15 Temmuzu, Şeyh Babamızın Vefatını görmüştüm. Şimdi de 2017 , 18 gibi gördüğüm rüyanın 2. Bölümünü gördüm , hem de Erdoğan Yunanistana ateş püskürmeden 2 gün önce yani Efes tatbikatından önce...
Ben Yurtdışına kaçan materyalist Türkleri değil , ülkesine bağlı Sağ , sol tüm Müslümanları hazır ve nazır olmalarını ivedelikle tenkid ediyorum !..
Ben Yurtdışına kaçan materyalist Türkleri değil , ülkesine bağlı Sağ , sol tüm Müslümanları hazır ve nazır olmalarını ivedelikle tenkid ediyorum !..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne mübarek bi insanmissin
Sen mi olacaktın
Şaka gibi soru olmuş
Dinle , ilimle , siyasetle işi olmayana her şey şaka gelir koçum
Din kardeşi diyerek düşman Filistine destek verenler senin zihniyetinde olanlar bana siyaset den bahsetme
Düşman Filsitin mi
Filistin bayrağının nasıl olduğunu biliyor musun? Osmanlı askerlerini kesmek için o bayrak altında toplanıp yüzlerce Osmanlı askerini kestiler şimdi zeka özürlü olanlar o bayrağı paylaşıyor bizim atalarımızın kanı var o bayrakta be
Ne oldu Koçum Filistin bayrağının Osmanlı'ya isyan için yapıldığını sonrasında yüzlerce Osmanlı askerini Düşman Filistin' in kestiğini bilmiyor muydun
Biliyorum çok bilmiş , evet haklısın ama o dönemde İngilizler Sarayda değil bizzat sahadaydı ümmetçiliği ve Osmanlı Devletini yıkmak için... Bak şimdi Filistini bize isyan ettirmeyi başarıp dünyaya İsrail belasını hediye ettiler. Yani Müslümanların kendi hata ve günahlarıyla beraber , Yahudi ve Hıristiyanların da rolu eşit derecedeydi.
Madem bunları biliyorsun Düşman Filistin yazınca niye şok geçirdin?
Filistin düşman değil , yazdığımı iyi oku. Sen kardeşinle, babanla küsünce düşman mı oluyorsun?
Ne diyon sen? Onlar atalarını kesti öldürdü İngilizler kadar düşman olar
Kardeşinle babanla küsünce yazmışsın ne diyon sen? Adamlar İngilizlerle bir oldu atalarını kesti İngilizler neyse Filistin de o benim için. Sen atanı öldüren kesen insanları nasıl kardeş olarak görebilirsin