Yorumlar mısınız
Recep Tayyip Erdoğan neden sevilmiyor?
Yorumlar mısınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamam belki bazı hatalar olabilir ama Hülya da böyle bu adam seçilmiş birisi kabul etmek zorundasınız ayrıca şunu kabul edelim ki hiç kimsenin elinde sihirli değnek yok herkes belli bir koltuğun üzerine gelene kadar iyi oluyor aynı zamanda şunu da belirtmek isterim ki Fox TV kanalı bazı şeyleri abarttığını düşünüyorum yani her gün de kötülenmez ki
sinsi, yalancı iftiracı ve koltuk için halkını bölen, ayrıştıran ve kafasında tiilkiler gezen biri ondan sevilmiyor.
bu millet halen daha yakılan caminin hangisi olduğu ve camide içki içildi iftirasının isoatını bekliyor. İddiasını ispatlayamayan en adi şe.. sizdir.
Çünkü son zamanlarda ülkede iyice bölücülük yaptı yani halkın refahını ve faydasını sağlayacak hiçbir şey yapmıyor sadece belli amaçlarla uğraşıyor yok bay Kemal yok bilmem ne asıl milletin önemli olan işsizlik gelir düzeyi refah seviyesi bunlarla uğraşmıyor asgari ücret güya 4000 küsür lira oldu peki gelen zamlar iyice eridi o yüzden artık bir şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum faiz sebep enflasyon neticedir dedi halbuki faiz sadece merkez Bankası olarak değil o zaman faiz haram ise neden kur'an-ı Kerim'de geçen faize sadece belli şeylere endeksliyor normal banka faizi haram değil mi korku korumalı da vadeli hesaplar haram değil mi onlar da haram O yüzden artık bir şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum
İnsanlar nankör işte herşeyin iyisini istiyor herkesin hataları olabilir fox TV CHP kanalı o yüzden dk bir Fatih Sultan bey kötüler.
Recep Tayyip Erdoğan ben müslüman diye seviyorum ama bu sene kimseye oy vermek istemiyorum.
Cevap
6Cevap
yönetemediği için
Çok biliyorsan sen yönet
Ben yönetebilirim gibi bir iddam olmadı, bir şeyi eleştirmek için onu daha iyi yapmak gerekmiyor. ayrıca ülkede her hangi birini getir daha iyi yönetir. çekemiyorsan sorma o zaman
Hitler de seçilmiş adamdı. Şimdi seçildi diye zorla sevelim mi? İnsanlar sevmeyebilir fakat saygıda da kusur etmemeli.
Bizi tutuklatmak için mi soruyorsun bu soruyu hdfmdfsd
Sanırım kendisinin canı sıkıldı hapishane arkadaşı arıyor
Ama senin de profil fotoğrafına bakılırsa heveslisin ,😂😂😂
Sevilmese Cumhurbaşkanı olmaz heralde demek ki seveni daha çok
Abartılı ülkedeki enflasyon Afrika'dan beter açlık sınırında milyonlar yasoyo ülke milyinlar sığınmacı kaçak dolu nesi abartı sizin kadar saf değiliz
sevilmesi için bir neden yok ta ondan istibdatçı neden sevilsin baskıcı
İşim gücüm yok Rte neden sevilmiyor diye düşünemem.
Ne iş yapıyorsun ki
Bir işte değilim. Merak ettiğim şeyleri araştırırım ve merak edilesi bulduğum şeyleri cevaplarım.
Bildiğin bu kız adam ya 😍😂
Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrr
Bu kadar iltifata bir takip at ya
Kimse tayyibi seçmedi ilk seferde evet sonra ise yalanla dolanla kaldı orada. Tayyibimi o uyursun bizenhayuridr
cehennemden çıkma iblisin teki olduğu için
Sence diğerleri çok mu masum bence hepsi aynı
@GeceMuhafızı politika masumların işi değildir zaten ama hayır hepsi aynı değil
Haklısın
sevilecek hiçbir yanı olmadığından
Peki sence kime oy verilmeli
@GeceMuhafızı kesinlikle muhalefete. Şöyle düşün onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil bunun herkes farkında. Ama vatandaş böyle bir güce sahip olduğunu hatırlamalı artık. Ben oy kullanabiliyorum ve ben yönetenleri koltuklarından alabilirim. Bu anlayış bizde artık yitirildi çünkü yıllardır süren bir akp istilası var. Bi bunları değiştirelim gerekirse 4-5 yıl sonra bi daha değiştiririz. Hükümetin başta çok durmayanı makbuldür. Durursa koltuk zehirlenmeleri yaşarlar aynı akp gibi
Kesinlikle katılıyorum sana patron millet ama millet bunu senelerdir düşünmüyor, 20 yıl boyunca bir adama verilmez kl
Sevilmiyor mu🤣
Yani hayır mesela biz Fox TV izliyoruz Tamam asgari ücrete zam gelecek diyor arkasından her gün bir şeyler eleştiriyorlar
Beni Tamam ben de öyle AK partili falan değilim ama ne bileyim insan bazen düşünüyor
Doğru olan bişey kimse kotulemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?