Güncellemeler
+1 yıl
İstanbul dünyanın en gelişmiş şehirlerinden birisi ve başkent olmasını isterim. Ne tepki gösterdiniz be
Güncellemeler
+1 yıl
Atamın mezarını da İstanbul'a taşınıp başkent yapmak lazım. Atatürk Dolmabahçe'de felan ettim. Beşiktaş semtinde bir yere yeni Anıtkabir yapılabilir aslında
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle bir şey olamaz.
Çünkü "Başkenti Ankara 'dır " ibaresi anayasanın 3. Maddesinde yer alır.
Ve bu madde hükümleri değiştirilemez.
mantıksız hocam bu mantığa göre LA Amerikanın başkenti olması lazım veyahut NY, daha bu örnekler çoğaltılır
Baskent ulkenin ortasinda olur kenrinda degil savas ciksa nasil savuncan istanbulu😅
Ne alaka Türkiye'nin tek başkenti vardır o da Ankara . Oranızdan buranızdan yeni yeni icatlar çıkarmayın
İstanbul neden başkent olsun?
Cehalet işte ya otur bir oku ya neden Ankara başkent oldu neden Anıtkabir Ankara da sırf İstanbul gelişti başkent olmalı böyle bir seçim olabilirmi seneyede Konya gelişirse başkenti orayami taşiycaz
Konya olmaz gelişse bile denizi yok
Atam cidden ülke kimlere kaldi ya Atatürk neden Ankara 'yı başkent seçti ya denizi var diye başkent mi seçilir Allah im ülkedeki insan zekasına bak
Haklısın ama bu cahil soran bunu anlayamıyor. Ülkemizde nasıl insanlar var.
Gerek yok. Zaten 20 milyon oldu 40 milyon mu olsun bir de bu sebepten
Aklıma kim milyonerdeyim cahil kız geldi
yok daha neler.
İstanbul güzel ama çok osuruklu
Türkiye kararını 1923 te verdi. İcat çıkarmayı.
bir ılık istanbullunun tatlı rüyası
Olmamalı.
İstanbul ülkenin ortasında olmadığı için başkent olmaya uygun değil. Başkent şehrin popülerliğine ve güzelliğine göre seçilmiyor.
Şehrin gelişmişliğine göre de seçilmez başkent. Konuyu anlamamışsın bir de tepkilerden şikayetçisin. Başkent hakkında bilgisi olmayan biri olarak bu soruyu sorman ve mantıksız düşünmeni savunman konik
Komik*
Ankara 'da oturuyorsun galiba öyle bir savunuyorsun ki. Ankara 'ds anıtkabir olmasa çöp memleket. Atamın mezarını da İstanbul'a taşınıp başkent yapmak lazım. Atatürk Dolmabahçe'de felan ettim. Beşiktaş semtinde bir yere yeni Anıtkabir yapılabilir aslında
Felan ettim değil vefat etti olacak. Kşavye yanlış çevirmiş
Ankara’da oturmuyorum İstanbul’da oturuyorum. İstanbul’un dünyanın en güzel şehri olduğunu düşünen, İstanbul hayranı biriyim. Savunmuyorum sadece sana yanlış ve mantıksız düşündüğünü söylüyorum. Evet, Ankara’da anıt kabir dışında bir şey yok ve güzel değil. Atatürk’ün mezarına taşımak yanlıştır. Başkent Ankara olduğu için Atatürk’ün mezarı Ankara’da. Aşırı absürt düşüncelerin var. Cahil bir olarak fikrini belirtme. Konuştukça batıyorsun. Kendinden utanmalısın.
Mezar taşımak ölüye yapılacak bir saygısızlıktır.
Ankara kalmalı
sacma geldi shshshshsh
Sacma
olmamalı