Aysun Kayacı kim? Bu ülkede vasfı ne? Insanlara faydası ne? ya da asıl doğru soru; kendine bile bir faydası olamamış birinin böyle iddaalı cümleler kullanmaya ne hakkı var? Hele ki kendisi sadece bir mankenken. Zerre akıl isteyen bir meslek (tartışılır!) olmadığına çoğu insan hemfikirdir muhtemelen. Akademik ve sosyal olarak ondan çok daha bilgili biri çıksa ve ona senle benim oyum bir mi dese ne diyebilirdi acaba.. Kendisi olan aklını kendine saklamalı zira ona bile yetmiyor.
Fikri mülkiyet:) konu siyaset olunca herkesin bir fikri var. Vasfa gelirsek işin içine vizyon girer toplumsal kimliği her ne kadar hor görülse de aldığı eğitimler ve gördüğü yerler vs. Yabana atılamaz ama yine de vasfi yok o ayrı. Hani yanlış saat bile yeri geldi mi doğruyu gösteriyorsa bu da ondan:) ben bu fikre katılıyorum bazen hiç olmayacak durumlarda hiç olmayacak kişiler sağlam fikirler üretir. Önemli olan eğitim tahsil diploma değil vizyondur. Yakında siyasete de atılırsa şaşmam:)
Kadınlara oy hakkı verilmeyen dönemin özünde aynı şekilde farklısını savunuyor. Kimler kimler siyasete atıldı buna da şaşmayız, arkasından gidenlere hiç şaşmayız. Ve unutmadan oy vermek en çok da bu ülkenin cefasını çekenlerinin hakkı, sosyal medyada orada burada şarlatanlık yapanların değil.
Dağdaki çobanla onun oyu bir olamaz dağdakinin daha kıymetlidir o adam masumdur temizdir de Aysun Kayacı hanımefendi bu ülkeye ne katmış ki milleti böyle hor görmüştü vakti zamanında. Ve de meseleye başka açıdan bakarsak oy kıymetlendirmesini nasıl yapacağız..
Aslında insanların cahil cahil oy kullanmamaları gerektiğini vurgulamıştı... eğer insanlar düşünerek oy kullansaydı şimdi bu durumda olmayabilirdik... bir makarnaya ülke satanlar utansın...