Can güvenliği tehdidi hisseden doktor Sağlık Müdürlüğü’ne başvurdu. Doktor, kendini koruyabilmek için kurşun geçirmez yelek ve miğfer, biber gazı, elektro şok cihazı ve saldırgana karşı nefsi müdafaa için silah istedi.

Can güvenliği tehdidi hisseden doktor Sağlık Müdürlüğü’ne başvurdu. Doktor, kendini koruyabilmek için kurşun geçirmez yelek ve miğfer, biber gazı, elektro şok cihazı ve saldırgana karşı nefsi müdafaa için silah istedi.
Neden tüm. hastane girişlerine x-ray cihazı koymuyorlar merak ediyorum üstelik hastane içindeki güvenlikler konu mankeni mi süs olarak mi hastanede görev yapıyorlar bugün belediyelere bile girerken bir sürü önlem alan kuruluşlar neden hastanelerde bu tür önlemleri almıyor anlamak zor
haklilar
Bence hastane önlerinde ve içerde akşama kadar silahlı polisler nöbet tutmalı yoksa bu zorbaların önüne geçilemeyecek. Amerika gibi olmalıyız, şiddete meyilli insanların direkt kafasına sıkmalıyız
bizim polisler tırrek
Bazı doktorlar var ki dış görünüşe bakıp laf sokup duruyorlar. Yaklasmiyorlar bile tedavi için. Kendisi devlet Hastanesi'nde çalışıyor. Saygıyı hak etmeyen doktorlardan birisidir
Adana Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi yaklaşık 50 kişilik bir grup tarafından basıldı. Can güvenliği olmayan doktorlar hizmetten çekildi.
Yazdıklarımla alakası nedir? Oraya tedavi için gidiliyor ve doktor daha kendisine hiçbir kötü söz baskı yapılmadan laf sokuyor. Oraya sorunu anlatmaya gidiyoruz insan gibi tedavi yönetimini söylemek yerine din üzerinden saçma sapan konuşuyor. Böyle insanlar hekim olmamalı hekimlik görevinden alınmalı
Sürekli şiddete maruz kaldıklarından olabilir mi acaba?
Bu beni ilgilendirmez. Ben oraya iyi niyetle ve üslupla gitmişim. Ayrıca meslek hayatında herkes şiddete uğruyor. Avukatta, savcı da öğretmen de sen bir öğretmen şiddete uğruyor diye veliyle kötü konuşsa şikayet edersin. Doktorun hiçbir ayrıcalığı yok! Bırakın bu malzum ayaklarını kibirli olursanız insanlar sinirlenir. Ben şiddete başvurmam ama bu doktoru tasvip ettigim anlamına da gelmez.
Bir gününü orada sadece gözlem için orada geçir ama tarafsız gözle bak.
Bir insanı iyileştirmek okuyan ve mesleğini yapanlar dışında ki doktorlara lafım yok. Her doktor işini yapmıyor. Bazıları maddiyatci ve insanların değerlerine önem vermiyor. Doktor demek dini, örf ve adetleri karıştırmak demek değildir. Karşındakinin durumuna saygı duymuyor San bırak git mesleği. Doktorluk demek merhamet demek. Afrika'ya giden doktorlar gerçek doktorlardir. Dini kullanmıyorlar, kendisinden değil diye uzaktan laf sokup tedavi dahi etmeyip doktorluk yaptığını zannedenler gibi değil. Her doktor bir değil. Kimi saygıyı hakeder heryerde vatandaşlar tarafından bahsedilir övgü toplar. Kimi de böyle aşalanir ve hak eder.
Cevap
9Cevap
Bence haklılar
Elektro şok gelmeli...
Şunu da dile getirmek istiyorum: İsteksiz tıp fakültesi yazılmamalı, kaç tane doktor gördüm az kaldı dayak yiyecektim.
Direkt polisler doktor olsun daha mantıklı. Tankta verelim.
Lavuğu öldüren hastanenin güvenlik görevlisiydi. Çelik yeleğin olsa n'olur, olmasa n'olur? Kafana tek kurşunla sıkar, öldürür.
Gerîzekalı doktorlar.
Her doktora o kadar malzeme verip maddi zarara girilmez, hastahane girişlerinde kontrol yapılsa yeter.
Haklılar ama x ray cihazida lazım.
nano suit giysinler olmadı bu
Xray cihazı da gerekli
poliste askerde bu kadar muhimmat yok
Akp ülkeyi venezuela yapma yolunda
Aslında yaptı ama bir çok kişi bunun farkında değil.
Gereksiz
Adana Çukurova Devlet Hastanesi Acil Servisi yaklaşık 50 kişilik bir grup tarafından basıldı. Can güvenliği olmayan doktorlar hizmetten çekildi.
Haksizlar
Neden?
boş iş
Neden boş iş.
millete hayvan muamelesi yapmasınlar insanlardan hak ettikleri saygıyı alırlar tıpkı özel kliniklerdeki hastahanelerdeki gibi
İnsanlar hayvanlaşmasa onlar da öyle davranmazlar herhalde.
ben sana özel klinik hastane örneğini verdim, istiyorsan yurt dışınada bakalım demekki sorun kendini nimet zanneden devlet hastanesi doktorlarında
millete hakaretler yapıyorlar aşşağılıyorlar, sonra güvenlik polis vs paçalarını kurtarmaya çalışıyor
Tabiki bütün olaylarda değil ama çoğunluğunda sağlıkçılar hatalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?