Güncellemeler
+1 yıl
Tipik orta doğulu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben kimsenin siyasi fikrine tuttuğu partiye karışmam ama size genç partiyi öneririm2023 bizim son kurtuluşumuz ve çok düşünmemiz gerek cidden tek kurtuluşumuz lütfen düşüne düşüne oy verin gelecek hakkındaki fikirlerini dinleyin partilerinBir partiye sırf mültecileri gönderecek diye oy verilmez verilemez hiçbir akla mantığa sığmaz binbir kere düşünün
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tipik Ortadoğulu demekte ırkcılık... degilmi... ayrıca adam haklı. memleket tuzaga cekıldı bilerek ve isteyerek yapıldı. once sınırdan mayınlar temizlendi sonra milyonlar girdi.. bunlar sayesınde 3_5 aile zengin oldu memleket battı
Ülkenin tek sıkıntısı mülteciler değil bence ve bu adam aşırı ırkçı radikal benim sözlerimde pek yanlış yok böyle şeyler genelde orta doğuda olur avrupada böyle adamları umursamazlar eğer başa ülkücüler geçerse demokrasi diye bir şey kalmaz diye düşünüyorum zaten 70li 80li senelerde gördük
Benim sözlerimde yanlış yok derken tipik orta Doğulu sözünde yanlış yok demek istedim
Ülkücüler basta zaten.. MHP iktidar ortağı.. degilmi... mülteciler buyuk sorun.. cözülmesi gerek.. acilen... paylaşacak ekmek bırakmadılar
Bu adam seçildi diyelim
Bu adamın mültecilerden başka politikası düşüncesi yok varsa yoksa mülteci bu adam seçilince 5 sene boyunca mültecilerle mi ilginecek? Sırf mülteciler için bunu seçmek bence daha da kötü
Gelen gideni aratır derler eğer özdağ gelirse bence erdoğanı bile ararız
Sen dg ümit hocanın kim oldugunu bilmiyor sun.. bence tamam haklısın
Bal gibi biliyorum daha yeni tanımadım kendisini
Hayır bunca seçim CHP ye verdim ama sığınmacılar konusinda net bir şey soylemiyor o yüzden destekliyorum
Bunu akpartili birisi yapsa barbar falan derler ama sırf yaptıkları işlerine geldiği için destekleniyor. Akpartili değilim ama bencede çok sıkıcı
Evet çok haklısınız takmışlar bir suri
Sırf mülteciler yüzünden adama oy verecekler ülkenin tek sorunu zaten mülteci değil ekonomik krizdeyiz sağımız solumuz düşman irtica tehdidi var bir de bu ülkücü başa geçerse net ülke batar
Kesinlikle öyle
Kimse ona vermez sen bir halta yaradığı yok mültecilerle kendini kandırıyor
Evet zaten seçmeni hep 14 yaş ergenler
O adamda muhafazakara benziyor
Zaten mhpli bahçelinin yakın çalışanı bahçeliyle baya yakınlar
Hayır sıkmadı ülke majvoluyo sığınmacı kauniyo bunu dert etmiyorsun da bu nu mu dert etttin
Mültecileri dert etmediğimi kim söyledi?
Bir şahısa sadece mültecileri gönderecek diye oy vermek apt*llıktır eğer bu kazanırsa (kazanamaz yine akp kazanır net çünkü millet ittifakının oyunu böldü) 5 senemiz boşa gider
Neden bolsun pardon ozaman millet ittifakı da ginderecegine inandirsin insanlar neden dunkuu zafer partisine inaniyorda onlara inanmıyor asıl sorun bu ayrıca zafer partisi oyunu sadece CHP den iyi partiden almayacak akp ve MHP den de alacak ben geçen seçim iyi partiye verdim zafer partisi olmasa iyi partiye zaten vermeyeceksin böyle pisirik bir partiye zaten vermem CHP desen mv leri entegre edelim der genel başkan isteyen gider der peki gönüllü gitmek istemeyen ne yaoacak var mı cozum yok
Bahçeli koltuğunu özdağa verse özdağ koşa koşa mhp ye gider bu adam bir kere sağcı
Sağcılardan ülkeye fayda gelmez
Ben genç partiye vermeyi düşünüyorum size de öneririm cidden cem uzan büyük bir insan
Bir de zafer partisi neden seçime 1 sene geldi de millet ittifakını böldü? Bari daha önceden ya da 2023den sonra gelseydi
Seçime 1 sene kalmış bu çıktı
Bi' de milleti "silahsız" kavgaya çağırması yok mu kıraathane siyasetçileri
He öyle genç oartiye verince bolunmuyor mu nasıl mantık var sizde sagciymis ne fark eder türk milletinin sorununu indan başkası dile getirmiyor sen yurt dışında yaşayan kişilere oy veririsnn
Genç parti 2002den beri var son sene çıkıp gelmedi
Ama zafer son sene seçime 1 sene kalmış çıktı geldi seçmenlerinin çoğu millet ittifakından yine erdoğan kazanınca görüşürüz sizinle
Erdoğan Cem Uzana neler yaptı bilsen
Erdoğan aynısını sana yapsa sen de gidersin adam çook önceden fetönün hain olduğunu anladı zaten o yüzden kazanamadı yoksa kazanacakdı
Cem uzan zekasıyla liseli özdağı tokat manyağı yapar adam amerikayı dolandırdı eğer başa geçerse avrupa olabiliriz ama bizim cehaletle dolu halkımız bu şansı kaçırdı sırf fetöcü olmadığı için cem uzan kötü anılıyor ülkede
Hayır sıkmadı ülkedeki en büyük sorun sığınmacı kaçak sorunu yüzde bir de alsa oyum onadir
5 sene boyunca mültecilerle ilgilenecek galiba
Bu millet düşünmekten yoksun galiba ya ona buna muhalefet gelecek hakkında planı yok eğer seçilirse (seçilemez) iç savaş çıkar bu adam zaten ülkücü, ülkücüler bu ülkeye zarar vermekten başka bir şey yapmaz demokrasiyi kaldırıp atır rteyi ararsınız bundan %70 eminim
He he öyle
70lerde gördük hehe öyleyi ülkücülerden gram fayda gelmez
Sen sigınmacilari entegre edenlere. oy ver yakında ABD gibi karışık bir ülke olur yasarsiniz
Yo genç partiye vereceğim
G zekalı biri. Ülkeyi batırır bu iç savaş cikar
Aynen öyle iç savaş çıkarır bize 70leri yaşatır ama sonucunda kenan evren gibi liderler çıkarsa iyi olur :D
Sıkmadı. Adam sonuna kadar haklı.
Bunu ona buna muhalefet olup oy bölerek ya da milleti kavgaya çağırıp bağıra çağırarak mı yapıyor?
Allahtan bir mülteciler var mülteciler olmasa prim kasamayacak
Renk katiyor boş ver
Yok bee tipinde nur yok görünce kusasım geliyor ona buna sallayıp bağırıp duruyor siyaset bence bu değil siyaset gelecek hakkında planlarını söylemek önceden böyleydi partiler gelecek hakkında planlarını söylerdi bunlar sadece muhalefet
sıkmadı
Bu özdağ iktidar olursa 5 sene boyunca sadece mültecilerle mi ilgilenecek? Çünkü başka hiçbir konuya deyinmiyor