seçimlerdeki oy sıralamasına göre ankette sıraladım. Acaba KS'de anket sonucu nasıl olacak kötü yorum vs lütfen yapmayın.
Gelecek seçimde oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?

seçimlerdeki oy sıralamasına göre ankette sıraladım. Acaba KS'de anket sonucu nasıl olacak kötü yorum vs lütfen yapmayın.
Ümit Özdağ’ın politikaları benim düşüncelerimle şu an için uyuşuyor. Çok iyi bir muhalefet iktidar olamasa bile 7-8 milyon oy alarak mutlaka meclise girmesi lazım İstanbul'da yaşıyorum ve evimin sokağında nereden geldiği belli olmayan adamlar görmek ürkütücü olmaya başladı
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evden işe giderken toplu taşıma kullanırken kaçak Afgan görmekten ve çeyiz yardımına kadar alıp yinede çeteleşerek ülkemdeki insanlara zarar veren Suriyelilerden ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum. Her Vatandaş da rahatsız oluyor eminim. Fakat bu demografik bozulma beni ekonomiden daha çok korkutuyor o yüzden oyumu Ümit Özdağ’dan tarafa kullanacağım gibi görünüyor yani “ Zafer partisi”
Atatürk'ün kadınlara verdiği kıyafet özgürlüğü 1982 de türban yasağıyla kaldırılmış AKP tarafından tekrar Atatürk ün ilkeleri yerine getirilmiştir ve bir Atatürkçü olarak oyum reisindir.
Diğer derken Memleket. P ve Zafer P. neden gösterilmemiş İktidar medyasının göstermediği gibi.
@indeepth soruda da yazdım son seçimdeki oy sıralamasını dikkate aldım ayrıca ankette 7 alternatife KS izin veriyor yoksa onları da yazacaktım. O nedenle zorunlu olarak yazmadım
MHP ile AKP nin birlikteliğini destekliyorum
Cumhur İttifakı'nı destekliyorum ancak MHP'nin baraj altında kalma riski olduğu için bu seçimde oyumu MHP'den yana kullanacağım. Erdoğan ve Bahçeli REİS hayatlarının şokunu yaşatacak zillete :)
HDP den başka oy verilecek parti yok. Devleti soyan sağcı hainlere mi oy verelim?
@tsubasa2607 Terör yandaşı devleti soyan takkeli takım ve diğer hırsızlardan oluşur. Biraz akıl..
Ülkemde bozulan ekonominin düzelmesi için ev kiralarının düzenlenmesi için ve 10 milyon sığınmacı vatansız dan kurtulmak için Zafer partisi.
CHP diyenlerin beyni samanla dolu galiba allah ıslah etsin
@ufaklık52 insanlara hakaret etmeyin lütfen soru sahibi olarak yazdıklarımı dikkate alın
CHP den başkasına verilmez
chp olabilir
Zafer partisi
Zafer partisi
Refah partisi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş