CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun yaptığı rezaleti duydunuz mu?

CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşiyle telefon görüşmesinde yeni evlendiği avukat Tuba Torun ile ilgili sarf ettiği çirkin sözler gündeme bomba gibi düştü.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdunun yaptığı rezaleti duydunuz mu?

Eski eşi Özge hanıma ait olduğu olduğu iddia edilen "@Özge3465435" adlı twitter hesabından Aykut Erdoğdu ile aralarında geçen bir telefon görüşmesinin videosu önceki gece 23.53'te paylaşıldı. Bu görüntülü ses kaydında, elinde sigara ve alkolle oturan Özge hanım, sesini hoparlöre aldığı Aykut Erdoğdu ile telefon görüşmesi gerçekleştiriyor. Görüşme sırasında, Tuba Torun ile ilişkisi olmadığı yönünde eski eşini ikna etmeye çalışan Aykut Erdoğdu, yeni eşi Tuba Torun hakkında ağza alınmayacak ahlak dışı ifadeler kullanıyor..

Aykut Erdoğdu, Tuba Torun'un partide yükselmesi için kulis yaptığını belirten konuşmasında eski eşine şunları söyledi: "Ben niye Parti Meclisi'ne giremedim biliyor musun? Kemal Bey'i 5 kere aradım, bunu listeye al diye..

CHP'li Aykut Erdoğdu, geçtiğimiz haftalarda milyonluk bir düğünle Çırağan Sarayı'nda CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine girmişti. Eski eşi Özge Erdoğdu'nun sosyal medya paylaşımı, skandallar zincirini ortaya serdi.

.

Güncellemeler
+1 yıl
çapulcu chp militanlarının hiç işine gelmedi bu soru onlar her türlü ahlaksızlığı bile savunabilecek kadar midesiz bir kitle maalesef.
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun yaptığı rezaleti duydunuz mu?