Eger hukumet bana soyleseydı fetullah gulen şoyle boyle ben ona dunyaya dar ederdim Amerıka bıle ona bakamazdı dedi Benı satın almaya kalktılar ama alamadılar sonrada ayagımı pıs işlerler kaydırdılar dedı akp ıle feto Ben onlara karsı cıkan tek kişiydim gerısı herkes onların emrındeydı dedi ben turkıyeden gıtmeseydım öldüreceklerdi beni dedi
Cem uzanın Erdogan ve Fetullah gulen için dediği bu sözleri doğrumu?
Doğru değil. Bu sözleri sen bilerek paylaşmışsın şimdi paylaşımın ekran görüntüsünü aldım, akp gençlik kollarına ileteceğim oradakiler bizzat senle ilgilensin. Twitter'dan kaç kişiyi içeri aldılar senin haberin yok galiba!
Bunu okuduktan sonra icim sizladi. Halen millet bu adami destekliyo. Kurucu lider diyo. Ne kurdu bu adam allah askina koprulerin kurucu liderimi? Yaziklar olsun be
Türkiye cumhuriyetinin cumhurbaşkanını alenen cinayet azmettiricisi olarak tanıtmak, halkın nezdinde küçük düşürmek ve hakaret suçlarından seni BİMER'e ilettim yavru ceylan. Mahkemede başarılar..
@Oluştur kardeşim çok iyi yaptın delikanlı adammışsın şimdi bende foto aldım. AKP gençlik kollarına bildireceğim, soru sahibi hakkında gerekli işlemi yapsınlar. Nasıl olsa adminlerde IP adresi kayıtlı.
En İyi Cevaplar