Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Ümit Özdağ vardı sevdiğim. Mansur Yavaş hariç hepsi cacık çıktı. Ekremi sevdik ama kendisi tayyip v2 çıktı. Sonra aniden ümit özdağ diye bir isim parladı tam dedik aradığımız siyasetçiyi bulduk diye oda instagramdan fethullah güleni takip ediyormuş.. bu da gözümden düştü. Mansur Yavaş gerçekten adam gibi adam kendisinin 1 hatasınını eksiğini bile görmedik. Ama gel gelelim o da adaylığını açıklamıyor işte
Güncellemeler
+1 yıl
İnstagram değil Twitter arkadaşlar. Dalgınlığıma gelmiş
Lan fetonun sosyal medya hesabı yok hala link atıyorsun. Ayrıca dediğim gibi ümit özdağı uzun yıllardır takip ederim hiçbir zaman cemaatin yancısı yalakası olmadı.
Aynı yoldayız ikimizde. Özdağın yaptığı çok büyük bir hata değil. Kendisi en sağlam muhalefet adayı ve Atatürkün izinden giden nadir siyasilerden. Kk desen zaten kendine faydası yok imamoğlu da sonradan maskesi düştü. 6lı masa desen onların da millet değil para ve koltuk umurlarında. Daha aday bile açıklayamıyorlar çözüm üretmek yerine o koltuk senin bu koltuk benim kavgası yapıyorlar. Şu an umudum ümit özdağ olursa mansur yavaş birde cem uzan da var ve muharrem ince de onuda unutmayalım
Bugün seyit rıza ya şeyh Saide terörist diyebilen tek siyasi lider ümit özdağ. Net adamları severim. 100 oyum olsa hepsini ona ona vercem. İnceyi de severim. Chp'den gerçek Atatürkçüleri atıp kürtçüleri dolduruyorlar zaten
Doğru diyorsun zaten Atatürkün partisini teröristlerle dost halde getirdiler önce içdeki başta kk olmak üzere yalakalarını atacaksın, sonra ümit özdağ muharrem ince gibi isimleri ekleyeceksin. Cem uzan da var ama o genç partiden. O da olsaydı güzel olurdu. Bu kadro tam şampiyonlar gibi Benim gözümde akp=chp=hdp
Ben güveniyorum ya adam kendi parasıyla devletin tek kuruşuna bile dokunmadan berke barajını yapmış dünyanın en büyük 13. Barajı mı ne. Birde pringles ve motorola telefon falan bedava dağıtmış
Kanka kendi şirketini iyi yöneten birine benziyor bende mansurcuydum ama bir kaç eksiği gözüme carptı belediye meclisinde diğer parti üyelerine ifadeleri susturmaları falan oda gözümden düştü açıkçası cem uzanın verdiği vaatlerde ekonomi üzerine olunca çoğunlukla şu an o ilgimi çekiyor açıkçası
Aynı şeyi düşünüyoruz elimde zaman makinesi olsaydı 20 yıl öncesine dönüp onu başkan yaptırtırdım. Kendi servetiyle devletin tek kuruş hazinesine bile dokunmadan berke barajını yapmış adam. Ama kendisi de seçilemiyor yurt dışında olduğu için aday olsa yine düşünürdümde. Diğer konuya gelince aralarında bir hadise yaşanmıştır ondan dolayı tavırları böyledir diye düşünüyorum zaten bakarsak iktidar yanlısı herkes bu adamın üstüne yükleniyo o da böyle karşılık veriyor işte hem ben diğer parti üyelerinin konuşmaya değer bişey olduğunu düşünmüyorum bu konusa mansur az bile yapmış
Kanka bak akpyi savundugumdan demiyorum ama nolursa olsun kendi kalitesini göstermek ve başkanlık gereğini yapmak adına dinlemeliydi ve erdoğanın klasik taktiğidir adam rakibini elemek için elinden geleni yapıyor
Savunmak değilde objektif düşünce oluyor bu dediğin zaten knk. Dediklerine katılıyorum siyasi kimliği gereği dinlemek zorunda ancak aynı şeyi de onlar mansura yapıyor. Ama onların yaptıkları mansurun ki kadar olay olmuyor. Hem düşmanını düşmanının silahıyla vur demişler.
