Konya, Elazığ, Kahramanmaraş, Muğla, Karabük, Manisa, Antalya, Sakarya, Hatay, İzmir, Kütahya başta olmak üzere birçok ilde ormanlık alanlara giriş yangınlar nedeniyle yasaklanmış.

Konya, Elazığ, Kahramanmaraş, Muğla, Karabük, Manisa, Antalya, Sakarya, Hatay, İzmir, Kütahya başta olmak üzere birçok ilde ormanlık alanlara giriş yangınlar nedeniyle yasaklanmış.

Hatırlarsanız Sağlık Bakanı ne demişti. Covid 19 olmamanın çaresi, yakalanmamaktır.
Devletin dilinden konuşursak. Zaten yakında Orman kalmayacak. Orman yoksa Yangın da olmaz. Hiç bu zamana kadar bir önlem aldıklarını gördünüz mü? Yesinler efendim yesinler. Ne kadar çok alan açılırsa işlerine geliyor
Abi ormanlara yangın hidratları olacak. Kara itfaiyesinin depusu 5 ton alıyor. 5 ton koskoca ormana yeter mi? Bu hidratları yangın olduğunda devreye girecek. Koskoca devlet Kıbrısa suyu çekiyor bir ormanlık alanlara yangın hidratlarını yapamayacak mı?
@Mr-Brown İşte knk dediğin gibi
Köylerle birleşik ormanlar var mesela geçen gun Alanyada köy içinden biri 4 farklı noktayi yakmış yakalanmış 4. yeri yakerken yani bu bir çözum değil 1 yıl gectı yanginlarin uzerinden hala daha olası bir durumda ne yapılabilir nasıl daha az hasar alırız diye bir çalışma yapılmadı mı
Bok herifler ormanları yakıyor olan bizim orman gezme sevdamıza oluyor her sene aynı terane. Onlar yakıyor biz orman gezemiyoruz. Bu kadar zor olan ne niye denetim yok? beceremiyorsanız bir ormanı dahi koruyamıyorsanız salın abi Allah aşkına salın ülkeyi
Cevap
3Cevap
Allah yardımcısı olsun çalışanların çok üzüldüm. Gözüne köz atlamış hala çalışıyor itfaiye çalışanın biri gerçekten böyle yiğit insanlar var öyle insanlar sayesinde ayaktayız allah razı olsun dua ediyorum.
Şu Ormanı Yakanlar yakalansa da ağır cezalar alsa Şeref (sizler Orman da kaç canlı yaşıyor Ağaçlar da canlı onları ne hakla kıyar öldürür suniz öldüğünuzde allah Da sizi yaksa nasıl olur
Bence orman yakanlar asılmalıdır. Asarken mutlaka bir şeyler söylerler emin olun.
Ne kadar komik yaa önüne geçmek diye bir şey yok bunlar neden yapılıyor belli zaten
Oh oh iyi olmuş
Geçilebilir
İnş önüne geçebilir...
En iyisi kesinlikle ne işiniz var ormanda saçmalık
Geçilemez
Doğru karar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?