Oktroll'ler sevmiyor.
Niye sevmiyorsunuz? Bu adamın kıymetini bilmemiz gerekir.
Erdoğan gibisi yok.
O gelmeden önce yollar, köprüler ne halde idi, hastanelerde rehin tutuluyorduk, gıda kuyrukları vardı, nan-körler!
Yaşasın Recep Tayyip Erdoğan reis!
Oktroll'ler sevmiyor.
Niye sevmiyorsunuz? Bu adamın kıymetini bilmemiz gerekir.
Erdoğan gibisi yok.
O gelmeden önce yollar, köprüler ne halde idi, hastanelerde rehin tutuluyorduk, gıda kuyrukları vardı, nan-körler!
Yaşasın Recep Tayyip Erdoğan reis!
Hastanelerde rehin tutuluyordun he hastaneye gidebiliyor randevu alabiliyorsun şimdi al randevu alabilirsen kaç hafta sonrasına kaç ay sonrasına yollar köprüler diyorsun benim param. ile yap işle tdevret yapıp yandaşı kim. zengin ediyor Özal'ın köprüsünden kaça geciuorsun yeni otoyollardan kolrulerden kaça gexiyorsun? Bı bitin bebtoto kılları. Ülkenin geldiği durum ortada Arap izentiligi ortada sarılan yerler ortada 21 yıldaki araolasmayi kim yaptı kim halkı ayristiedi? SisiN gibi insanalr yüzünden neyse engel tuşun neree.
Cevap
5Cevap
Köprüler 49 yıllığına özel sektöre kiralandı. Bu dönemde neredeyse kicimızdaki donu bile satacaklar. Sata sata yiye yiye ortada bir şey kalmadı. Üretmeyen toplumlar yok olmaya mahkumdur. Gün geçtikçe dışa bağımlılığımız artıyor. Yaşasın reyiz!!
Savunduğu tek şey köprüler kuyruklar zararlarını da sayfa milletin gözü açılsın
Sayda+
Bi köprü yol yapmıs gözleri kör olmuş zaten yapmak zorundasın neyin kafası 🤣🤣🤣
Köprü yiyip yolda yatacaklar bu gidişle haberleri yok😂😂
Suriyeli bunların kökeni 🤣🤣
He eskiden gider borularından geçiyorduk yol nedir görmedik nankörüz 🤣🤣🤣
Ahahhahahahausha
Maddi herşeyi yapmak zorunda kim olursa olsun adalet var mı sen ondan bahset
kanuni gelse kabulümdür
Troll olduğun paçalarından akıyor.
Muhtemelen kendi de nefret ediyordur :)
Benn çok seviyorum babam zaten AK partinin yerel kadrolarından birisi ak parti olmazsa aç kalırdık. Ülkemiz bölünürdü. Kıymet bilin.
Tamam suriyeli arkadasım sensin 🤣🤣
Sevmek zorunda değiliz
İroni gibi geldi bana bu soru
patronları cok sevdiği icin olabilir mi ?
Sistematik bir soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?