AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
aynı seyı kız yapsa dalga konusu olurdu
Toplumun karanlık tarafında kız yapsa kadınlığı sorgulanır erkek yapsa erkekliği Yüceltilir şeklinde bir durum oluğu için. Bunu yapan Kadınsan o toplumca silinirsin erkeksen sahiplenilirsin.
@aşkınyaşıolur nah sorgulanır bunu kadın yapsa ınsanlar makaraya alır gulur gecer erkek yapınca kıyamet kopuyo
@aşkınyaşıolur o dedıgın bıttı artık
Sorgulandığından gülünüyor zaten? Erkek kadın kıyafeti giyince niye gülüyorlar zaten? Sorguladıkları erkekliğine yakıştırılamadığı kendilerince aşağılandığı için. Ona gülenle buna gülen aynı mantık. Aşağılamak için gülüyorlar. Veya aynılarını onlar da yapardı bunu saklıyorlar gülenler. İki türlü de tuhaf
@aşkınyaşıolur lan ne alaka erkek kadın kıyafetı gıyerse komık olur cunku kadın kıytafetı bunun kadını asagulamakla alakası yok kadında erkeksı gıyınırse komık olur
Hayır sen anlamadın. Erkek kadın kıyafeti giyerse erkek aşağılandığından gülünür. burada da aynı mantık var. Kadının böyle bir şeyi yapmasını erkekçe bulup dalga geçiyorlar.
@aşkınyaşıolur erkekçe değil erkeklerin hemen hepsi bundan zevk alır ama kadınlar taciz olarak görür. Bu erkekçe kızca olayı değil toplum değer yargısıyla alakalı tacizi hep erkek eder anormal olan kızın etmesi anormal olduğu için komik olur ama bu aşağılama anlamında değil makara kikiri anlamında
O toplumda erkekçe kızca diye şeyler var değer yargıları böyle. Aşağılama sayılmaz illa evet. Zararsız görülüyor ondan gülünüyor. Yine de taciz tacizdir. Erkeklerin hoşuna giden ilgidir zararını anlayamama gafleti sorun yaşayana kadar.
@aşkınyaşıolur erkeğin bunda ne gibi bir zararı olacak ki ayıplama da yok hani sadece ayıplama olsa bile buna zarar denmez. Erkeğin içgüdüsü üreme üzerinedir cinsellik erkek için reddedilemeyecek kadar önemli bir şeydir. Ama kadınlar böyle değil taciz edilmekten korkabilirler kadınlar sadece güvendiği kişilerle cinsellikten hoşlanabilirler ama erkekler ise herkesle rahatça yapabilirler bu konuda biraz duygusuzuz
@aşkınyaşıolur Erkek kızdan farklıdır. Erkeğin iltifatı cinsellik üzerinedir bir erkeğe yakışıklısın dersen sevinir ama unutur gider ama ona cinsel imalar yaparsan bunu kolay unutamaz aklı hep onda kalır. Kadında ise çok güzelsin dersen kadın buna bayılır ve kolay unutamaz fakat cinsellikse konu cok da umurunlarında olmaz guzellık kadında bırıncı cınsellıkse erkekte bırıncı sıradadır
Yazdırma şimdi zararını. Sansürlüyorum. Hayatı kararabilir bir insanın tacizciden. Erkeğin hayatı üremeyle diyorsun da çocuğuna sahip çıkılmazsa boşa gider her şey. Sürekli hatalı konumda çocuk bıraksa bıraksa aklın alıyor mu böyle bir şeyi? Sadece üremek değil. Kadını sorumlu tuttun çocuktan... sorunlu bir çocuk hiç bir akıl sağlığı yerinde babanın işine gelmez. Cinselliğin rahatlığı toplumla alakalı. Ve duyduk okuduk mütasıp ailelerde nasıl sapkınlıklar çıkıyor. Kadını erkeği yok yani bunun.
@aşkınyaşıolur amerika ve avrupada binlerce kürtaj yapılıyor bile
@aşkınyaşıolur kürtaja karsı mısın sen
Aile kavramını tepiyorsun. Her erkek aynı değil. Her kadın da aynı değil. Vicdanı senden farklı erkekler var. Üremekti amaç sekse döndürdün bence senin kafan karışık
@aşkınyaşıolur erkeklerin tamamı böyle inan bana sadece kendilerini belli etmiyorlar ben sapık değilim ayrıca gerçeği söyledim 😉
@aşkınyaşıolur başka bir şey sordum o konu farklı ya
Genellemelere katılmıyorum. Sen kendi hayatından ben kendi hayatımdan biliyoruz ne doğruysa öyle.
@aşkınyaşıolur bu genelleme yanlıs degil ki ama. Özele gelsene konusalım
Genellemeler yaşantıyla yazılır çizilir. Yazacaklarımızı yazdık benim kendi doğrularım var senin kendi
@aşkınyaşıolur sen beni sapık ilan ettin hemen alındım 😥
Müslümandır kesin o şahıs
Namus bekçisidir
@gitarcikizzz88 Namus bekçileri de onlar oluyor işte :D
Kadınlar da çok açık giyiniyor
kız gayet normal yazlık elbise giymiş. eteği diz üstü bile değil. ama velev ki öyle olsaydı, yine de bu ne sapıklık? alışmadınız mı artık kadın bedenine. zaten kadın-erkek herkesin bacağı kolu açık.
İğrenç adamlar
Mantıklı
Hepsi o. c bunlarin
Her yerde bu adamlar
Ne kadar pişkin
Pislik
Allah'ın belası..
İdam gelmeli bence..
Son bulmayacak pislikler ya
Bırakılsın, bırakılsın çok gerekliydi
Serbest bırakılmış...
Son bulmaz..