Geçtiğimiz gün sağlıkla ilgili bir sorunu olan Amerikan vatandaşı bir kadın sigortası olmasına rağmen Amerika’daki sağlık giderlerini pahalı bularak Türkiye’ye gelip tatil, konaklama, sağlık sorunlarının giderilmesi için Amerika’da söylenen rakamı yarı yarıya getirerek kazançlı çıktı.
Yeni haber de yine Amerika’dan. Saçlarını yaptırmak için kuaförü 4000 dolar fiyat verince o da soluğu Türkiye de alıp yarı yarıya tüm işlerini halledip üstüne tatil yaptı.
Bizim halkımız eskiden de köleydi, bugün de köle, bu kafayla yarında köle kalmaya devam edeceğiz. Bizi hep yalan, dolan, din, milliyet, iman söylemleriyle sömürmeye devam edecekler.
Bizim gideceginiz yer büyük umumiyetle köyümüzdür.. O da varsa tabi.
İşte böyle böyle zenginleşecez doları ülkemize çekip düşürecez birden. Şimdi bilerek yükseltiyorlar ki yabancı ülkelerdeki işletmeler batsın bize muhtaç kalsınlar sonra vatandaşları diye güzel taktik :D
Onu yapıyorlar benim 2 dayım Norveçte buraya geldiklerinde dişlerini filan yaptırıyorlar eyvallahta adam onun için özel olarak da gelmiyor. Aile ziyareti her sene geliyorlar zaten geldiklerinde yaptırıyorlar. Bu arkadaş deniz aşırı ve saç için geliyor :))) biraz millete burası Turist cenneti olacak iması için yapılmş bir haber gibi geliyor bana
Dediğin gibi de olabilir ama yaşadığı ülkede 4 bin dolar vermektense saç için başka ülkeye gelip tatil dahil yarı fiyatına getirmesi her şeyi mantıklı bir seçim.
evet ama bir saç için 2300 dolar vermek ne kadar mantıklı :D haber de 4000 dolar diyor da somut bir şey var mı? Bak şu var saç ektirmeye gelen filan sağlık turizmi var. Araplar özellikle saç ektirmeye geliyor. Saç yaptırmak için başka bir ülkeye gelmek en son 1000 dolardı uçak bileti Kanada ve Amerika'dan Türkiye'ye
2000 dolar tatil, yeme, içme her şey içinde. ABD’de 4000 dolara sadece saçını yaptıracağına 2000 dolara her şeyi yarı fiyata getirmiş.
Keşke bizde böyle yapabilsek. 500 liraysa saç bakım masrafımız 250 liraya başka ülkeye gidip tatil yapsak, kültürlerini görsek, işlerimizi halletsek vs
Aa ben sadece saç 2000 zannettim. Baya ucuza getirmiş o zaman. Tayland nasıl fiyatları? Bildiğim kadarıyla çok güzel bir ülke, insanları sıcakkanlı ve hizmetlet ucuz (avrupadakiler çok gidiyor). Oraları dişünebilirsin. Bende bir gün giderim umarım.
Turkıye esnafına kadar yerlisi harıc suri Afgan ve elin abdlisi dahil her ırka millete hizmet veriyor saten. Kendi ülkemde tatili bırak saç bile boyatamıyorum (500tl) 500 TL ye bile saç boyatamıyorum ben. Tatili bırak…