Bence bu konuda kısasa kısas olmamalı onlarla aynı duruma düşürür onu o yüzden kendi kalitesini göstermek için dinlemeli gerekirse hak vermeli haklı oldukları yerlerde sonuçta 2 takım 1 stadı bölüşmüyor koskoca büyükşehiei yönetiyorlar
Knka böyle şeylere bakmamak lazım bak a_m bulupta kıllısını aramak gibi bişey. Denize düşen yılana sarılırmış artık olduğumuz durum o kadar vahim ki bundan daha beteri kötüsü olamaz bir tanesini seçecez işte şimdi siyasetçilere bakacak olursak kimse güllük güllisanlık değil avrupada değil orta doğuda yaşıyoruz ya da Atatürkün devrinde de yaşamıyoruz. Kimi seçeceğimiz değil kimden kurtulacağımız önemli ben böyle bakıyorum olaua
Ümit özdağın açıklamasına göre Ağustosta mı ne aday olmaya hak kazanıyormuş. Bende bu fetöyü takip etme olayını öğrenene kadar ümit özdağı tutuyordum bugün biraz çekimserim. Ama yinede söz konusu tayyipse karşımdakine gözüm kapalı vermeye razıyım. Bu arada 6lı masa bana hiç güven vermiyor sana veriyor mu?
Kanka bende 6 kişilik ittifak olmaz gorusundeyim ve ümit ozdağın onu takip ettiğini senden öğrendim birde süleyman soylunun kapısına tek gittiği zaman adam diyordum be
Çünkü bak ülkenin sorunlarını bilmelerine rağmen bize hala sorunlarla geliyorlar zaten her şeyden haberdarız bize çözüm odaklı gelin. Daha adayları bile belli değilken koltuk kavgalarına tutuşmuşlar o koltuk senin bu koltuk benim daha paylaşamıyolar bile hepsinin gözü cb koltuğunda. Bak bi örnek vericem senle ben diyelim ki istanbuldan İzmir'e yola çıktık. Sen arabayı ben kullanıcam dedin bende olmaz ben kullanıcam dedim. Şimdi ikimizinde amacı İzmir'e gitmek değil mi? O zaman ha sen kullanmışsın arabayı ha ben ne farkeder dimi sonuçta ikimizinde amacı belli İzmir'e gitmek. Bunlar da bizim yaptığımız gibi direksiyon kavgası yapıyolar bunların amacı hedefe varmak değil direksiyon koltuğuna oturmak sadece. Bende aynı şekil şimdiye dek çözüm odaklı konuşan iki kişi gördüm. Muharrem ince ve ümit özdağ. Muharremin ekonomi, ümitin de mülteci planı tatmin etmişti beni çok açıklayıcı konuşuyolardı. Şimdi ümitide askıya aldım adaylara göre belirleyeceğim. Bir de oy bölünmesi diye bişey varmış şimdi oyların bölünmeside tayyibe yarar o yüzden chpye mi versem diyorum ama kemalinde kendine faydası yok
Kanka bence bütün adaylar geleceğin erdoğanı olacaktır ülkeyi düzene sokamayanı direk indirirsek doğru kişiyi buluruz buna inanıyorum bak önceden erdoğanın yönetimini cidden başarılı buluyordum araştırmalarım sonucuna bakarak 2002-2012 arasında baya kalkınma açısından şeyler yapmış bir adam ama bir yerden sonra güç zehirlenmesi yaşadı
Haklısın zaten ekrem imampğluda kendini belli etti e 6lı masa desen zaten ortada. Aynen erdoğanın ilk 2 dönemi iyiydi dediğin gibi güç zehirlenmesi mi taht sevdası mı paranın kokusu mu ne bu adamın gözünü kırmızıya boyayıp tazmanya canavarına dönüştürdü. Birde onunda cevabını buldum. Bende ilk başlarda iyi yönettiğini düşünüyordum ama adam kendi planlarını çalıştırmak tüm ipleri eline almak için ilk başlarda icraatçi gibi gözükmeye çalıştı baya bi işletme ve fabrika falan satıldı da 2011 yıllarına kadar ekonomiyi iyi yönetti. Sonrası zaten mualla
