İlk olarak 12,5 yıl ceza verilen sonrasında yargıtaydan dönen ve 10 yıl 10 ay olarak belirkenen ceza 4. Agır ceza mahkemesinim karariyla tahliye olarak belirlendi.

https://t24.com.tr/haber/kadir-seker-hakkinda-tahliye-karari,1045224
İlk olarak 12,5 yıl ceza verilen sonrasında yargıtaydan dönen ve 10 yıl 10 ay olarak belirkenen ceza 4. Agır ceza mahkemesinim karariyla tahliye olarak belirlendi.

https://t24.com.tr/haber/kadir-seker-hakkinda-tahliye-karari,1045224
Silahsız insanı bıçakla öldüren katil serbest, yakında Cemal Metin Avcıda serbest kalacak çünkü bu karar tahrikin ilk defa tahliye sebebi sayılması hasebiyle emsal karar niteliğindedir. Buna alkış tutan kızlar yarın öbürgün başınıza bir şey gelirse ağlamayın.
Kadını ölümden kurtarmadı, kadının darp raporu temiz çıkmış. Çevredekilerin ifadesine göre de adam kamelyanın direğine yumruk atmış, kadına vurduğunu kimse görmemiş yani adam ölmeseydi kadın ölecekti diye bir şey yok.
Kadir her ne kadar bıçağı kendini o anki durumdan kurtarmak için çıkarmış olsa da doğrudan kalbine sapladığı için suçlu. Bacağına veya karnına saplayarak da kurtulabilirdi bu sebeple müdafanın sınırlarını aşıyor.
23 cm bıçağı cebinde taşıyan ve kendisine herhangi bir tehdit oluşturmayan silahsız vatandaşı bıçaklayarak öldüren bir caninin salıverilmesi olayı. Sizden nefret eden bir kadın önceden anlaştığı birine konum atıp o yaklaştığında sizinle tartışmaya başlayarak sizi öldürtebilir ve üstüne üstlük katili ceza almayabilir. mükemmel gerçekten.
bu olayda zaten öyleydi o saatte parkta tesadüf bulunmuyormuş kadında tartışığı sevgiliside diğer sevgilisi olan kadir şekerde hepsi zararlı insanlar, kadın birini diğerine karşı kullanıp en son kadirdende şikayetçi oldu sonra kendiside uyuşturucu ticaretinden tutuklandı. Şu serseriyi kahraman görenler varya başlarına ne gelse müstehaklar
Kadir şeker kesme şeker gibi kıtır kıtır kesilecek ve döktüğü kanın bedelini ödeyecek, yok öyle kadın bağırdı da, şiddet vardı da falan bunlar sökmez, bunların 9mm karşısında hiç bir hükmü yoktur, maktulün ailesi kendi adaletini kendisi sağlayacaktır.
Cevap
19Cevap
Yanlış karar.
Hediye olmuş onun adına sevindim. bidaha kahramanlık yapmamaya etliye sütlüye karışmamaya tövbe etmiştir buna eminim zaten adam ölmüş avukatlara da iyi bir metin hazırlayıp savcılara da genci kurtarmak için haksız tahrige sokmak kaldi bunun buse açığı var geçmiş olsun
Mutlu oldum. Ailesi de çok mutlu olmuşlardır ve eminim ki Kadir Şeker bundan böyle kimse için bunu yapmaz , karışmaz. Hayatı boyunca hakettiği mutluluğu doyasıya yaşamasını temenni ederim
Sokakta gezerken meyve bıçağı taşıması bana biraz tuhaf geldi ama o kadını savunmak için uğraşmayacaktı. Belki sinirle kalbine saplamış olabilir ama ülkede profesyonel katiller bile çıkıyorsa bu da affedilebilir.
Geç oldu ama olsun. Umarım içeride olan diğer tüm suçsuz masum kişiler de tahliye olur. İçeride suçlulardan çok suçsuz kişiler var. Aptallar sözde adaleti sağlıyorlar. Beni de alsınlar
Suçsuz mu bu barbarın neresi suçsuz , cahil bir kadın için kendi hayatını koruyacak kadar aptal cinayeti geç mallığından hapse sokmak gerek böyle kahramanlık yapmaya çalışanları
Meşru müdafaa suç değildir
Eskiden canhıraş savunmuştum fakat şu an 30 cm uzunluğunda bir bıçak taşıyıp da yok meyve kesiyordum yok tesbih çekiyordum gibi s*lak saçma ifadelerini eleştiriyorum.
