Tamam geçmişte 14. SS Gönüllü Alay'ında Nazi Almanyası'na hizmet eden Ukraynalılar oldu. Geçmişten kalma bir alışkanlık mı yoksa Rus yayılmacılıgına karşı bir tepki mi?
Başta AZOV taburu olmak üzere bir çok Ukraynalı asker Ukrayna bayrağını Wehrmacht bayrağı ile kombine edip yeni bir Ukrayna Wehrmacht bayrağı tasarladılar. ya da doğrudan Nazi Almanya'sının kırmızı zeminde beyaz dairedeki siyah swastikalı bayrağını kullaniyorlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rus işgali karşısında bel bağlayabilecekleri bir ideoloji arıyorlar
Havası çabuk söner
Tabi Rus tankları ilk kez Ukrayna'nın batısına yani Kiev'e saldirdiklarindatankların üzerinde yıldız, Çekiç ve oraklı kızıl bayraklar vardı.
Bir de belki izlemişsinizdir. Rusya'nın sembolu haline gelen yaşlı bayan Anna Ivanovna bu bayrakla Ukrayna askerlerinin karşında, bir Ukrayna askeri o bayrağı ayağının altına aldığinda "Ailem İkinci Dünya Savaşı'nda o bayrak için öldü." seklinde karşılık veriliyor. Hicbir ideolojiyi desteklemiyorum. Ama bu yaşlı bayanın o cesareti müthişti.
Belki de dediğiniz gibi bunun sonucunda dayanacakları bir ideoloji arıyorlar. Haklı savaşlarını haksız hale getirecekse de...
Olağan şeyler. Fakir olunca komünist, zengin olunca kapitalist olmaya yatkın olmak gibi.
Nazizm yüzünden Ukrayna da çatışma çıktı zaten.
Galiba öyle
Doğmaz
Hayır zor bu devirde