2023 seçimlerinde yeni adaylardan veya mevcut yönetimden beklentileriniz neler?
3
7
Görüşünü yaz
3Kız Görüşü
7Erkek Görüşü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Gizli Üye
1 ay
Zafer partisi seçmeni olarak söylüyorum ki Biz hazırız verin oyu görün etkiyi Mülteciler gidecek Vatandaşlık satılmayacak para ile Tarikatlar cemaatler kapatılacak HDP , daha birçok terör le irtibatlı parti son bulacak. Terör Bitecek Yap işlet devret modeli son bulacak Külliye yıkılacak Çankaya köşkünde kalacak Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı bütçesi düşecek Cumhurbaşkanı maaşı yarı yarıya düşecek Milletvekili maaşı bakan siyasetçi maaşları düşecek Kalabalık konvoylarla gezen siyasetçiler olmayacak. Makam araçları yarı yarıya düşecek Bölge müdürleri, kamu kurum müdürleri artık makam aracı koruma kullanmayacak Milletvekilileri , siyaset çiler görev dışında makam aracı koruma kullanmayacak Liberal ekonomi son bulacak Başkanlık sistemi son bulacak Yerine güçlendirilmiş parlementer sistem ve devletçi milliyetçi ekonomi gelecek. Özelleşen, yap işlet devret modeli ile verilen tüm mallar , gayrimenkul ler, şirket ler, kurumlar , araçlar geri alınacak. Manukyanın tüm mallarına el konulacak. Sadat assam hesap verecek Erzincan da fırat nehrimize siyanür koyan firmalar maden arayanlar ceza alacaklar İdam geri gelecek 5 iş adamı hesap verecek Tüm yandaş iş adamları hepsinin mallarına el konulacak. Siyasal İslam, kapitalizm, emperyalizm hüküm sürmeyecek ülkede
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Görüş sahibi
1 ay
Yabancı Lara gayrimenkul satışı yapılmayacak. satılanlarda geri alınacak.
Zafer partisi kamera karşısına çıktığından beri bir mülteci davasıdır gidiyor. Başa geçtiğinde mültecileri gönderdiğinde ne yapıcak merak ediyorum. Yanlış anlama ben de destekliyorum gerçi oyumu genç parti cem uzan için vericem
Kardeşim zafer partisi ümit Özdağ Instagram hesaplarında her gün politikakarımı açıklıyor uz. Mülteciler yüzünden türk gençliği işsiz 11 milyon dan fazla mülteci var Bunlara min 7 milyar dolar para harcandı bu para ile sen kenevir eker kağıt fabrikası kurar kağıt üretimi yaparsın ülkeyi kalkındırırsın Biz içerdeki hainlere son vereceğiz Tarikat lar ve cemaat ler devletin içinde fetö gibi yerleşti hepsi kovulacak mallarına el konulacak tüm tarikatların mallarına el konulacak tüm yandaş iş adamlarının malları na el konulacak tüm özelleştirme, yap işlet devret modeli, yabancı Lara satılanlar geri alınacak küliye ýıkılacak Külliye ile en az yılda 6 milyar TL tasarruf makam araçlarının yarı yarıya düşmesi görev hariçi kullanım yasağı ile min yılda 2 milyar TL, siyasetci maaşlarının düşmesi min yılda 3 milyar TL yani yılda min 11 milyar TL tasarruf edecek devlet ve en az el konulacak mallar ile min kasaya 100 milyar dolar para girecek. bu sadece benim hesabım
Hayatgercek | Gündem konusunda 517 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Herkesin ortak beklentisi şu ekonomi ve pahalılığın önüne geçilmesi birde mülteci sorunu. 1 kişi bile kalmasin o gün bayram ilan edelim... İstemiyoruz kardeşim yallah ülkenize... Her gördüğümde f*ck diye bağırasım geliyor iyi ki çok karşılasmiyorum...🙄
2-Çevre , su kaynakları, gıda yeterliliği konusunda acil radikal tedbirler alsınlar
3- Dürüst olup, iyi çalışsınlar
4-Ülkeyi soyan geçmiş devlet yöneticilerini yargilanmasini sağlayıp, gerekirse idam da dahil en ağır cezaları almasini saglasinlar. Ülkeden kaçırdıkları paralari geri getirip, başka ülkelere siginanlar olursa da bulundukları ülkelerde infaz edilmeleri sağlansın.
22 sene içinde satılan, verilen kimlikler vs herşeyin iptal olması. Bunu yapacak cehabe olmadığına göre oyumuz ona değil. Kendisini Allah razı olsun belli etti. Oyum Zafer partisine.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37Zafer partisi seçmeni olarak söylüyorum ki
Biz hazırız verin oyu görün etkiyi
Mülteciler gidecek
Vatandaşlık satılmayacak para ile
Tarikatlar cemaatler kapatılacak
HDP , daha birçok terör le irtibatlı parti son bulacak.
Terör Bitecek
Yap işlet devret modeli son bulacak
Külliye yıkılacak
Çankaya köşkünde kalacak Cumhurbaşkanı
Cumhurbaşkanı bütçesi düşecek
Cumhurbaşkanı maaşı yarı yarıya düşecek
Milletvekili maaşı bakan siyasetçi maaşları düşecek
Kalabalık konvoylarla gezen siyasetçiler olmayacak.