Tr de yaşiyorsan her şey olabilir burada Bir de togg diye tutturmuşlar üretilmeyecek bir araba için zırvalıyorlar tamamen seçim projesi 2011 den beri aynı muhabbet dönüyor Şimdi soru şu hükümet bir arabadan %260 vergi alıp üretenden bile daha fazla para kazanıyorken neden kendi arabasını üretsin? Cevap basit üretim olursa vergi miktarı düşük olur Vergi miktarı düşük olursa da birilerinin cebine az para girer
Mantıklı düşünüyorsun kanka ekonomi bakanı bile çıkıp kurduğumuz sistem öyle bir sistemki zengini daha zengin fakiri daha fakir yapıcak şekilde tasarlandı diye kendileri itiraf etti
Eyw kanka ama bunlari anlatamazsin kimseye rtenin bile açıklaması var fakir çalmasını bilmediği için fakirdir diye bu sözü zaten itiraf niyetine geçiyor
Seçime kadar ülkeyi delik deşik edicek sonra başkası kazanıcak oda bu alınan kötü kararları düzeltemicek sonra rte dicekki bakın benden baskasi yapamıyor hop erken seçim hop hoş geldin rte
Knka o adam tekrar başa gelirse afedersin de ben bu türk milletinin amukoim yani 😂😂 Ki zaten bakıldığında 20 yıl boyunca adamlar sıçmış sıçacağı kadar şimdi bu bok lekesi nasıl temizlensin? resmen yeni gelen hükümet bunların pisliğini temizlemeye kalksa 20 yılda zor temizler. Bu iktidar tüm her şeyi hortumlayıp batırıyor böyle giderse yeni gelen hükümete bişey kalmayacak. Hani bir video vardı ya adam cebinden 1 lira çıkartıp alın bunu merkez bankasına koyun hiç paramız kalmamış eksilere düşmüşüz diyordu işte o hesap
Benim planım rte kaybedeceğini anladığı için seçime yakın kala güya sağlık sorunu varmış gibi çekilip yurt dışına kaçıp yerine başkasını aday gösterecek aday gösterdiği kişi kaybederse nasıl olsa paçayı kurtardık diyecek kazanırsa da hemen yerine atadığı kişi anayasayı değiştirip bir şekilde tayyibi geri getircek kendi koltuğuna ama benim fikrim bunlar ohal ilan etmeye çalışıyorlar ondan bu zamlar bu mülteci sorunları yani ohal ilan edip seçimi ertelemeyi ya da iptal ettirmeyi planlıyolar
Bu arada seçim zamanı her an bir ohal ilan edilme olasılığına karşın tedbir olarak bankada falan paranı bırakma. Herhangi bir yatırımın birikimin varsa da çek ve yastığının altına koy avucunun içinde bulunsun. Gitmeden önce ohal ayağına banka hesaplarını bloke edip milleti soyupta giderler şimdi bunlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mansur Yavas diyorsun da onun da etliye sütlüye karismamaktan baska bir icraatı yok. Tek pozitif yani bu bence.
Öyle bişey olsa adam neden yılın en iy belediye başkanı seçilsin
Ümit Özdağ'nın instagramdan fetoyu takip ettigine dair kanit istiyorum
Google yazarsan görürsün. Ayrıca Instagram değil twitterden bahsediyorum
Instagram yazmissin ondan dedim
Kafam dağılmış pardon
Atıyor. Bunca yıl İnternetteyim fetonun İnternet hesabı diye bir şeyi hiç görmedim.
