2023 Seçimlerinde Oyunuzu Hangi Partiden Yana Kullanacaksınız Neden?
AKP
CHP
MHP
HDP
İYİ PARTİ
DİĞER SİYASİ PARTİLER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2023 Seçimlerinde Oyunuzu Hangi Partiden Yana Kullanacaksınız Neden?
Diğer partiler şıkkının eminim çoğu oyu 'Zafer Partisi' dir. Cumhuriyet Halk Partisinin oyunu Memleket Partisi (Muharrem İnce), Genç Parti (Cem Uzan), Zafer Partisi (Ümit Özdağ) bölüyor. Kılıçdaroğlu kendisini aday gösterirse kazanacağını zannetmiyorum, Mansur Yavaş aday olursa kazanma ihtimali anketlere göre de daha yüksek. Bu yukarı da yazdığım 3 partiden en popüleri yine anketlere göre Ümit Özdağ (Zafer Partisi). Zafer partisi Türkçü ve Milliyetçi kesimden daha çok alma potansiyeline sahip eskiden MHP ye oy verenler şimdi Zafer Partisine oy verebilir. Aynı zaman da AKP ye oy veren insanların bazılarının da Zafer partisine dönme olasılığı var. Zafer Partisi kazanır mı bilemem ama barajı geçer diye düşünüyorum.
Bu Ak Partiye daha nasıl oy çıkıyor anlamış değilim ya bu insanlar bu ülkede yaşamıyor ya da Ak Partiden nemalanıyorlar yazıklar olsun... Şunu da belirtmek istiyorum bu yaşıma kadar 1 kere olsun Ak Partiye oy vermedim vermem de ve bu saatten sonra Ak Partiye oy veren her bir vatandaşa da hakkımı helal etmiyorum ahirette hesabinin sorulacağı günü bekliyorum.. Kimse ile polemiğe girmek istemiyorum at gözlüklü beyin yoksunu cahil insanlarla asla uğraşamam...
Eski rezillikleri bilenler AKP'dGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin... en baskasina oy vermez, 20 yasinda Z Kusagina Türkiye'nin gecmisini iyi anlatmak lazim ve su durumda zaten Erdoan kazanamasa, Ülkeyi yönetebilecek bir alternatif yok.

reisden başkası cb olamaz
@Deliyimbendeliyim hainlerin karalama yalan iftira algilari bu ara cok yogun, 20 yasinda AKP'den baska birsey görmemis, rahatin icinde dogmus gencleri bu algilardan korumak mümkün degil.
@Deliyimbendeliyim 2023 te göreceğiz :D
@Deliyimbendeliyim 10 m z kuşağı var ;)
@Xeonn887 aynen, MAL Z kusagi var, gecmisini tarihini bilmeyen, elinde Iphone uyusturucu madde bagimlisi Z Kusagi var, bunlara aslinda oy verme siniri sart, 30 yasindan kücük cahillere oy verme hakki kalksin.
Cevap
19Cevap
chp olabilir
off reise bak be KS de bile %50 oy alıyor hala gücünü ve desteğini kaybetmemiş yürü reisim hedef 2030.
Çok kararsızım eminim benim gibi olan binlerce insan vardır millet ittifakı bana yetersiz ve samimiyetsiz gelmeye başladı iktidar düşsun de ne olursa olsun kafasında değilim koalisyonlar geçmişte bu ülkeye hep zarar vermiştir
Denize düşen yılana sarılırmış. Bizimki de o hesap AKP ye oy vermektense gider CHP'ye veririm daha iyi.. Hala ekonomi iyi nağraları atan insanlar var.
Bir parti en fazla 2 dönem kalmalı çünkü sonrasında devlet bahçelinin dediği gibi kanalizasyonu kendilerine bağlıyorlar
Akp ye oy verenler her kim varsa sürünmeyi dibine kadar hakediyorsunuz. Size müstehak devamke el birliğiyle batalım awk
gizliden çık
@Deliyimbendeliyim gizliden ciksa ne olacak sen oy kullanma zaten delisin ne yapsan yeridir..
@Manolyacelik ülkeyi hdp ye emanet edecek kadar delirmedik kudurun hdp+chp = 0
Mültecilerin defolup gitmesi için Zafer Partisine oy atacağım..
