Gökçek' in çok istediği ama alamadığı ödülü ondan sonra gelen Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş hak ederek aldı. Vakıf bu sene ödül verirken özellikle pandemiyle ilgili yapılan çalışmalara önem verdi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Bey'i tebrik ediyorum. Özellikle pandemi döneminde esnaf ve Ankara halkı için yapmış olduğu çalışmaları takdir ile gözlemlemiştim.
Tüm bu özverili çalışmaların neticesi olarak takdire şayan bir ödül almış kendileri. Tebrik ederim.
Ülkemizin bu gibi yöneticilere yön vericilere ihtiyacı elzemdir.
Kendisini tebrik ediyorum umarım daha da çok başarılı olur sadece dünyaya değil ülkemize yöneticilere siyasetçilere örnek olur.
Başkentimiz namına ve atasına yakışır bir gelişmişlik göstersin.
Cevap
46Cevap
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a "2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Jüri Özel Ödülü" veren "World Mayor City Mayors Foundation" vakfı, Sözde 'Rakka Belediye Başkanı' PKK/YPG'li terörist Leyla Mustafa'ya jüri özel ödülü verdi.***Barack Obama'ya Nobel barış ödülünü layık görmüş bir dünyada, Canlı yayında bir tek icraatini bile sayamayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da "2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Jüri Özel Ödülü" verilmesine pek şaşırmamalı.***Ödülü verdiklerine göre Karşımıza Mansur Yavaşi çıkaracaklarMuhtemelen.****
Mansur Yavas, Mayor of Ankara Turkey
Winner of the 2021 World Mayor Capital Award
mansur en iyi başkan değil bakın başkent olarak en iyi ödülü aldı.
başlığı yanlış açtın en iyi başkan hollandalı
Tebrik ediyprum çok sempatik bir insan. Hakettiğini de düşünüyorum medyada gördüğüm haberlere göre. Ama bir şey de kafamı kurcalıyor. Bu ödül politik olabilir mi. Yani İstanbul'da yaşıyorum ve Mahsur beyin Ankaradaki hizmetlerini bilmiyorum açıkcası. Ödül alacak kadar büyğk ne icraatler gerçekleştirdi gerçekten bilmiyorum.
Sayın başkanın ödül alması çok güzel sevindim. Ancak bir Ankara lı ve bir belediye çalışanı olarak merak ettiğim bu ödülü hangi başarılı hizmet karşılığında aldığı... Tamam başkan iyi adam da eğri oturup doğru konuşalım henüz Ankara da verdiği hiç bir sözü tutmayan ve iş üretmeyen bir belediye var...
Ödül çok açık siyasi bir ödül yani başarı ödülü değil
Sonuna kadar hakettiği bir ödüldü, başarıları daim olur inşallah...
Amin. Size katılıyorum. 🌸🇹🇷
Yeni haberim oldu tebrikler inşallah harcanmaz böyle insanlar:-)
Tebrikler. Siyaset yapmadığı sürece kazanmaya devam edeceğini düşünüyorum. Bazı yerel yöneticiler mobeselere bile konuşmaya başladı çok komikler 😀
Mutluluktan ağlıyorum. Mansur Yavaş'a hayran olunuşu popüler kültüre bağlayan ufak zekalılara kanıt niteliğinde olmuş.
Başkent ödülünü aldı, düzeltelim. Tebrikler tabii ki, benim de birçok e-mail atmışlığım vardır. Uzunca anlattım. Başarının büyüğü o ve çalışanlarının, sonra da bizim.
Olması gerektiği gibi.. Kendisini tebrik ediyorum..
Kisin gidilmeyen catliyan kayan karlari bile temizlenmeyen metro yapilmayan yollardan dolayi almistir o odulu
sevindim.. düzgün bir adam... ankaralılara sormak lazım... yıllardır oy verdikleri parselci melih den sonra bu adamı bünyeleri kaldırabiliyor mu?
Anlasildi 2023 chp cumhurbaskani adayi mansur yavas simdiden icerden ve disardan parlatmaya basladilar
Gurur duydum, dünya belediyeleri arasında ödül alan başkanlarımızın olması bizim için milli gururdur.
https://voca.ro/15kLSrORWaSS
Helal başkanım
Herkesin cumhurbaşkanı adayı
bu adam aday olsun , fark atar.
Aslında yapması gerekeni yapti sadece ama iste Ankara 25 yıl melih gökcekle yasadigi icin ödül qlmasi gerektigini dusunmusler.
Oldukca manidar.
En azindan parsel parsel satmiyor mansur baskan.