Şu an hayatta istediğim tek şry Mansur Yavaş'ı? aday olmasıdır
Adaylığını reddediyor ne yazık ki
Ümit özdağ'a iftira atma
Ya bişey attığım yok gidio google bakmaktan bu kadar mı acizsiniz
Lan fetonun ne zaman İnternet hesabı oldu boş kafalı
İşte ağır zihinsel engelli olduğun burdan belli. Özdağın takip ettiği kişinin hesabına ulaşılamıyor hesabı dondurulmuş ama feto olduğu biliniyor
Yav he he kafasız herif. Özdağı uzun yıllardır takip ederim. Akp ve tarikatlarla arasına her zaman mesafe koydu
Ya mal mısın ben akpli mi dedim burada sadece takip ettiği hakkında konuşuyoruz
Kafasız ben sen akpli diyorsun mu dedim? Yazdığımı iyi anla
Ya bi sg ank kafalı
Kafana skum gövdene gereksiz yere yük oluyor
Ya git amacın ne senin onun bunun çocugu
Anan
Kes
www.timeturk.com/.../haber-1734740-m
Teknoloji cahili okuma yazma bilmeyen bir insansın bu da sana son kıyağım olsun
Lan fetonun sosyal medya hesabı yok hala link atıyorsun. Ayrıca dediğim gibi ümit özdağı uzun yıllardır takip ederim hiçbir zaman cemaatin yancısı yalakası olmadı.
Arkadaşım bak ben zaten adam fetocu demedim sadece takip ettiğini söyledim hem açıklamışda neden takip ettiğini linkte zaten
Ee madem oyle neden çamur arıyorsun adama
Yav çamur falan attığım yok zaten adamı instadan takip ediyorum hala çıkmış değilim sadece ben gördüğüm olayı söyledim
Her neyse ben ümit özdağa oy vericem. özdağ aday olmazsa mansur yavaş'a veririm. Kk ve imamoğluna vermem oy
Aynı yoldayız ikimizde. Özdağın yaptığı çok büyük bir hata değil. Kendisi en sağlam muhalefet adayı ve Atatürkün izinden giden nadir siyasilerden. Kk desen zaten kendine faydası yok imamoğlu da sonradan maskesi düştü. 6lı masa desen onların da millet değil para ve koltuk umurlarında. Daha aday bile açıklayamıyorlar çözüm üretmek yerine o koltuk senin bu koltuk benim kavgası yapıyorlar. Şu an umudum ümit özdağ olursa mansur yavaş birde cem uzan da var ve muharrem ince de onuda unutmayalım
Bugün seyit rıza ya şeyh Saide terörist diyebilen tek siyasi lider ümit özdağ. Net adamları severim. 100 oyum olsa hepsini ona ona vercem.
