Komisyona sunulan KYK borcu düzenlemesi geçmiş. KYK üzerinden öğrenim kredi alanlar, geri ödemeyi aldıkları miktar kadar yapacaklar. Faiziyle ödeyenler ne oldu şimdi:)

Komisyona sunulan KYK borcu düzenlemesi geçmiş. KYK üzerinden öğrenim kredi alanlar, geri ödemeyi aldıkları miktar kadar yapacaklar. Faiziyle ödeyenler ne oldu şimdi:)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ödemiyorum
Sayın Muhalefet. Lütfen şu ev kiraları olayına da bir el atın nolur. Siz teklifi sunun. Red edilmesi önemli değil biliyorsunuz. Saygılar
Aynisi evin vergisinde başıma geldi. Faiziyle odedim uc ay sonra odeyenlere af geldi faissiz odediler
2013 yılında aldım duruyor hala ödeyemiyorum iş yok güç yok vakıfbankasına da borcum var onu da ödeyemiyorum
Bir vatandaşın bu ülkede namusuyla yaşamaya çalışması suç zaten ve her türlü cezaya layık görülüyor.
8 bin kalmıştı tam faizi o kadardi. Ödemeyeyim madem oley
Harika bi haber ya
Bu ülkede borç ödemeyenler karlı çıkıyor nedense. Bende faiziyle ödemiştim.
ödemeselermiş ben noterde imza atarken sıfır faiz diye imza attım yine faiz olsa yine ödemem
ödeyen ödesin ne olacak varmış ödemişler biz önümüze bakalim. hayirli olsun arkadaşlara. komple bursa dönmesi dilegiyle bu ıslerin.
Evet zamanında ödedik. Ama yeni projede de yine faiz var. Sadece ilk etapta yok. Aslında değişen çok da bir şey yok yine.
Aman cehenneme gidecek yakında orada faiz yiyenler var dolar Euro kuru geçersiz. Gelmek isteyen buyursun..
Enayi yerine kondular
Kurunun yanında yaş da yanar sözü Türkiye'ye ait😄
Ne zaman ödemeye başlıyoruz
teşekkkür ederim ben ödedikten sonra :)
Süper ya
O zaman kaldı 7.5
Onlarda da ıade olmalı acıkcası olur mu bılemem
Faizsiz ödedim geçen sene
Noldu biz enayiyiz hemen ödedik 😃
Secim yaklasiyor hicbir seyi odemem
Faiziyle ödeyenler madur
Faiziyle ödeyenlere yazık oldu