İyi olmuş tabi ama neticede ne olursa olsun insan öldürdü sonuçta ufak ta olsa bir ceza olmalı idi gibi sanki bir daha da kahramanlık yapmaz artık
Olayı sosyal medyadan duyup ona göre yorum yapmayı sevmem.
Burada en büyük suç devletin.
Adalet sagliki değil. Kadir şeker suçsuz bile olsa serbest bırakılması sakıncalı
Bu erkekleri anlamiyorum, adam sanki sucsuz birini oldurdude müebbet almaliydi bs diyolar yazik
Bende kızları anlamıyorum. Her sözlü kavga edeni öldürecek miyiz?
Ya adam üniversite okuyordu.
Siciline işlenmiştir.
Şimdi kim bilir psikolojisi ne haldedir.
Ama buna da şükür tabi.
İlk defa gerçekten şaşırdım. Nasıl bıraktılar hiç beklemiyordum.
Mutlu oldum geç oldu ama buna da şükür.
Şaşırmana gerek yok doktorların olayını bastırmak adına yapılmış bir şey olduğu aşikar. Amaç gündem değiştirmek
Vallah ailenmden birine böyle yapacaklar aile içine zibidinin biri girecek büyük konuşmayam ama bi bıçakta biz takarık.
Aksana bak üslubu bak
Cinsiyet ayrımcısi feminist tayfanin başarısı. Sokakta kadınlara tecavüz edildiğini görsem kilimi kipirdatmam. O kadar ayar oluyorum bunlara.
Yaklaşımın ile kendi karakterine zarar verirsin... Yanlış insanlar için doğru dan vazgeçilmez
inanamıyorum yorumlardaki erkeklere.. gücü kadınlara yeten vicdansız canilerden hiçbir farkınız yok. Allah akıl fikir versin size kıt beyinliler
ohhhh harika bi karar. kadın düşmanı erkekler kudurmuş
Erkeklerin niye bu kadar zoruna gitti akıllı olun bak ahahhaah oh çıktı kadirimiz misssa
Damadın kavgada kızını öldürüp nefsi müdafaa derse ağlama.
Haber yanlış. Tahliye olmadı açık cezaevi şartları ile şu an dışarda
O değilde bu çocuğun göz altlarına nolmuş😃 her fotosunda o izler var
erkekler niye kudurmuş shahhjs
olması gereken buydu tebrikler
Öl!
Cezası onanınca girecek diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
Hayatı mahvoldu ama... Bu karar zamanında verilmeliydi.
Çok şükür kurtuldu ya ama boşuna hayatından çaldılar welcome the turkey
to olmasın o?
@jazz-yapma ah doğru evet 🤦kafam uçmuş
Siz bu kafadayken kimsenin kavgasina mudahale edip de zora girmeye gerek yok.
Yatması lazımdı çıkması hata cezaevinde yatmaya korktumu
inşallah o pislik kadında ölür
Adalet yerini buldu geçte olsa
Adalet?
Hayır orada bir cinayet girişimi yoktu. Senin Kadirin arpasi fazla gelmiş, düşük oranda şiddet içeren bir tartismaya yaninda taşıdığı 30 cm lik komando bıçağıyla müdahale edip, adamin kalbine saplamis.
Benzer bir olayın kurbanı, çekirdek ailenden birisi olsaydı duracaginiz taraf bambaşka olurdu. Sadece biraz empati yapmak kafi.
ıyıkı tahlıye olmus adam boşyere hapiste yattı
Katillerin yeri cezaevi
Hadi geçmiş olsun Kadircan
Sevindim suşsuz adam boş yere yatıyordu
Bu adama çok üzülmüştüm ya
Kadir şeker 🍬 bir şeker filmi
Nihayet
Iyi ki serbest
Geç bile kaldı
Ohh be
Toplumun bilinçsiz baskısının bir sonucu.
sevindim
beraat etmedi tahliye oldu
Doğru bulmadim
Doğru karar
Sevindim tahliye edilmesine
yorumdaki erkekler ağlamış
Adaletsiz cinsiyet sizi!
Çok sevindim
Muhebbet yemeliydi
@Qibau muabber 😁
@1a9y0ç3a Ağırlastırılmış müebbet olmalı.
Sevindim onun adınaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?