İnceyi de severim. Chp'den gerçek Atatürkçüleri atıp kürtçüleri dolduruyorlar zaten
Doğru diyorsun zaten Atatürkün partisini teröristlerle dost halde getirdiler önce içdeki başta kk olmak üzere yalakalarını atacaksın, sonra ümit özdağ muharrem ince gibi isimleri ekleyeceksin. Cem uzan da var ama o genç partiden. O da olsaydı güzel olurdu. Bu kadro tam şampiyonlar gibi
Benim gözümde akp=chp=hdp
Cem uzana güvenemem de ince ve özdağ ittifak yapsa iyi olur
Ben güveniyorum ya adam kendi parasıyla devletin tek kuruşuna bile dokunmadan berke barajını yapmış dünyanın en büyük 13. Barajı mı ne. Birde pringles ve motorola telefon falan bedava dağıtmış
Kanka cem uzanda iyi gibi duruyor he
Ayn o da seviyorum ama herkes dolandırcı dedigi icin nötrüm
Kanka kendi şirketini iyi yöneten birine benziyor bende mansurcuydum ama bir kaç eksiği gözüme carptı belediye meclisinde diğer parti üyelerine ifadeleri susturmaları falan oda gözümden düştü açıkçası cem uzanın verdiği vaatlerde ekonomi üzerine olunca çoğunlukla şu an o ilgimi çekiyor açıkçası
Aynı şeyi düşünüyoruz elimde zaman makinesi olsaydı 20 yıl öncesine dönüp onu başkan yaptırtırdım. Kendi servetiyle devletin tek kuruş hazinesine bile dokunmadan berke barajını yapmış adam. Ama kendisi de seçilemiyor yurt dışında olduğu için aday olsa yine düşünürdümde. Diğer konuya gelince aralarında bir hadise yaşanmıştır ondan dolayı tavırları böyledir diye düşünüyorum zaten bakarsak iktidar yanlısı herkes bu adamın üstüne yükleniyo o da böyle karşılık veriyor işte hem ben diğer parti üyelerinin konuşmaya değer bişey olduğunu düşünmüyorum bu konusa mansur az bile yapmış
Kanka bak akpyi savundugumdan demiyorum ama nolursa olsun kendi kalitesini göstermek ve başkanlık gereğini yapmak adına dinlemeliydi ve erdoğanın klasik taktiğidir adam rakibini elemek için elinden geleni yapıyor
Savunmak değilde objektif düşünce oluyor bu dediğin zaten knk. Dediklerine katılıyorum siyasi kimliği gereği dinlemek zorunda ancak aynı şeyi de onlar mansura yapıyor. Ama onların yaptıkları mansurun ki kadar olay olmuyor. Hem düşmanını düşmanının silahıyla vur demişler.
Bence bu konuda kısasa kısas olmamalı onlarla aynı duruma düşürür onu o yüzden kendi kalitesini göstermek için dinlemeli gerekirse hak vermeli haklı oldukları yerlerde sonuçta 2 takım 1 stadı bölüşmüyor koskoca büyükşehiei yönetiyorlar
Knka böyle şeylere bakmamak lazım bak a_m bulupta kıllısını aramak gibi bişey. Denize düşen yılana sarılırmış artık olduğumuz durum o kadar vahim ki bundan daha beteri kötüsü olamaz bir tanesini seçecez işte şimdi siyasetçilere bakacak olursak kimse güllük güllisanlık değil avrupada değil orta doğuda yaşıyoruz ya da Atatürkün devrinde de yaşamıyoruz. Kimi seçeceğimiz değil kimden kurtulacağımız önemli ben böyle bakıyorum olaua
Ya kurtulalımda ne olursa olsun ya 😁
Ayn artık tüm millet hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz
Sen kime vermeyi düşünüyosun
Kendimi eşime saklıyorum hocam nedenki 😂😂
Kanka şaka bir yana daha adaylar net bir belli olsun bende bilmiyorum kime oy vereceğimi
Tövbe 😂😂
Ümit özdağın açıklamasına göre Ağustosta mı ne aday olmaya hak kazanıyormuş. Bende bu fetöyü takip etme olayını öğrenene kadar ümit özdağı tutuyordum bugün biraz çekimserim. Ama yinede söz konusu tayyipse karşımdakine gözüm kapalı vermeye razıyım. Bu arada 6lı masa bana hiç güven vermiyor sana veriyor mu?