Hala akp diyenler var ya, anlamıyorum bu milleti ben. Daha ne olması lazım ya
AKP den önce Almanyadan almanlar, avrupadan avrupalilar bize calismayami geliyordu? Türkiye'yi AKP devraldiginda, ALMANYA ekomisimi devraldi, simdi kötü oldu eski günlerimize dönermiyiz diyorsun? Peki kiminle bunlar olacak, halen AKP diyenleri anlamyan bayan, anlatta aydinlanalim, ama önce gizliden cik.
@Berkan26 AKP'den önce aldığın maaşla kaç tane çeyrek altın aliyordun, şimdi kaç tane alıyorsun ona bir bak anlamayan bay. AKP'den önce 45 TL öğrenim kredisiyle ayın 10 gününde tıka basa doyabilen öğrenci şimdi bir burgere 60-70 TL veriyor. AKP'den önce dediğin dönem 2001 krizi. Orada bile dolar iki katına çıktı millet iflas ettik diye ağladı. Şimdi çok mu farklı?
Tam tipik Z Kusagi bir cahilsin,2001 tarihinden önceki dönemler dahami iyiydi diyorsun?
https://www.youtube.com/watch?v=j774vMy8Cfk
Dahami iyiydik diyorsun,
https://www.youtube.com/watch?v=u_BloL1peso
@Berkan26 sen de tipik bir akcahilsin. Olum size mustehak lan.
Sen önce gecmisini ögren sonra gelecek hakkinda yorum yap, bilgin yok, beyin bosaltilmis ezberteilmis önyargi algilarla fikir yürütüyorsun, Burger yiyemiyormus, Burger yiye zaten bu ülekde dolari firlattiniz, ellerinizde dolarla alinan akilli telefonlar olacak vergi yok , calsima yok, üretim yok ama dolar cikmayacak,
https://www.youtube.com/watch?v=vbb_lHqDsx0
Yeniden refah tabiki.
Ak partiye neden vermediğim zaten belli
CHP faşist bir yapıya sahip, Müslümana ve bu değerlere çok saygısızca üslüplarına şahit oldum.
Bu arada bu anketin sonuçları kimseyi aldatmasın. Bu sitede normal yani...
Sizin gibi cahiller bu ülkede var sürece halimiz yaman.. gecmis olsun türkiye… akp ye oy verenler iyice sürünün…
siz chpliler de bokun içinde yüzün
akp. şimdi linç yicem ama daha iyisi olana kadar akp. chp ye verecek halim yok diğerleri de bes para etmez. sağlam dişli bir parti olsaydı ona verirdim ama yok
Zafer var
@Ata1999 kılıcdar a mı vercen
@Ata1999 sen nesin, putperest
@demetsevinckatar asıl putperes sizsiniz her yere heykel diken sanki chp awk
@teyyüp__savar ulan daly. k memlekette chpden başaka heykel yaptıran mı var?
sen zaten dinden çıkmışsın, putperset olmuşsun bile
@TearKlory ulan, dingil. Adam oraya eğlence merkezi yapıyordu. O projeyi sizin kafalar anlamaz
Reis burdada reis baksana en muhalif yerde bile önde
Zafer partisine. Bak yorumlarda ne kadar çok zafer partili var neden ankete koymadın?
AKP ye RECEP TAYYİP ERDOĞAN ‘a oy vereceğim.
zafer partisi.
Ak parti ondan başka sağlam yok
Heyttt
bizim kizlar s. lak galiba
Zafer Partisi.
Oylar Mansur Babaya 😍
zafer partisi
Popülist irkciyami? Ülke icin plani projesi var mı , IRKCILIKTAN baska? Dünya Hukuk kurallarini; mülteci kanunlarini hic saydi, bütün Mütecileri geldikleri yere zorla gönderdi diyelim, eger baskan olsun oda 360 derece irkciliktan dönmek zorunda, o baska bir konuda, Türkiye'nin sorunlari düzletecek kapasite var mı ? Birkere ilk basta yaptigi irkcilik icin tüm dünyadan Türkiye ambargo yer, yalniz kalir.
ERDOĞAN ve AK PARTİ tabiki
@Ata1999 terbiyeli konuş, putperest.
Bu sefer Zafer partisi sanki
Diğer.
bu sitede neden bu kadar akpli var :D
Erdoğan
CHP.
Hiç birisi
zafer
Zafer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?