https://www.medyablok.org/haber/hastane-personeli-aylardir-tehdit-ettigi-hekimi-bicakladi-10441

Yapılan çok yanlış ve acı verici ama arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim ben sağlık raporu almak için devlet hastanesine gittim normalde hep özele giderim bu tarz şeylerle uğraşmamak için neyse kadın bir doktor vardı böyle herkesi azarlıyordu sıra bana geldi elinden gelse kadın beni dövecek neden hastaneye geldin diyecek neredeyse sanki ben oraya onun kara kaşına kara gözünü görmek için geldim hadi ben bozuntuya vermedim ama böyle stresli bir ülkede insanlara pekte bulaşmamak lazım yoksa doktoru da öldürürler hastaneyide tararlar her şey olur
Adam haklı.
Hekimler içinde hastalara üstten bakıp hitap eden, işini kötü yapan, provokatif tavırlar sergileyen, hastalara kasti veya özensiz yaklaşımla zarar veren çok kişi var.
Kim bilir o adami bu kadar çıldırtacak kadar neler yaptı?
Madalyonun bu kısmı her nedense medyaya hiç yansımaz. Hekimler hep haklı ve mağdur, hastalar hep haksız ve saldırgan taraftr.
Ölmemiştir inşallah, bir kaç sıyrıkla geçer. İnsanlar nasıl bu kadar cani olabiliyor insan hayatı ne kadar ucuz bu ülkede. Yıllarını ver hekim ol sanki kolay bir şey gibi, o kadar emek sonrası bununla karşılaş. Ayrıca konu ya da kişi ne olursa olsun, kimse kimsenin hayatına kast edemez kimseye bu hakkı ne devlet ne din vermez... Allah bu canilerin kökünü kurutsun...
bu hekim kime ne etmiş olabilir de böyle diyebiliyor xd sanırsın seri katil çıktı adam--- haberde de paylaşılmamış enteresan üstelik temizlik personeliymiş :d
Cevap
9Cevap
Cahiller her yerde çünkü.
Hekımlerde ınsana cınnet gecırtıyor arkayı. onu Annesi kanser ustune bırde duşup kalcasini kıymış bızım arcla devlet hastanesine getrdık ortobedı doktoru hemşire kizla sohbet ediyor 12 yaşlrda cocuk getirdiler ayağının uzerınden arac gecmış cocuk ağlıyor acıdan hekim bey tranva bolumune yolladı orada geri yolladı baba deliriyor bizde göz ucuyla baktı hastamız zor durmda. kardoljıye rica edin ikı dakka görmesi lazım dedi arkadaş kardoljıye ıkı dakka annemi görmeniz lazım rica etti hekim bey ben annenden hastayım dedi gelde delırme
Bir canlıyı yaşatan kişi, bütün canlıları yaşatmış gibidir. Bir canlının hayatını elinden alan kişi, bütün canlıların hayatını elinden almış gibidir.
Ben demiyorum tanrı diyor.
Gerçi tanrının ilk emri oku dediğini beceremeyen ağzından tükürükler saçarak, söylediklerini kayıtsız şartsız doğru olduğunu zorla kabul ettirmeye çalışan bir müslüman toplumu var.
Tanrı müslümanları hakikatten affetsin.
Hakikaten akıl versin.
Böyle uzun süre tehdit edecek kadar ne yaşanmış olabilir? Adamın psikolojisi normâl miymiş?
Bir insanın canını yakarak, zarar vererek cami inşa ettiğini iddia etmek trajikomik.
Nedenini niçinini bilemem ama gerçekten bu hainlik. Başka hiçbir şey değil. Bu haberleri gördükçe çıldırıyorum, günümün içine ediyor böyle insanların varlığını bilmek.
İşte bu şeriat ve din adı altındaki tarikatların yıkadığı beyinlerin unsurudur. Dinimiz hoşgörü dinidir. Dinimizin kullanılmasına müsaade edenler, bu beyin yoksunu lavuk kadar suçludur.
Çünkü bazı doktorlar ve sağlık çalışanlari insanlara hayvan muamelesi yapıyor. Durduk yere onu neden tehdit edip bicaklasin. Tabiki yapilan doģru degil ama bazen insanlari bu duruma getirebiliyorlar
Aynen öyle kopk gibi davranıyorlar bizim paramızla maas alıyorlar
Ülke manyak dolmuş korkuyoruz artık valla yeto cidden
Artık bu ülkede olan hiç nir şey şaşırtmıyor.. Sarıklı şeytan köpekleri iyice kudurdu.
Şu an dünyanın bir numaralı akıl hastası ülkesi olabiliriz.
Bu kadar ruh hastası olduğunu nde ne yapacağız bilmiyorum
Camii si başını yesin
Ahlaksız terbiyesiz psikopat. bende kaç yıl hastanede çalıştım böyle pisliklerle karşılaştım
Sen yıllarca oku, dirsek çürüt, insanlara faydalı olma ideali ile doktor ol gelsin manyağın biri seni bıçaklasın..
Hurafe bunlar artık insanlar kendilri bişeyler üretiyorlar.
Eline sağlık diyelim o zaman
7 camide yaptırtsan affı olmaz
Ne yaşadılar acaba 🤔
İnsanlar mal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?