erdoğan gibi ülkeye yön vermiş tüm dünyanın siyasetinde etkili başka bir liderimiz olmuş mu yakın zamana kadar eko ise tam bir balondu patladı herşiyin bombok olduğunun yürüyen kanıtıdır kendisi
Karizma din vsvs bir politikaciya bunları yuklerip seçersen sonuç bu şekildeki Türkiye'nin haline varir. Ekonomi biter Türk lirası dipte olur her şey ateş pahası olur insan hayatı ucuzlar halk sürekli fakirledi o vergiler altında ezilir. Gelecek hayalleri tükenir. ya bı 20 yıldır adım adım bu lari yasatip sun ki halimize gelmemiz. Ülke için lider diyorsan kendini yandasini unutup ulkesinicin çalışacak insanlar lazım. kendileri için değil... İşini bilen eğitimli egoist olmayan kibirli olmayan insanlar yönetmeli ülke aşıkları tonetmeli ülkeyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İmamoğlundan bir halt olmaz kılıçdaroğlundan olmadığı gibi bunlar CHP nin kuçu kuçuları ancak havlarlar
Olabilir knka
ekrem kim erdoğanın yanına yazmak için ne yapmış bitik bir siyasi tipi bu şekilde parlatamazsın. o gitsin hdplilerle diyarbakırda buluşlsun.
Ha yani rte asrın lideri diyorsun 😃.
Bence ikisi de son derece zeki insanlar 😃
erdoğan gibi ülkeye yön vermiş tüm dünyanın siyasetinde etkili başka bir liderimiz olmuş mu yakın zamana kadar eko ise tam bir balondu patladı herşiyin bombok olduğunun yürüyen kanıtıdır kendisi
Aynen knka erdogan gibisi gelmedi Fsmden bile zeki diyebilirim. tam bir Osmanlı padişahı 👌
Tek sıkıntısı Sokollu Mehmet paşayı tanımamış olması. kanal projesini yanlış yere yapıyor. onun haricinde yapılan her icraat mükemmel
İkisi de egodan yıkılan fanatikler tarafından yüceltilen sadece karizmatik otorite sahibi kişiler
Hmm 🤔
Ne diyorsun la sen gülüyorum sadece bu duurma
Neden knka İmamoğlu karizmatik lider değil mi
Karizma din vsvs bir politikaciya bunları yuklerip seçersen sonuç bu şekildeki Türkiye'nin haline varir. Ekonomi biter Türk lirası dipte olur her şey ateş pahası olur insan hayatı ucuzlar halk sürekli fakirledi o vergiler altında ezilir. Gelecek hayalleri tükenir. ya bı 20 yıldır adım adım bu lari yasatip sun ki halimize gelmemiz. Ülke için lider diyorsan kendini yandasini unutup ulkesinicin çalışacak insanlar lazım. kendileri için değil... İşini bilen eğitimli egoist olmayan kibirli olmayan insanlar yönetmeli ülke aşıkları tonetmeli ülkeyi.
İmam oğlu mu 😂😂😂😂😂
Neden knka yönetemez mi ülkeyi
! İstanbul u yönetiyor mu
2 sine de asla oy vermem
Ruyadamisin …
İmamoğlu için karizmatik lider diyorlar sence?
Ayyy Tipim degil Kim karizmatik diyorsa Zevkine.. ne diyim
Haklısın
Sen asrin m. lisin
Sorunun geyik olduğunu anlayamayacak kadar hiyarsin sen de. ama sevindim bu soruya kizdigina dostum 😃