Çıkmaz
Çıkabilir
ABD desteği olmadan cesaret edemezler
Fikrim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Darbe öncesi Askeri öğrenci olarak şunu diyebilirim ki, " Tükürüğünde boğulur " Sözünü yaşatabilecek bir durumdayız, sadece Sınırdan yürüsek dahi Ülkelerini işgal edilebilir. lakin burada bir ABD desteği söz konusu bunu yakınlaşmaları ve açıklamalarına bakarak anlayabiliriz, Ben öğrenciyken NATO eğitim tatbikatlarına Yunan Komandolarını bizim Komando birliklerimiz eğitirdi keza Amerikalıların olmadıkları yerde her eğitimi bizim Askerlerimiz üstlenir bu her zaman böyledir. Yani aklınıza her gelen Nato ülkesinin askeri kesinlikle Amerikan ya da Türk askerinden eğitimi alır. Aslında karşımızdaki kişiler sadece bizim eğittimiz ve bizim kültürümüzü kopyalayan bir millet ve tarih boyunca hiç bir şeye sahip olamamış bir millet. Öğrencilik yıllarımda Nato'da en güçsüz ve Dağınık ordu Yunan ordusu olarak nitelendirirdi. İnanılmaz şeyler yapıyorlardı. bunlardan en dikkat çekeni bence şudur. Yaz tatbikatlarında El bombaları kullanılır lakin bunlar sadece ses ve siyah duman verir. belki 3 belki 4 tane karşı binadan ses geldi. El Bombaları sürekli bu askerlerin üzerine düşmüştü ve bunu çok sık yaşıyorlardı. Ortak tatbikatta boya lazer silahları kullanılır ve beni kendi ekip arkadaşım olan Yunanlılar kaç defa vurduğunu asla sayamadım. Sonuç olarak Biz Komşu ülkeyiz ve Kültürlerini bizden alan bir millet ve büyük bir kısmı zaten bunu kabulleniyor keza 12 Adaların bir kısmına sadece bizden yiyecek gidiyor. Olası bir Harp durumunda Yunanistan her şeyini kaybeder ama Sonuçta karşımızdaki milletin büyük bir kısmı bizleri seviyor bu kimine göre inanılmaz dahi olsada. Ben her daim savaş olmamasından yanayım ama Ortamda sezdiğim havaya göre Rusya ve Ukrayna arasında olan Harp durumu biz ve Yunanistan arasında olacaktır ve Ekonomik yaptırım kısmı bize işleyecek gibi duruyor ama Türkiye'nin kırılması Nato için çok büyük bir problemdir. bunun sebepleri anlatılmakla bitmez ama umarım saldırmak gibi bir şey seçmezler aksi halde soluğu Atina'da alırız ya da Mısır Hükümetinin dediği gibi. " Türk Askeri soluğu Libya Plajlarında alacaktır."
Türkiye’ye Birden fazla devletin bir araya gelip saldırması söz konusu dahi olamaz
Zira kendi aralarında koalisyon kuramıyorlar
Anlaşamıyorlar eğer anlaşabilseler kesinlikle Türkiye’ye karşı birleşip savaşmak isteyeceklerdir.
Fakat Yunanistan stratejik olarak diğer Avrupa ülkeleri için kilit noktası sebebi ise
Yunanistan’ın kaybedilmesi Türkiye’ye bir daha asla kolay yoldan savaş açamayacakları anlamına gelir
Yani Avrupa’nın Türkiye karakolu konumunda Yunanistan sadece bir anahtar bir maşa
Piyon artık adına ne derseniz bilmiyorum
Ama şu kesinlikle gerçektir
Türkiye’yi her alanda dışarıda bırakmak ve gelişimini engellemek için böyle misillemeler yapmaları çok normal çünkü yeni bir güç doğmasını istemiyorlar
Eskiden masada güçlü olmayan bir Türkiye vardı fakat şu an hem masada hem sahada olağanüstü başarılar elde eden bir Türkiye var.
Türkiyeye saldırmak zaten akıllı bir karar olamaz
Bir ülkeyi hali hazırda var olan bir yönetim ile yönetmek varken neden saldırsın?
Zaten dilediği gibi bazı kanatlarımızı yönetiyor
Biz şu an orta sahayı düzenliyoruz
Zamanla takımı tamamlayacağız.
Normalde kısalta kısalta anlattım ama yinede
Uzun oldu farkındayım kusura bakmayın lütfen 🙏
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ☺️
Adam yanlış dememiş
Doğrudur girersek içinden geçeriz, tek taraflı bi savaş olur meydanda
Amaaa NATO, AB, abd, İsrail el birliğiyle tek kurşun atmadan bize ağır bedeller ödetir sadece bize hiç bi halt satmamak için ambargo uygulansa 6 ay dayanamacak haldeyiz o kadar dışa bagimligiz adam sigara zararlı bağımlılık yapar diye karşı olsa da dışa bağımlılığı çok seviyor sanırsın uyuşturucu da bu dış hem bağımlı bırakmıyor hem de her haltı dış minnaklar yapıyor diye sucu ona atıyor ne güzel İstanbul be
Yunan savaşı çıkacak.
