Kardeşim insanlar bunların pisliklerini goygoya vura vura bunlar buralara kadar geldiler vatan elden gidiyor bırakın şu goygoyu vatandaş olarak ciddileşin biraz.
İşte ucuz beyinleri akillansin diye bu yola baş vuruyorlar kardeşim doğruyu yanlışı ayırt edemiyorlar belki bu şekilde ayırt ederler diye goygoya vuruyorlar bir insanda beyin yoksa ömür boyu sürünmek o insana müstahak kılar yeni bir beyin nakil etmeden sanmıyorum böylelerin değişeceğini kardeşim
Aynen zihniyeti karanlık cahil sayısı zihniyeti temiz akıllı sayısından daha fazla insan olduğu sürece hep tepede kalacak sen benim gördüğüm olaylara insanlara şahit olsan kardeşim beni çok daha net anlardın
Yok seni anladım zeten kardeşim sorun yok sadece ilk başta sinirden beni anlamadın sonradan anladın sıkma canını boş ver sen kendini bil yeter senden değerlisi yok kendine iyi bak kardeşim
Yok kanka emin ol hak ediliyor , özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir. Bizim halkımıza müstehak zaten bende gidecem rusyaya burada durmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben bir Kürt olarak kürde verecem şu an bundan hayır yok sonuçta belki daha iyisi gelir bilemeyiz
RTE ye vermede kime verirsen ver
Yok be hiçbir zaman ona vermedim vermemde
Cansın
Kimse yokki oy verecek akp ye versem acaba Suriye afkan istilası devam etsin diye 😄 işin açıksası gerçekten oy verecek kimse yok
En azından oy vermemen gereken kişiyi anlaman lazımdı yazık.
Sen benim oy vermemen gereken kişiyi tanıyormusun kardeşim sence yazımı iyi oku bakalım ne anlatmak istenmiş orada tam olarak kardeşim
Kardeşim insanlar bunların pisliklerini goygoya vura vura bunlar buralara kadar geldiler vatan elden gidiyor bırakın şu goygoyu vatandaş olarak ciddileşin biraz.
İşte ucuz beyinleri akillansin diye bu yola baş vuruyorlar kardeşim doğruyu yanlışı ayırt edemiyorlar belki bu şekilde ayırt ederler diye goygoya vuruyorlar bir insanda beyin yoksa ömür boyu sürünmek o insana müstahak kılar yeni bir beyin nakil etmeden sanmıyorum böylelerin değişeceğini kardeşim
Yapacak bir şey yok sende biliyorsun ki bu hayatı beyni olanlarlada yaşıyorsun paylaşıyorsun beyni olmayanlar lada yaşıyor paylaşıyorsun bu hayatı
Hükümet bu goygoycular sayesinde 20 yıldır iktidarda. Nebatiyi getirdiler artık bol bol goygoy yaparlar.
Aynen zihniyeti karanlık cahil sayısı zihniyeti temiz akıllı sayısından daha fazla insan olduğu sürece hep tepede kalacak sen benim gördüğüm olaylara insanlara şahit olsan kardeşim beni çok daha net anlardın
Kardeşim ben seni anlıyorum zaten burada seni de eleştirmiyorum genel olarak konuşuyorum kızgınım kardeşim çok kızgınım sende beni anla
Yok seni anladım zeten kardeşim sorun yok sadece ilk başta sinirden beni anlamadın sonradan anladın sıkma canını boş ver sen kendini bil yeter senden değerlisi yok kendine iyi bak kardeşim
Eyvallah kardeşim sağolasın sende kendine iyi bak
Akp ve mhp hariç ne varsa ona basacam
Adamsın kankam
eyw sende
Ben oy kullanmayacağım.
Zafer Partisi'ne
Akp ye verme de 😂
chp... ..
Adamsın
Pusulayı yırtıcam
Kendi iradeni yani
Almancı adam, yerinde olsam akpye verirdim euroları alıp harcardım tr de
Kral çok zor bu oy meselesi cidden
Öyle yapıyorlar zaten
İyi yapıyorlar knk bu cahil hlka
Aynen öyle kank biz hakediyoruz bunları
Kankalar hiçbir şeyi hak etmiyorsunuz. Sadece sizler kısıtlanıyorsunuz
Yok kanka emin ol hak ediliyor , özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
Bizim halkımıza müstehak zaten bende gidecem rusyaya burada durmam.
Senin yırtacam dediğin oy pusulası yüzünden olabilir mi?
Durma cidden durma kral artık para nerede siz orada olun
Ne alaka olum? Adam protest konuşmuş yırtsınlar hatta akpye versinler millet sustukça daha çok sîkîlecek.
Fırsatını bulursam bende gideceğim yurt dışına bu ülkede daha doğrusu müslümanın olduğu yerde yaşanmaz
Kanka sen söyle kime oy vereyim? Kılıçdaroğlu desen o adam yapamaz söyle istediğin partiye vermeyen şerefsizdir
Kardeşim susanları şeyimde değil bizim günahımız ne mk
Zafer Partisi'ne
Reise
Makarnacı
Yoo makarna yemiyorum ben hiç sevmem
Avrupa'da yaşıyorsun o zaman
İzmir'de yaşıyorum
Git Konya'da falan yaşa ne işin var İzmir'de
izmirliyim ben. Sana mı soracağım nerde yaşayacağımı
Zoruna mı gitti aslan parçası 😂