Kürtler hiç kusura bakmasın o adamın mezarı buraya gomulemez sizin onderinizden daha önemli bizim şehitlerimiz sizin yüzünden Birsuru askerimiz öldü polisimiz öldü ogretmenlerimiz öldü O adamın mezarı İsveç'e ya da Irak'a ya da Suriye'ye gitsin Her bir askerin ölmesine sevinen kurdun Allah kendi annesinden babasından çocuklarından çıkarsın Biz askerlerimizi öğretmenlerimizi Polislerimiz Kürtler şehit etsin diye yetistirmiyoruz 😡😡 nasıl Osman Öcalan in mezarı Irak'a girdiyse oda oraya gidicek😡😡 erbile gomulduyse o it oda erbile gomulcek
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kürtlerin hepsini terörle suçlamış , halkı kutuplaştırmaya çalışmışsın. Yaptığın suç gerekli mecrilere şikayet ettim bakalım ne olacak :d
Knk Kürtler terörist mi Allah aşkına. Teröristlerin öldürdüğü şehit ettiği halkın yarısı Kürt ne saçmalıyorsun?
Uydurma nerde yarısı kürt
Kaç yerde Mardin de Siirt'te Bingöl de masum sivil halk kurşunlara dizilmedi mi?
Evlatları da dağa kaçırılmadı mı?
Neyini inkar ediyorsunuz?
Bana bak ufaklık, otur oturduğun yerde. bilmediğin işlere burnunu sokup şehitlerin yarısı kürt deme. Sen pkk'nın olduğu yerlerde askerlik mi yaptın ne biliyorsun da yarısı kürt diyorsun
Şehitler illa asker olmaz ki, sivil halkta şehit olabilir. Sen sanırım zamanında eli kanlı teröristlerin Mardin de, sur da, Diyar bakır da, Siirt'te yaptığı katliamlarda, hataya atılan bombalar da şehit olan halkın İngiliz halkı olduğunu savunuyorsun ya da inkar ediyorsun.
Bunun cevabını ver, yandan polemik girme.
Asker kadar sivil vatandaş zayiatı olduğunu mu iddia ediyorsun yani sen?
Napcan polemiğe girersem, sataşma ve polemik amaçlı görüş diye gizler misin 😄
Asker kadar değil ama askere yakın halktan şehitler verildi mi verildi!
Çocuklar bebekler kurşuna dizildi mi dizildi,
Dizilmedi hayır Kürtler terörist diyebilir miyiz hayır!
Elazığ da bahçesini bağını sulayan amcaya sen kürtsün teröristsin diyebilir miyiz hayır!
O halde bu soru sahibi haklı diyebilir miyiz hayır!
Sen soru sahibine hak veriyor musun yani, bizden çok asker gitti diye Kürtleri mi suçlamalıyız, bizi birbirimize düşüren Amerikayı mı?
Çıkar say, nerede yaralı ve ölü ile birlikte 15 bin halk ölmüş güney doğuda.
Ne alaka Kürtlerin hepsi teröristtir mi dedim ben?
Demedin ama öyle görünüm veriyorsun
Tek tek seceresini çıkaramam şimdi ama biliyoruz hepimiz yani katliamları öldürülen çocukları
Sen boş yapıyorsun ufaklık. Zaten burçlara falan inanan birinden ne bekliyorsun ki
Ufaklık diyen kişi senin yaşın kaç da ufaklık diyip duruyorsun
Gerçi 30 olsan ne farkeder tartışmayı bilmiyorsun.
Konu haricinde itham olmaz, sen yok ufaklık yok burçlara inanan falan. Amacın ne şurada bir konu tartışıyoruz polemiğe çeviriyorsun
29 yaşındayım.
Tartışmayı bilmediğimden değil, kızdıracak ve gerçek dışı sözler ettiğiniz için öfkelendim. Bilmediğiniz konularda fazla iddialı önermelerde bulunmayın.
Moderatör değil misin? Polemik amaçlı gördüklerini gizleyi ver.
Tamam benim eksik bilgim olabilir, ama ufaklık demeniz burnunu sokma demeniz sanki hiç anlamıyorum gibi lanse ediliyor. Her neyse.
Moderatör olmam zoruma gidecek görüşleri gizleyecek kadar yüzleşmek istemediğim anlamına gelmiyor 🙂
Burçlara inanmam da kara cahil olduğumun göstergesi değil 🙂
Sanırım bu moderatör refleksi, ben de gizlemezdim :dd gerçi şimdi herkes kendi paylaşımının moderatörü olmuş eskiden yoktu böyle şeyler.
sonuç olarak bu konularda bilginizin epey eksik olduğunu düşünmekteyim hanımefendi
Sizin düşünceniz beyefendi 🙂
Kesinlikle herkes neyin ne olduğunu biliyor alıkesirli terörist yok edirneli yok İzmirli yok teröristlerin bel bölgeleri belli kimler olduğu belli yöreleri belli boş verin
ya Kürtler Öcalan'ı seviyo mu
Teröristler Türk düşmanları seviyor
Neden hepsini aynı kefeye koydun
Leşi çöplüğe atılması lazım onun
Ayrıca kürtler terörist değildir
Kürtler bile sevmiyodur o kalleşi
Bu soruyu niye sordun
Ölse bile söylemezler bence