İstanbul işgal olacak ( sanırım Ruslar tarafından)
Esas savaş Suriye kuzeyinde çıkacak.
Bunların çoğu hadis kaynaklı bilgiler.
Oldukça sıkıntılı günler yaşanacak Türk Milleti için ama sonrası da çok rahata erecek.

“ Yer yüzünün cennet olması için önce üzerindeki kötü insanlar ortadan kaldırılmalıdır” Mezmur 37,38.
Türk Devlet aklı her şeyin farkında, önlemini almış ve Sirtakilerin çılgınlık yapmasını bekliyor.
Ukrayna tuzağına düşen Rusya gibi olmayız. Yunanistan görünümlü tüm birleşik ülkeler bize saldırı bahanesi olarak bu minik ülkeyi kullanıyor. Türkiye bu tuzağa düşmez ve savaş çıkmayacaktır.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
46Cevap
Akdeniz'deki petrol arama gemimizi asla çekmeyiz, asla taviz vermeyiz derken pat diye Antalya limanına geminin bakımı yapılacak diye gemiyi çekmişlerdi. Bakımmış, gemi patlasa çekmemen lazım öyle bir kelime kullanmışken. Yani her türlü taviz verilebilir gibi duruyor bana göre. Nato olayında da aynı şekilde, şuanda teklifler masaya güzel gelsin diye isveç ve finlandiyaya sert yapıyorlar, düşünsenize isveç finlandiya Türkiye'ye terörle mücadelesi için şu kadar milyon euro vereceğiz dediğini anında natodalar. Benim fikrimdir.
Türkiye güçlü ordusu var fakat Yunanistana saldırmak Suriye'ye saldırmaya benzemez. Bu ülke bir kardak kayalıkları için ne mücadeleler verdi şimdi Yunanistan Eşek Adası dahil bir çok bize ait adayı işgal etti bayrak dikti neden sesi çıkmıyor ülkeyi yönetenlerin çünkü menfaatleri var Amerika abileri kızar diye korkuyorlar. Herkes bir Ecevit olamaz bir gecede Kıbrısa hareket yapmak kolay değildi vatan aşkı bu para aşkına benzemez
Yorumlarda Yunanistan küçümsenmiş ama, bahsedilen Askeri bir savaş değil. Büyük ihtimalle ödeyeceğimiz bedel Ekonomik bedel olur. Türkiye'nin en zayıf karnı bu Ekonomik durumlar zaten. Dışa bağımlı olmanın ve İtibar'dan tasarruf olmamasının sonuçları işte bunlar hep. Batı'da Yunanistan'ın yanında olur büyük ihtimalle.
Yunanistan bir NATO ülkesidir, Bülent ECEVİT döneminde o dönemin dış ilişkiler sorumlusu Biden NATO konseyinde Yunanistan’ın üyeliğine koyduğumuz vetoyu kaldırmamız içim ziyarette bulunmuş “hayır” yanıtını aldıktan sonra da Darbe yapılmıştı. Cunta hükümetinin ilk kararı da “Yunanistan’ın vetosunu kaldırmak” olmuştu.
Çok kaşınırlarsa haklı olduğumuz kertede müdehale ederiz fakat hem NATO müttefiki hem de Avrupa birliği üyesi olması işimizi zorlaştırır…
Türkiye sadece 50 000 kişilik hareket ordusu ile yener
Ukrayna'nın halı ortada ABD gaz verdi verdi Rusya'ya satasti şimdi ne halde
Yunanistan o halde olmak istemiyor sa fatih in fethettiği topraklara Türklerin dönmesini istemiyor sa kendine gelmeli.
Emekli Askerleri göndersek bunlara yeter
Dedelerini denize döktügümüzü çok çabuk unutmuşlar bu hadsizler..
Tarihi hatırlatmak gerekiyor sanki..
Gerçi Tarihte savaşlar yüzyüze iken şimdi ekonomik oluyor bu yüzdendir bu yaslandığı avrupa birliğine güveniyor
Yunanistan arkasına sağlam biri bulmadığı sürece öyle bir şeye kalkışamaz.
Ama düşmanı da küçümsememek lazım. Rusya sözde dünyanın 2. süper gücü ama ukrayna da sağlam darbe aldı birkaç yer almasına rağmen.
Bu adamın kalemi çoktan kırıldı. Yunanlılar yüzme dersi almaya başlasın
Yıllarca rüzgar yapıyor bu Yunanistan. Benim asıl merak ettiğim kime güveniyorlar , arkalarında kim var?
Çünkü tek basına cesaret edebilecekleri bir şey değil.
bizim hukumetimiz ile bire bir aynilar yunanistan turkiye goygoyu ile ic siyasette milliyetciligi kabartıp show yapiyorlar :)))) komikler ama tabiiki kismende tutuyor bu siyaset :)
Dünyada bazı değişimler olacak gibi... Bu değişimler de savaşlarla olur. Üçüncü dünya savaşı olmaz belki ama tarihe geçicek bir kaç yıl ünümüzde duruyor. Sadece kişisel fikrim.
