Zam, enflasyon, mülteci, Kürt sorunu, eğitim, vergi, pahalılık, sağlık sistemi, hukuksuzluk, tarikatlar ve daha milyonlarca şeylere rağmen neden iktidar neden? Ya kafayı yiycem niye ya zulüm görmek hoşunuza mı gidiyor gelecek nesillere de mi acımıyorsunuz?
Mevcut hükümeti savunmak için bir sebep söyler misiniz?
Bu konuyu siyasetten bağımsız anlatacağım son 40 yıl geçmişe dönüp dünden bugüne bir bak 32. belgeselleri var Adnan Menderes, turgul Özal, Ecevid, Tansu ciltler, deniz Baykal vs tüm geçmiş hükümet lerin ortak sorunu enflasyon abd ota boka yaptırım uygulayıp hep ülkenin ekonomisine darbe vurmuş. Aynı zamanda devletin kanayan yarası ülkenin doğu bölgelerinde pkk la uğraşmış. Hatta devlet için çalışan mafya kiralık katil adına ne ise faili meçhul çinayet ler çok fazla. Emniyette gözaltına alınan insanlar ölü bulunuyor. Gazeteciler bile sorgula gidenin ölüsü yollarda bulunuyor. Faili meçhul cinayetlerin en yüksek zamanında iç işleri bakanı Meral akşener di. Tansu çillerin bu konuda açıklaması ölende öldürene devlete hizmet edenlerdir. Özgürlük dersen bizler çok iyi biliyoruz devletin muhafazakar halka nasıl baskı yaptığını biz çocuktuk ozaman da yaz kurslarına giderken hocalar bizi tembihlerdi ses yapmayın polis basar diye kurs basılıp çocukları emniyetten alan daha 8/10 yaşlarında mahkemeye düşün tanıdıklarım var. Tabi okula alınmayan kız çocuklarını biliyorsundur. Devlet baskı ceza uygulayın a toplum daki insanlar ezmeye çalıştılar annemin hastanede sırasını alan adam "sen sus! Seni yobaz! İlticacı!" diye bağırmış. Buna benzer birçok olaylar vardı. Her gördüğü başörtülüye saldıranlar oldu. Fatih altaylı "artık yeni vatandaşlık görevim sokakta başörtülü insanları avlıyacam " diyen gazeteciler oldu. (şimdi de insanlara açık giydin diye tepki verenler oluyor diyorlar. Ama bu olaylar devletin bir kuralı değil halkın çürük kesimleri kimse resmi kanun olarak kıyafete karışmıyor) Kürt sorunu dersen ben bu konularda ciddi anlamda çalışıldığını düşünüyorum. Çözüm süreci barış ve istekleri ne diye olması gerekliydi çünkü doğudaki halk çok eziliyordu hen dağdakiler hem hükümet kürt halkını eziyordu. Çözüm süreci, aşiretlerin barıştırması koruyucu sistemi vs bir çok iyi çalışmalar var. Aşiretler kavga ettiği için Doğu da 2 yıl okulların kapandığını esnafların kepenk açamadığını biliyormusunuz? Sağlık sistemi deyince draji komik bir olay anlatayım 2005 yılında hamileyim ilk defa muayene gittim o zamanlar her muayene odasında ultrasyon yoktu bana ultrasyon sırası verdiler ama 8 ay sonraya o zamanda bebek doğmuştu 😂 devlet hastanesinde muayene olabilmek için 1 gün 2 kişi akşama kadar sıra bekliyorduk ya da asgari üçret in 300 olduğu zamanda 95 TL özel Dr gidiyorduk 5 dk lık muayene için servet ödüyorduk. Şimdi her şey güllük gülistanlık demiyorum ama siz kabul etsenize etmesinizde Tayyip Erdoğan bu ülkenin birçok sorununu düzeltti
Mühimat yerli, tank yerli, iha yerli, jet yolda, zırhlılar toplar tüfekler motorlar yerli daha ne istiyon işte sırtın sağlamda ne olsa gerisine ihtiyaç mı var sende gonuşmasanize 😂 😜
@meçhulbestekar Hangi cümlemde eleştiri var? Bu arkadaş bir soru sordum ve cevap verdi onun karşılığında da onu eleştirdim. Tüm muhalefeti eleştirdiğim cümlemi gösterir misin?
Yahu ablacım şaka mısın sen. Adam neden hükümeti destekliyorsunuz demiş. sen de muhalefetin bir projesini söyler misin sözde soru cümlesini kullanmissin. hadi ya 😃