AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Z kuşağının sınavı başlıyor. Bakalım bu kıyak sonrası hükümete oy verecekler mi.
mantikli olanda bu yalniz mesela biri kredi cekip ihtiyaci olmasa bankaya koysa faiz yese devlet zarar eder. kotu amacla kullanilmamali bu paralar.
Allah razı olsun Kemal Kılıçdaroğlundan.
Onun sayesinde oldu bu
Başka çareleri yoktu çünkü odemeyecekti kimse faizi
Devede kulak sanki çok büyük icraat sosyal devlet olmanın gerekliligi bu zaten bir lütuf gibi anlatılması acizlik
Cumhurbaşkanı kimseyi mutlu edemez yorumlardan belli oluyor gerçi
Çok iyi olmuş yeni bitenlere bende 3 bin gark vardı sadece millette 40 bin nerdeyse
Herkes için mi geçerli kimler için geçerli bilen aydınlatabilir mi
Kemal Kılıçdaroğlu sayesinde oldu açıklama yapmasaydı ve tweet atmasaydı bu olmazdı
Almasaydıniz ayriyeten o parada yetimlerin hakkı var herkesin vergisi var mecbur ödeyeceksiniz kullanmasaydiniz...
Enflasyon farkının silinmesi zaten şarttı ama faizi de silmeleri iyi oldu, biraz olsun yükümüz kalktı. Bu haber ilaç gibi geldi.
faizi ile ödeyenlere geri ödeme yapılcak mı yok
faiz abartılmicak şekilde olmalıydı bence herkes alırken iyi öderken mırın kırın
yine abartılmadıki faiz o bitane 4 yıl okuyan vatandas 2024 de odemesini yapcaktı 34 bin tl ödemesine 100 bin tl gelmıs gece gündüz diyede abartılıyo bugün asgari ücret 5500 tl ocakta bi zam daha 2023 de 6 bini asar 2024 de büyük ihtimal 7 binleri gecer 100 bişn tl ödemek 7 bin tl asgari ücret calısana bile dokunmaz hadi hepsini gectim bu ünv okuyo alanında calıssa 7 bin tl ni üstünde asgari ücret lanın cok üstünde maas alır yani 15 bin civarı para alsa 10 ayda borcunu siler süpürür insanlar fazla abarttı millete yük olmasındiyede cumhurbaskanı bi düzenleme yaptı bu ülkede kimseyi memnun edemiyosun eskiden ünv okuyanlar ek iş bulamassa * yapıp okulu bitiren kızlar hap uyusturucu satıp kacak sıgara satıp okul bitirmeye calısan gencleride görürdük simdi devlet veriyo azda anası babası yoladınmı ünv tadından yenmiyo benim en kücük kuzenim ünv okuyo 3 sınıfa gecti cokta zorlanmadı kaldı 2 yılı
@mehmetsercan çalışmaya totoları yok. ödemeye gelince ağlarlar. bende yurtta kaldım o kyk paralarının nereye gittiğinide biliyorum karı kız alkol eğlence. adamlar hatta okulu bile bıraktı.
valla ben hem calsııp hem okudum ünversiteyi ailemde 1 tl göndermedi gönderemedi ellerinde yoktu simdi devlet ilkokuldan kalemi silgisini alcak defteri kitabını alcak durmu yoksa botundan kabanına kadar alcak lise bitince üniversiteye gitcek millete para vercek üniversitesini bitirtcek sonra ana parasını ödeyin diycek ona bile hepsini ödeyin diycekler sonrada okul bitince yallah ben gidiyorum amerikaya almanyaya diycek valla ben aslında hic sevmem nankor insanı bu ülkede öyle bi z kusagı var yüzde 30 ben yeyim iciyim gezeyim cebime devlet harclık koysun istedigim isi bana saglasın fazla calıstırırsada olmaz az calıstırsın diyen i kesim var anlamak mümkün degil ama butün z kusakları onlar gibi degıl kimisi askere yazılır dagda vatan korur kimisi spor yapar hayatını idame etitrir kimi dükkan acar kimi mühendis olur olan olurda bazısı olmaz eskiden bizi bası bos gezdigimiz icin insanlar elestirirdi git calıs diye simdi gencler is yok diyo anneleride babalarıda hükümet is bulsun diyo yahu ben ortaokulda lisede sasmaz sanayisinde her dükkana cırak rıyonmu diye tek tek sorardım iş arardım lokantalarda felan bulamasamda bi fırında anlasır günlük bana suakadar simit ver derdim aksama kadar onu satardım olmadı boyacı sandıgımı aldıgım bille kahvelerde sokak aralarında polis karakollarında ayakkabı boyardım anlamıyorum bunları
@mehmetsercan kyk yı alanlar zaten durumu iyi olanlar
bilemiyorum ama neticede yanlıs hersey iyi ya da kötü elestirilmez
@mehmetsercan onlar zaten eleştirmek için eleştirenler. mantıklı yerlerde eleştirilmeli
mantıkmı aramıyorum artık
Muhalefet olmasa insanların iliklerinide sömürecekler Allahtan seçim yaklaşıyor insanlar az nefes alacak.