ABD tek kurşun atmadan Yunanistan'ı işgal etti.
İleride Yunan halkı bu bakanı vatana ihanetten yargılarsa hiç şaşırmam.
Savaş Türk'ün düğünüdür, savunma sanayimiz bayağı gelişti Yunanistanı saatler içinde yerle bir edebilecek teknolojiye sahibiz bence
iki nato ülkesi savaşamaz gündem meşgul etmeyin böyle gereksiz konularla asıl mesele yükselen yerli teknolojimiz iha sihalar
Yunanistan nato üyesi olsa da bizim sıkletimiz değil
Yunanistan sayemizde nato üyesi olmus batının şımarık çocuğu bize ne rakip olur ne savaş çıkar
O bedeli ödetecek olanın Yunanistan olmayacağı kesin. Kavgada dayak yiyip abilerini çağıran misali bir ülke Yunanistan.
Çıkmaz başkaları diyor Yunanistan git diyor arkandayız ama Ukrayna orada zor günde kimse yardım etmez
Kime güvenip böyle konuşuyor ona bakmak lazım.
3 günde temizlenir. Destek veren ağa babaları olmasa!!!
Sadece suriyelileri salsak düşmesi yarım gün sürer, yürek yemiş kefereler
Bunlar ancak batilidan gaz alıyor.. yani Türkiye bunları param parça eder. Vede 2023 yaklaşıyor
Artık savaş dönemi bitti diplomatik savaşlar başladı
Çıkabilir, çünkü hükümet çok sacma konuşuyor. Bu benim yorumum.
Bu savaş 24 saat sürecek, çok kan akacak yunanistanın %15 ni kaybedip g. tünün üstüne oturacaklar.
Yunanistan kimin gazına geliyor Türkiye Cumhuriyeti burası görüntü yapıyorlar akılları sıra.
Vatandaşlarına şirin gözükmek için yapılan bir açıklama izlenimi aldım.
Reis yine atar tutar İsraile one mute dedigi gibi sonra nasıl gidip İsrail üstün cesaret madalyası takmissa Yunanistanada aynısı yapıp sonra komsumuz der yemiyoruz bu numaraları artık
Halt etmiş Rum dölü...
Bir kez daha lanet olsun
80 darbesini yapan sütü bozuk mundarlara...
Kenan Evren ve itleri sayesinde dahil oldular Nato'ya tekrar...
Yunanistan ve Fransa...
Biz savaşa girdiğimiz an ülke karışır suriyeliler ayaklanır ülke bölünür, ama biz alnımız ak başımız dik gögsümüzü gere gere hem yunanistanı hem suriyelileri alt ederiz 👍
F 35 olmadan işimiz yaş, Akdeniz'de bizim tarafta gaz çıkarsa savaş çıkartacaklarından şüpheniz olmasın. İngiltere ve Amerika kendine biat etmeyenlerin doğal kaynaklarını kullanmasına izin vermez. Bknz: İran
Yahu avuç içi kadar ülkesiniz, işgal etmeye kalksak iki günde teklemeleriz. Bu özgüven nereden geliyo anlamadım
suriyelileri yollasak işgal ederiz neyin artistliği bu mk çocu
Türkiye'yi geç, İstanbul vs Yunanistan yapsınlar, ağır gelmeyelim
Bir kaç güne kadar dolar bozdurmayı düşünüyorum, ben bozdurunca kesin savaş çıkar, dolar 25 30 falan olur, bahtı kara ya 🙄🙄
yunanistan küçük ülke, devreye ab yi sokarlar sanırım , Ağır Bedelden kastı da ekonomik olur
Sözde herkes kraldir ama savaşta öyle olmaz
Evet rusya gibi yaptirimlara cok rahat uğrayabiliriz
Ama savaştan Yunanis** çok zararli cikar yaptiklari tek sey havlamak .
Her zamanki gibi boş yapıyorlar.
Fikrim Yok ne olur bilinmez
Çıkmaz klasik laf dalaslari hicbirsey olmaz.
Kim bunlar. kendini ne sanıyor
Çıkarsada tahsilatı kesilir ne yapalım
Bunlar kendi kendine savaşıyor
Benim bizzat saldirasim var bu güzel kardeşim
Aynen aynen kesin yaparsınız dlsödlwçsödksm
Savaş çıkarsa yunan suriye savaşı ilk ege bölgesi saldırıya uğrar yani biz
ABD Dedeağaca yığınak yaptı 2023' ün sonlarına doğru savaş çıkacaktır.
Her 3 yılda bir aynı terane
Bişey olmaz
Seçim yaklaşıyor mümkündür...
Umarim cikmaz sevgilim Yunanistanli 😕
Savas var zaten canım dunya savasına gidiyoruz
“Geldikleri gibi giderler.”
Çıkmaz
Öderiz seve seve
Gene noluyoo ya 🙄
Saçmalamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?