Rusya’nın askeri operasyon düzenlediği Ukrayna’da bir grup kadın, çıplak fotoğraflarını satarak orduya ve vatandaşlara maddi destek sağladı. Kadınlar çıplak fotoğraflardan toplamda 800 bin dolar para topladı.

Rusya’nın askeri operasyon düzenlediği Ukrayna’da bir grup kadın, çıplak fotoğraflarını satarak orduya ve vatandaşlara maddi destek sağladı. Kadınlar çıplak fotoğraflardan toplamda 800 bin dolar para topladı.
Ukraynaya istersen dünyanın servetini harca hak ettikleri hayati yasiyorlar kim ne derse desin rusya sonuna kadar hakli zaten zelenski denilen kisiyi avrupa ve amerika kiskirtip rusya aleyhinde kiskirtti ruyada sinirinda nato uyesi gormek istemedigini kac kere acikladi eger rusya ukraynada yasayan vatandaslari olmasa 1 gunde ukraynayi alacak gucu vardir
O işin gerçek yüzü, aklını kullanan herkes senin dediklerine katılıyor.
Rusyanin kurallarina gore yasamak zorunda mi bu nasil mantik +Ukraynanin “ayri ve başka” bi ülke olduğunu idrak edememiş Rusya ya haklı diyosun
Yani şimdi magdur ayaklarina yatiyorlar zelenskide kac kere soyledi kandirildigini bu sirf rusyanin olasi bir savaşta gucunu ve rusyayi zayiflatmak icin abd ve avrupanin akil oyunları Şu an abd yunan sinirina silah yigiyor sebep rusya tehditi ulan yunan nerde rus nerse arada 7 ulke var polonya veya turkiue dogu siniri dururken yunanistan niye bize karsi yunanistani surecekler onumuzw bu yil yunanistan savasi kapida bu yil kesin olur
@bilmemkacinciuyelik zelenski nasil ukrayna devlet baskani oldu git ogren gel sonea seninle bu konuyu tartisirim :)
Git araştır diyenleri çok iyi biliyorum shshsjs sen Ukrayna’yı Rusya’nın bi uzantısı olarak görme bence
@bilmemkacinciuyelik ukrayna her zaman rusyanin uzantisi oldu sovyet tarihinden beri ukraynada yasayan halkin yarisindan fazlasi rus zaten bu neyin kafasi anlamiorm
Duydum.
Cevap
0Cevap
Yabancılar yapınca neden size bu kadar güzel geliyor böyle şeyler bizde şort giyse kaşar, evlenilmez deniliyor shshsjsj
Güzel geldiği için paylaşmadım, bana ilginç geldiği için paylaştım. Kadın özgür olmalı, diledikleri gibi yaşamaya hakları var, ayrıca paylaşımlarıma ve yorumlarımı görürsen kadınlara destek olduğumu görürsün.
Sosyal medyada herkes böyle diyor da sokakta gördüğünüzde basit ve kalitesiz bulduğunuza eminim
Ben o dediğin kişilerden değilim.
Helal olsun👏🏻👏🏻👏🏻
waaow
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar