İkinci kez kapıdan geri çevirilince sınava girmekten vazgeçti! Ne düşünüyorsunuz?

İkinci kez kapıdan geri çevirilince sınava girmekten vazgeçti! Ne düşünüyorsunuz?
Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı ikinci gününde de devam ediyor. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bir öğrenci önce güneş gözlüğü nedeniyle sınava alınmadı. Bu sırada sınava girmekten vazgeçen öğrenci, çevredekilerin ikna çabaları sonucu sınava girmeye karar verdi. Ancak bu kez de kimliği beğenilmeyince rest çekip "Üniversite benim için vakit kaybı, iş kuracağım" dedi. İçeri bir türlü alınmayan kişi, "Sınava girsen ne olacak, girmesen ne olacak, daha da girmem bu sınava" dedi. Beyoğlu ilçesinde sınava gireceği okula gelen kişi, güneş gözlüğüyle geldiği için sınava alınmadı. Sınava girmekten vazgeçen öğrenciyi çevredekiler ikna ederek kararından döndürdü. "Sen uyma onlara çıkar gözlüğünü" diyerek ikna edilen ve alkışlarla sınav salonuna giren kişi, bu kez de kimlik nedeniyle sınava giremedi. "Bir dahakine davetiye de gönderseniz gelmem artık zor bulursunuz beni" dedi. "Üniversite benim için vakit kaybı. İş kuracağım. Eşyaları bırakmam gerekiyormuş. Ben de götürdüm bıraktım eşyaları. Benden 7 lira daha istediler, haybeye uğraştırıyorlar daha da gelmem bu sınava" dedi. Sınava girmekten vazgeçen kişi evine dönerken görüntülendi. Artık bu sınav benim için bitmiştir dedi.