10 bin almıştım 15 bin olmuştu yüzde 50 faiz gayet iyi tefeci misin eğitim için aldık o parayi adam işe girene kadar faiz uygulamaman gerek zaten
Kimse sana babanın hayrına para vermez o parayı sokakta bir vatandaştan iste bakalım senden karşılığında ne isteyecek 🙂
Vericek tabiki sosyal devlet
Başka bir arzunuz hanımefendi 🙂
Peki boş yere faizi ödeyenler ne olacak? Yumurta kapıya dayanınca mı aklınıza geldi faizi kaldırmak 🙄 Size oy moy yok boşuna çırpınmayın.
Yani... En azından daha az üzgünüm... Koçum koçum oy için hep eğildin büküldün be.. Onurlu olmak güzel şey
erdoğaan erdoğannn erdoğağağaaağağağannnnagâgaagga😂
Cansın
Ödemesine başlayan biri içinde faizler silinicek mi?
Yani süper haber oldu da. Okulum bitene kadar yine faiz yüklemesi yapcaklar
Yani hic yoktan iyi ama işsizlik var yine sikinti aslinda asil problemde o
Benim 13 tü 21 oldu ama 6 ödedim
Kalan 7 mi. şimdi
Evett çok iyi olmuş bence 😊
Kılıçdaroğlu söylemese
Yapacaklar mıydı acaba?
Kılıçdaroğlu gene kıyak yaptı.
Mutlu olmayan gitsin faizi ödesin
Bir miktar mutlu oldum evet
kilicdaroglu reisi mecbur birakti :)))))
Olması gereken buydu
Oyun oynuyorlar resmen
Bi zahmet mutlu olsunlar
evet yoksa çok büyük borç vardı
Bunun için bir yıl zaman versinler
Ya faiziyle ödeyenler ne olacak?
Çok iyi oldu borcu olanlara
zahmet olmus. sonunda!
nasıl silindi silinmemiş hiç
Ödeme yapıp faiz ödeyenler napacak?
Bu ülkede kurallara uyan keriz olarak kalacak. Kyk borcunu karıyla kızla erkekle yiyenlerin parasını da bizler ödedik vergi olarak :ds
14ten 8e düşecek mutluyum
beni etkilemedi faiz yoktu zaten
Silmedi suç, sildi yine suç..
Geç kalınmış bir güzel karar.
şu gvtın fotrfıı görmek zorundamıyım mn g
Defol git o zaman
@kimimbenneyim kes biatcı yalama
Sensin yalama , kuyruk acın var galiba fena koymuş sana
@kimimbenneyim şehitlerin kemikleri sızlıyor sen nediyon kavruk
cok tesekkür ederim reis
Kılıçtaroğlu istediydi 🤣
Seçim propagandaları bu kadar düştü işte
Bir zahmet 😌😌 silsin faizleri
Teşekkürler Kemal Kılıçdaroğlu
Teşekkür edin mutlu olun
Helall Akp el atmaya başladı reiiss
Kilicdaroglu dedi diye el atti onlar el degil anca parmak atar sizin gibi körlere
Ulkenin sonunu getiriyorlar uyuyun siz
Kendileri yurtdisina kacinca siz burada davar gibi kalacaksiniz
Gorucem ben o zaman sizi Allahtan benim yurtdisi imkanim var sizin gibi cahiller yuzunden burada kalsam cok uzulurum
Mutluyum oyum ak Parti'ye
Aynen bende duydum az önce güzel haber
Bana burs çıkmıştı zaten
Ana parayı bile ödeyemem
kılıçdarogluna dua edin gencler
Tayyip'in fotoğrafını değil Kılıçdaroğlu'nu koyun.
benden sılınmedı hala
Mutluyum
Biraz daha zorlarsak ana parayı da almazlar
Oyyok yine de