Artik yerel veya uluslararası odullerin hemen her alanda, hakedene degil daha çok sosyal medyada soz edilene verildiğini gordugum icin, bir anlami yok...
Sonuna kadar hakkediyord umarim cumhurbaşkanı adayı olarakta görürüz.
Kendisini fikirleri olarak sevmesem de çok başarılı ve idealist bir lider olarak görüyorum. Sonuna kadar haketti bu ödülü
Başkanım gerçekten de sonuna kadar hak ediyor. En çok sempati duyduğum birkaç siyasetçiden biridir. Mansur yavaş 🧡
Hem Mansur Bey'i hem de Ankaralıları tebrik ediyorum ülkede umut verecek şeyler de oluyor
Başkanım be ödülü aldığında bile bu benim drğil Ankara halkınındır dedi cidden bu adam siyasete yem olmadan büyük yerlere gelmesi gerekiyor
Bu adamı yakında öldürüŕler diye şüphelenmıyo degilim
Adam önceki dönemin pisliklerini temizlemeye çabaladı aylardır, Akplilerin tüm engelleme çabalarına rağmen becerdi. Baba adam. 👍
Merak ediyorum da ne yapmış? Gerçekten Ankara 2 yıldır yapılan hiçbişey yok, yollar berbat halde araba kullanamıyorsun çukurlar yüzünden. Belediyeye haber veriyorsun umurlarında değil. Sokak hayvanları ile ilgili yılbaşından bu yana 17 dilekçe verdim hiç umurlarında olmadı. Pr dan başka bişey değil. Öncekiler neyse buda o
@Sbdlap öyle ilçede değilim, dikimevi cebecideyim. Ana yollar, ara yollar çok kötü. Bş anda çukur çıkıyor kaç defa yapılan kasisleri boyamadıkları için aradım uğraştım. Ben 2 yıldır ilk defa Ankarada trafik sorunu yaşıyorum. Araç sayısı artmasına rağmen bir şey yapılmıyor ve bu ileride daha kötü olacak.
Cumhurbaşkanı olması gerekiyor bu adamın, belki ülkeyi kurtarabilicek tek adam, şu andaki iktidar çok yozlaştı artık
Emeklerinin karşılığı 🙏 siyasi olarak düşüncelerimiz çok farklı olsa da kendisini destekliyorum cb olarak da görmek istediğim bir şahsiyeti
🙏
Fatih Altaylı çok gülmüş olmalı bu habere. Ve çok şaşırmıştır. Şaka falan diye düşünür kesin.
umarım hak ederek almıştır ama bu tür ödüller genelde siyasidir bağlantılar neticesinde veriliyor diye düşünüyorum.
Bir Ankara vatandaşı olarak tebrik ederim bu ödül hepimizin muykuyuz
Erkeğin billahı o almayacakta kim alacak
Erkeğin hası demek
Mansur başgan hak ediyor
Vayy be Galiba Başa da gelebilir Tebrikler
Hak eden gelsin ama Mansur Yavaş bence yakışır
Tebrik ediyorum Mansur başkan baş tacıdır.
Yeni haberim oldu tebrik ederim 👏
👍
Güldüm valla 😂😂😂 napmış da bu ödül verilmiş?
Ağa babaları ona ödül mü ısparlamış?🤣
Ben de oy verdim oylama sırasında mektup yazdım ilgili kurula.
Hakkediyor vallahi delikanlı adam hizmetini de yapıyor.
şimdi duydum..
ve çok mutlu oldum..
helal olsun başkana..
Naptı kızılayın kaldırımını yaptı diye mi çok büyük hizmet
Birde 2023'te seçimi kazanırsa göbek atacağım
melih twitt atti mi peki
Helal olsun yakışır başkanıma
Mansur Yavaş'ı seviyorum mutlu oldum ehehe
Allah kalbine göre veriyor 🚬
bu yaştan sonra parayı malı mülkü aramaz bu insanlar ardından adam desinler yeter itibarını konuştururlar biat kültürü yok adaaaaam gibi adam işte.
Akp kudurtucusu helal başkana
Allah affetsin, öldü diye okudum jsksn
hangi belediyelerle yarışmış acaba?
AKP'liler kudursunnnn şimdi
Olabilir hiçbir şey düşünmüyorum
Sonuna kadar haketti başarıları daim olsun.💪🌸🙏
Tebrik ediyorum. Hak ediyor her daim.
Darısı cumhurbaşkanlığında insaallah
Ankara köyüne hangi hizmeti den dolayı almış.
Hayırlı olsun ne diyelim
Hayırlı olsun
Bravo ozaman
Mansun başkan Fenerbahçe şampiyon
Haketti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?