Neden kimse bunu gündeme getirmiyor. Cidden hayat mayat meselesi bu sıcaklar normal değil artık migrenim tutuyor. Sri Lanka gibi isyan edelim sokağa çıkalım neden böyleyiz lan biz gelen giden semeri vuruyor!!!

Neden kimse bunu gündeme getirmiyor. Cidden hayat mayat meselesi bu sıcaklar normal değil artık migrenim tutuyor. Sri Lanka gibi isyan edelim sokağa çıkalım neden böyleyiz lan biz gelen giden semeri vuruyor!!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla haklısın oluyoruz çok sıcak doğu
İlk defa sıcak olmuyor bu ulkede ve elekteik her ulkede boyle ve baska serinleme yontemleride de var klima diye sacmalamayın
Mesela ne önerirsiniz acaba baraja mi atlayalim.+ Elektrik her ülke de böyle değil çok malum medya izliyorsun belli ki
Nerde boyle degil soyler misin sen ne izliyorsun onu da soylesene
Niye herseyden boyle sikayetcisiniz niye boyle hep isyandasınız
E zaten kaçak kullanıyorsunuz 😂😂
Bizden çıkıyor kullanım 😂😂😂😂😂
Aynen 40 derecenin üstünde. Kimse dışarı çıkamıyor.
urfada mahallleler içinde en lüks araçlar var
satın birini hacı?
İki üç video görüyorsunuz sanıyorsunuz hepsi aynı. Aynen knk aynen
bunlara elektrik veriyorsan kaçak bedelini benden değil batıda yaşayan urfalıdan al iki gün sonra gidip sayaçları takarlar hemşerilerine.
Güneydoğu'da elektrik bedava zaten
Aynen bedava knk. Sizin zihniyetinizi seveyim
Nereyi seversen sev, kaçak elektrikle özdeşleşmis topraklardasın. Millet yapınca normal, biz söyleyince suçluyuz. Önce gerçeklerle yüzleşin.
Kaçak elektrik eskiden yaygındı ama şu an hiç yok denecek kadar az. Çünkü hepsi denetlenip cezaları kesildi. şu an millet asla kaçak yapamıyor yaptıkları gibi yakalanıyor. 20 yıl öncesin de kalmışsınız + fakir olup hak yemeyen kesim de çok ki kaçak yapmıyor o yüzden genelleme yapmayın
Ben 20 yıl öncesinde kalmadım, kendim öğretmenim ve oralarda yaşayan meslektaşlarım var.
Akp ye oy verirken dusunseydiniz