Makam araçları yarı yarıya düşecek
Bölge müdürleri, kamu kurum müdürleri artık makam aracı koruma kullanmayacak
Milletvekilileri , siyaset çiler görev dışında makam aracı koruma kullanmayacak
Liberal ekonomi son bulacak
Başkanlık sistemi son bulacak
Yerine güçlendirilmiş parlementer sistem ve devletçi milliyetçi ekonomi gelecek.
Özelleşen, yap işlet devret modeli ile verilen tüm mallar , gayrimenkul ler, şirket ler, kurumlar , araçlar geri alınacak.
Manukyanın tüm mallarına el konulacak.
Sadat assam hesap verecek
Erzincan da fırat nehrimize siyanür koyan firmalar maden arayanlar ceza alacaklar
İdam geri gelecek
5 iş adamı hesap verecek
Tüm yandaş iş adamları hepsinin mallarına el konulacak.
Siyasal İslam, kapitalizm, emperyalizm hüküm sürmeyecek ülkede
Yabancı Lara gayrimenkul satışı yapılmayacak. satılanlarda geri alınacak.
Az kaldı Haziran 2023 e
TRT bünyesinde yeni kanallar gelecek el konulacak medya grublarından
Vergiler en az yüzde 30 düşecek
Siz yeter ki oy verin
Beinsports , Digitürk son bulacak
TRT en az 35 kanallı , en az 7 ulusal gazete vb bunun gibi onlarca kuruma mensup dünyanın en büyüklerinden olacak
Zafer partisi kamera karşısına çıktığından beri bir mülteci davasıdır gidiyor. Başa geçtiğinde mültecileri gönderdiğinde ne yapıcak merak ediyorum. Yanlış anlama ben de destekliyorum gerçi oyumu genç parti cem uzan için vericem
Kardeşim zafer partisi ümit Özdağ Instagram hesaplarında her gün politikakarımı açıklıyor uz.
Mülteciler yüzünden türk gençliği işsiz
11 milyon dan fazla mülteci var
Bunlara min 7 milyar dolar para harcandı bu para ile sen kenevir eker kağıt fabrikası kurar kağıt üretimi yaparsın ülkeyi kalkındırırsın
Biz içerdeki hainlere son vereceğiz
Tarikat lar ve cemaat ler devletin içinde fetö gibi yerleşti hepsi kovulacak mallarına el konulacak tüm tarikatların mallarına el konulacak tüm yandaş iş adamlarının malları na el konulacak tüm özelleştirme, yap işlet devret modeli, yabancı Lara satılanlar geri alınacak küliye ýıkılacak
Külliye ile en az yılda 6 milyar TL tasarruf makam araçlarının yarı yarıya düşmesi görev hariçi kullanım yasağı ile min yılda 2 milyar TL, siyasetci maaşlarının düşmesi min yılda 3 milyar TL yani yılda min 11 milyar TL tasarruf edecek devlet ve en az el konulacak mallar ile min kasaya 100 milyar dolar para girecek. bu sadece benim hesabım
Cem Uzanıda severim selam olsun cem uzana
Ülkede ekonomik tasarruf ile 5 yılda ülke düzelir ama çalmayacak gelenler
Her yıl devlet onlarca fabrika kuracak.
Gençlerin çoğunlukta olduğu bir parti Zafer partisi
Bende zafer partesine oy kullanicam sence iyi mi secim yapmis olurum?
Ya zafere ver ya da genç partiye
Ama oylar bölünürse ne olacak
Zafer partisi ne ver gitarcı kız
Atatürk milliyetçisi herkes i zafer partisinde bekliyor uz
Herkesin ortak beklentisi şu ekonomi ve pahalılığın önüne geçilmesi birde mülteci sorunu. 1 kişi bile kalmasin o gün bayram ilan edelim... İstemiyoruz kardeşim yallah ülkenize... Her gördüğümde f*ck diye bağırasım geliyor iyi ki çok karşılasmiyorum...🙄
1-Çalmasınlar, çaldırmasinlar
2-Çevre , su kaynakları, gıda yeterliliği konusunda acil radikal tedbirler alsınlar
3- Dürüst olup, iyi çalışsınlar
4-Ülkeyi soyan geçmiş devlet yöneticilerini yargilanmasini sağlayıp, gerekirse idam da dahil en ağır cezaları almasini saglasinlar. Ülkeden kaçırdıkları paralari geri getirip, başka ülkelere siginanlar olursa da bulundukları ülkelerde infaz edilmeleri sağlansın.
22 sene içinde satılan, verilen kimlikler vs herşeyin iptal olması. Bunu yapacak cehabe olmadığına göre oyumuz ona değil. Kendisini Allah razı olsun belli etti. Oyum Zafer partisine.
kendinden öncekileri kötülemekle uğraşmayıp, sadece yaptıkları ve yapacakları üzerinde yoğunlaşan bir karakterde olmasını bekliyorum.
Hiç bir beklentim yok hepsi sadece kendini düşünüyor! Ben artık amerikalıyım ✌ kısacası artık ilgilenmiyorum 🤗
Seçim deyince aklıma gelen. 😃
Bir beklentim yok dibin dibindeyiz daha kötüsünü göremeyiz
Daha kotusude var bacım olabilir yani
Pek bir beklentim yok sonuçta enkaz devralacaklar
Mültecilerin gitmesi