Rusya , Ukrayna savaşı çıktığı günden belli kendimce hep hedef biziz dedim. Ve izlenimlerim doğrultusunda gidiyor. Bugün ise ukraynanın bayraktar satın alması bize çok büyük oyun bunlar. Adamlar ukraynayı harcadı ama asıl hedef biziz. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bana göre bayraktar ithal edilmemeli!
Bana göre bayraktar ithal edilmemeli!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiye her zaman bir hedef büyümesini güçlenmesini istemiyorlar
Bu bir gerçek ona laf yok. Fakat bu sefer bitirme peşindeler. Rusya ukrayna savaşı bana göre fasa fiso dostum. Rusya gibi bir devlet ukrayna ile bu kadar uğraşmaz kendilerini zayıf gösteriyorlar gibi
Türkiye’yi bitirebilecek bir güç yok Rusya ordusunun karada çok zayıf olduğunu sahada gördük artık Türkiye yerli ve milli silah üretimini hızlandırdı yaklaşık %75 civarı yerli silah kullanıyoruz
Ayrıca Fasa fiso değil ve Rusya dünyaya karşı kendini öyle küçük gösterecek bir devlet değil özellikle Putin
Hiç bilemezsin. Hedef büyük ise her türlü riski alırsın bence bir oyun var rusya dediğin devleti ukrayna bu kadar oyalayamaz
Tb2 öyle boş beleş bir silah değil Türkiye savaşta bir devrim yaptı tankların hükmünü bitirdi savaş kolay bir şey değil kardeşi savaş aklın akılla mücadelesidir Rusları büyütme gözünde Bir Şeyh Şamil yetti onlara 😉
Kimseyi gözümde büyüttüğüm yok ama sihaların ithal edilmesi ve türkiye olqrak teknoloji de sıfırı ithal olmayan donumuz bile yok. Her şeyimiz dış ülkeye bağlı sen benim demek istediğimi stratejiyi anlamadın büyük oyun var
Türkiye üzerinde zaten hep oyun var maksat savaşa Türkiye’yi dahil etmek kardeşim ama Türkiye öyle hemen sazan gibi savaşa atlayacak bir ülke değil bize kolay kolay askeri yönden saldırı olmaz ama ekonomi olarak ambargo ile vururlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!