Kanka bende 6 kişilik ittifak olmaz gorusundeyim ve ümit ozdağın onu takip ettiğini senden öğrendim birde süleyman soylunun kapısına tek gittiği zaman adam diyordum be
Çünkü bak ülkenin sorunlarını bilmelerine rağmen bize hala sorunlarla geliyorlar zaten her şeyden haberdarız bize çözüm odaklı gelin. Daha adayları bile belli değilken koltuk kavgalarına tutuşmuşlar o koltuk senin bu koltuk benim daha paylaşamıyolar bile hepsinin gözü cb koltuğunda. Bak bi örnek vericem senle ben diyelim ki istanbuldan İzmir'e yola çıktık. Sen arabayı ben kullanıcam dedin bende olmaz ben kullanıcam dedim. Şimdi ikimizinde amacı İzmir'e gitmek değil mi? O zaman ha sen kullanmışsın arabayı ha ben ne farkeder dimi sonuçta ikimizinde amacı belli İzmir'e gitmek. Bunlar da bizim yaptığımız gibi direksiyon kavgası yapıyolar bunların amacı hedefe varmak değil direksiyon koltuğuna oturmak sadece. Bende aynı şekil şimdiye dek çözüm odaklı konuşan iki kişi gördüm. Muharrem ince ve ümit özdağ. Muharremin ekonomi, ümitin de mülteci planı tatmin etmişti beni çok açıklayıcı konuşuyolardı. Şimdi ümitide askıya aldım adaylara göre belirleyeceğim. Bir de oy bölünmesi diye bişey varmış şimdi oyların bölünmeside tayyibe yarar o yüzden chpye mi versem diyorum ama kemalinde kendine faydası yok
Kanka bence bütün adaylar geleceğin erdoğanı olacaktır ülkeyi düzene sokamayanı direk indirirsek doğru kişiyi buluruz buna inanıyorum bak önceden erdoğanın yönetimini cidden başarılı buluyordum araştırmalarım sonucuna bakarak 2002-2012 arasında baya kalkınma açısından şeyler yapmış bir adam ama bir yerden sonra güç zehirlenmesi yaşadı
Haklısın zaten ekrem imampğluda kendini belli etti e 6lı masa desen zaten ortada. Aynen erdoğanın ilk 2 dönemi iyiydi dediğin gibi güç zehirlenmesi mi taht sevdası mı paranın kokusu mu ne bu adamın gözünü kırmızıya boyayıp tazmanya canavarına dönüştürdü. Birde onunda cevabını buldum. Bende ilk başlarda iyi yönettiğini düşünüyordum ama adam kendi planlarını çalıştırmak tüm ipleri eline almak için ilk başlarda icraatçi gibi gözükmeye çalıştı baya bi işletme ve fabrika falan satıldı da 2011 yıllarına kadar ekonomiyi iyi yönetti. Sonrası zaten mualla
Abi milli geliri yükseltmek için vergi arttırılmaz milli fabrikalar ve kurumlarla yapılır ama gelde anlat
Tr de yaşiyorsan her şey olabilir burada
Bir de togg diye tutturmuşlar üretilmeyecek bir araba için zırvalıyorlar tamamen seçim projesi 2011 den beri aynı muhabbet dönüyor
Şimdi soru şu hükümet bir arabadan %260 vergi alıp üretenden bile daha fazla para kazanıyorken neden kendi arabasını üretsin?
