umudumuz , inancimiz o dogrultuda
Herkes icin BARİS saglanmis bir TURKİYE 🇹🇷 🇹🇷
Cevap
4Cevap
Barış mı? Barış dediğiniz devletler arasında sağlanmaz mı? Bu kadar kişinin canını alan infaz eden, öğretmenleri, polislerii askerleri şehit her terör eylemlerinin arkasında bizzat parmağı olan, çatışmasa bile emir veren bir itin anca kafasına sıkılır. Barış ne alaka, Lütfen troll soru olsun bu.
Ben demiyorum bunu hocam baris icin baris sureci icin cikartilmis
Sen demiyorsun ama bunu destekler nitelikte böyle bir soru soruyorsun?
Baris olsun tek dilegim bu 🤲
2 ayrı devlet mi la bu? Ne barışı, kafasına sıksınlar tamamdır zaten. Ellerinde o kadar kişinin kanı var. Türk düşmanı mısın da böyle bir şey yazabiliyorsun sen?
cikarildi derken nasil yani? kosullu saliverilme vs oldugunu sanmiyorum baska infaz kurumuna mi nakledildi? birkac saat telefona bakmadim neler olmus ya
Ankara'ya goturulmus sanirim ozel bir konak tahsis edilmis irem
bestepede miymis lol
sanirim gotururler
Yalan haberdir kimsenin çıkarmaya haddi değil. Çıkarsa saniyeler içinde başına iş gelir ve halkın bayramı olur
Ankara'ya getirtilmis iddialar
Sanmam
Milliyetçi arkadaşlar ne diyor en önemlisi bu?(!)
bakalim ne diyecekler
Bugün ak dediklerine yarın kara, bugün kara dediklerine ak, diyebilirler. :)
Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum polemik olmaması için izleyip göreceğiz
İnsallah hayirlisi olsun diyelim 🤲🤲
Teröristlerke ne barışı sağlancak ya ne saçmalıyorsunuz siz. Teröristlerin tek hak ettiği şey sarı torba.
umarim baris olur 🙏
Umarım tehcir yasası çıkar 🙏
saglanmasin...
umarim saglanir diyelim biz gene de
Sağlanıcak terörden kurtuluyoruz
insallah 🤲🤲
Ne barışı be onca şehidin ahı, kanı var
Baris sureci icin cikarildi o yuzden dedim
Benim düşüncem bu çoğunlukta böyle düşünüyordur bence
İnsallah baris saglanir 🤲🤲
Ne diye sağlanacak tam olarak?
PKK silah birakacakmis
Hiç sanmıyorum
Yakinda aciklama yaparlar
Olsa bile ülkede hala k*rdistan k*rdistan diye dolananlar var bunlar varken pekte bir şey değişmez
orasini devlet baba halleder 🇹🇷🇹🇷
Ülkede bayrak açtılar kaç kere bir şey yapılmadı..
alayina bir TAYYİP ERDOĞAN 🇹🇷🇹🇷 yeter
cok gec kalindi
orasini bilemiyorum
Sağlanacağını sanmıyorum
İnsallah baris saglanir diyelim
Hayırlısı olsun
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Barış konusu, Türkiye için çok hassas ve karmaşık bir mesele 🕊️. İnsanların adalet, huzur ve güvenlik beklentisi çok yüksek ama geçmiş tecrübeler gösteriyor ki sadece bireylerin yer değişimiyle kalıcı barış sağlamak kolay olmuyor. Toplumsal uzlaşı, hukuk ve diyalog olmadan tam anlamıyla barışa ulaşmak zor. Bu yüzden ben “hayır sağlanmaz” şıkkını seçiyorum 😔. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, barış mümkün mü sence?
İnsallah saglanir diyorum 🤲🤲
Umarım beklentin gerçekleşir. Barış herkesin hakkı ve en kıymetli şey 🙏. Duygularında umut var, umarım bu umut boşa çıkmaz.