Cevap basit üretim olursa vergi miktarı düşük olur
Vergi miktarı düşük olursa da birilerinin cebine az para girer
Mantıklı düşünüyorsun kanka ekonomi bakanı bile çıkıp kurduğumuz sistem öyle bir sistemki zengini daha zengin fakiri daha fakir yapıcak şekilde tasarlandı diye kendileri itiraf etti
Eyw kanka ama bunlari anlatamazsin kimseye rtenin bile açıklaması var fakir çalmasını bilmediği için fakirdir diye bu sözü zaten itiraf niyetine geçiyor
https://youtu.be/OQqPu47raFs
Birde bunu diyen birine sen daha nasıl bişey anlatabilirsinki
Ya bitanesi diyor ya hz. muhammed cb için adaylığını koysun rte kadar oy alamaz diye ahahaha
Sjjcısjsnsj😂
Ama kurtuluyoruz kardeşim şunun şurası 20 yıl sonra 50 yaş üstü kesim kalmayacak
Kanka 10 sene içinde ölecekler gitse yine yeterli ahahahahaha
Tcde y-z-alfa kuşağından başkası maalesef koyun
Haklısın kanka kvndkdkdkdkf bu kuşaklar zaten ülkenin gidişatını değiştirecek. Daha gurbetçiler var birde onlara hiç girilmeye değmex
Ya onları s**ermisin sabahamı bırakırsın 😂
Aynenn şu gurbetçilerin vatan sevgisine bayılıyorum ya fıjdkekr zaten tayyip kaybederse akp daha kalmaz diye düşünüyorum kapatırlar bence
Kanka o adam tekrar başa gelicek onun planını ayıkıyorum ben bak şimdi
Seçime kadar ülkeyi delik deşik edicek sonra başkası kazanıcak oda bu alınan kötü kararları düzeltemicek sonra rte dicekki bakın benden baskasi yapamıyor hop erken seçim hop hoş geldin rte
Knka o adam tekrar başa gelirse afedersin de ben bu türk milletinin amukoim yani 😂😂
Ki zaten bakıldığında 20 yıl boyunca adamlar sıçmış sıçacağı kadar şimdi bu bok lekesi nasıl temizlensin? resmen yeni gelen hükümet bunların pisliğini temizlemeye kalksa 20 yılda zor temizler. Bu iktidar tüm her şeyi hortumlayıp batırıyor böyle giderse yeni gelen hükümete bişey kalmayacak. Hani bir video vardı ya adam cebinden 1 lira çıkartıp alın bunu merkez bankasına koyun hiç paramız kalmamış eksilere düşmüşüz diyordu işte o hesap
Kanka zaten dünyanın en büyük lideri olan ATATÜRK bile yanılabiliyor diyor ya türk milleti zekidir. Bu bir yalandır abi türk milletinin %90ı aptaldır
Benim planım rte kaybedeceğini anladığı için seçime yakın kala güya sağlık sorunu varmış gibi çekilip yurt dışına kaçıp yerine başkasını aday gösterecek aday gösterdiği kişi kaybederse nasıl olsa paçayı kurtardık diyecek kazanırsa da hemen yerine atadığı kişi anayasayı değiştirip bir şekilde tayyibi geri getircek kendi koltuğuna ama benim fikrim bunlar ohal ilan etmeye çalışıyorlar ondan bu zamlar bu mülteci sorunları yani ohal ilan edip seçimi ertelemeyi ya da iptal ettirmeyi planlıyolar
Doğru diyorsun knkam Atatürkün yanıldığı tek yer bu ama bir de böyle düşünmek lazım atamız bu sözü o zamanın şartlarına göre söylemiş
Biliyom kanka şakasına demiştim ve bende erdoğanın yurt dışına kacacagina eminim
Ama yinede kafama yattı o plan fjdjdjdj
Öyle olcakta zaten kanka
Bu arada seçim zamanı her an bir ohal ilan edilme olasılığına karşın tedbir olarak bankada falan paranı bırakma. Herhangi bir yatırımın birikimin varsa da çek ve yastığının altına koy avucunun içinde bulunsun. Gitmeden önce ohal ayağına banka hesaplarını bloke edip milleti soyupta giderler şimdi bunlar.
Kanka ben türküm ne parası ne birikiminden bahsediyorsun 😂
Haklısın 😂
Yani ben yinede uyarayım dedim tanıdığın çevrende biriside varsa uyandır onları
Kanka türkiyede yasiyoruz kimin parası var kimi uyariyim 😂😂
Doğru diyorsun knka 😂😂😂
Ama 50 kuruş 50 kuruştur bu kan emicilerin cebine girmesindende çöpe at daha iyi demivkfkdld
Haklısın kanka 😂😂
😂😂
Ümit ozdaga vericem saçma sapan şeyler uydutmayin
Uydurduğum yok kendisi Twitterden o şahsı takip ediyor google bakarsan görürsün
Uyduruyor kardeş. Bu trole inanma. Oktroller bunlar.
Başta fetonun sosyal medya hesabı olmadı yıllardır İnternet alemindeyim görmedim hiç