AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Büyük kıyamet alemetlerinde “ İnsanların ulu orta yerlerde sokaklarda birbirleri ile cinsi münasebete girileceğinden bahşediyor” bu da gerçekleşti ve gerçekleşiyordu. Sonumuz yakın mesafe
önemli bir olay değil polis gözaltına alp ceza yazmalı kabahatler kanuna göre vs. ülkenin gündemi bu olay olmamalı
konustu arap
@zeynestelle aynen dasdadad
Ay inanmıyorum ya ben cocukken öyle bi zaman gelecek ki insanlar dışarda zina isleyecek ilişkiye gircek derlerdi inanmazdım doğruymuş
Ya ülke ne durumda zamlar dan siz hala yok igrenc yok buda olur mu flan filan yazıyorsunuz milletin ne yapacagına yorum yapacagınıza kendinize bakın
Yorumsuz.. ne denir ki? Gerçekten bu kadar ulu orta hoşdeğil.. kimse görmeden ne yaşıyorsan yaşa insanın bir özeli kendine bir saygısı olması lazım
https://mobile.twitter.com/OttoVon43824793/status/1531597046402146305
ekeman iddiayı kazanmış gibi davranıyor ))
Sonumuz iyi değil, midem kalktı resmen. Ne iğrenç görüntü bu, çocukların geçtiğini düşünün oradan. Allah'ım insanlara akıl fikir ver.
Bunlar sizin eseriniz kadınlar a mguard erkekler bakın görün sanane diye diye her şeyi normallestirdiniz daha bunlar başlangıç
ortam gergin millet kafayı yedi.
Bir tarafta çocuk kaçırıyor sanılıp tekne tokat dövülen yaşlı kadın bir tarafta fantezi meraklısı insanlar.
şaşırmadım hashdsahd bu arada ikisi de türkmüş. Erkek uyuşturucu kadın ise seks bağımlısı biriymiş ahsdhasd
Aynen öyleymiş ama algı yapıldı ve başta yabancı uyruklu denildi.
@DeryaCan01 yani yabancılarda olabilirdi sonuçta olan odlu
Yani evet yapılmaması gereken ahlaksız bir olay. Ordan çocuk çocuk da geçebilir.
@DeryaCan01 yani doğru farklı yerlerde başbaşa olsalar neyse o herkesin fantezisidir zaten hahdsah ama dediğin gibi çoluk çocuk da geçebilirdi
Şimdi laf edenlerin çoğunun abaza sapık olması? Buradaki erkekleri de biliyoruz her neyse de çıkıp şunları denize niye atmadılar çok sinir bozucu 😡
Hangi ülkede olursa olsun public alanda ilişkiye girmek yasaktır. yok mu orada iki babayiğit atsın şunları denize
Bunu yapabilecek cesareti nereden buluyorlar acaba?
Şöylelerini dövüyorlar linç edilseydi bak yapabiliyorlar bidaha ama adamlar durup izliyor
Bebek sahilinde sevgilinizi öpseniz polis damlar bu arada.
Olsun yoga yapmıyorlar ya alt tarafı s... ne var yani bunda !!!
gidip evinde yapsınlar yaa
Ironi yaptım ama sen bilirsin
@Pentegram12 normal mi yaptıkları
Ironi yaptım diyorum sen hâlâ normal mi bilmem ne. Derdin ne?
Görgüsüzlük bu tam olarak.. İğrenç, pis, berbat insanlar..
yalnız soldaki resimde adam karıya köklüyor karşıdaki kekolar bakıyor bebek sahilde bu görüntüyü görsem ikisinide denize atarım böyle medeniyet mi olur coluk var cocuk var hayırdır mk
ben buna inanmak istemiyorum ya hayır. bu kadar rezalet olamaz olmamalı
Adam türkmüş tutuklandı kadında akli dengesi yerinde değilmiş hastaneye kapatıldı.
Nasıl bir kafa nasıl bir rahattır çevredekiler nasıl iki tepki vermiyor çok garip bir durum
Yok artık ayıp valla çoluk çocuk geziyor ortalıkta. Akıl hastasıdır kesin bunlar
Hiç şaşırmıyorum 10 sene sonra millet böyle olacak zaten
Akp ile durmak yok uçurumdan düşmeye devam. Koyunlara saygılar.
Ülkeyi bu hâle getirenlerin hepsinin ölmesini diliyorum.
Ülke yol geçen hanına döndü daha neler göreceğiz kim bilir
Bu gerçekmi ya
Gercek tabi
Ne zaman olmuş bu
Haberlere bakın
İlk defa duydum
Nerde o eski devir nerde o masum mektuplaşmalar mutlu evlilikler doğayla iç içe insanlar organik yiyecekler ah keşke bu devirde yaşamasaydım kıyamet yakındır zaten
Millet orta yerde yapıyor biz iki kelime yazınca KS kaldırıyor
Her bin kişiden biri deli olsa 80bin deli eder. Tebrikler kameraya aldınız bu deliyi.
Toplanır şimdi özgürlük ve medeniyet (!) duyarcıları
Abi yobaz ve geri kafalı olmayın isteyen istediği gibi giyere cevabım isteyen istediği gibi giyinmez ama bunlarınkide katıksız o çocukluğu
Kolunu bacağını kırıp musaıt yerlerine sokmak lazım onu yapanların
Yabancı uyruklu değil. Erkek özgür adında bir türk vatandaşı. Hemen mültecilere yamamayin
Kimi yabanci uyruklu diyor kimi türk diyor bilmiyorum ama igrenc...
size demiştim çin keranesine döndü memleket bornhub gibi izliyoruz hocam
Ne desem ki şimdi. Millet kafayı yedi. Midem kalktı bu kadar.
Propaganda bu. Yabancı uyruklularsa madem anası danası sülalesini sınır dışı edeceksin bu kadar.
It çapulcu doldu. Beklenen bu oldu... edepsizlik bu olsa gerek
Allah ıslah etsin ne diyim bilemedim artık hala kucak açacaz diyorlar bide bunlara
Artık o bölgelerde bizim insanlarımızda alıştı öyle çok büyük tepki çekeceğini düşünmüyorum
Özür ülke kavramini abartmışlar herhalde. Bunu Avrupa'nın en modern özgür ülkesinde bile göremezsin. Edep ahlak denen bir şey var
aynen
Bunlar iyi günler... Dahada sapkınlıklar olucak ve çirkinleşecekler...
maalesef
Ahir zaman
yok bu ne sapkinlik ne cirkinlik.. icimizdeki boklarin disariya yansimasi
@bymemonun45 korkmaya başladım
daha dur
@bymemonun45 aha
ney..
Başka bir açıdan kaydetilmiş videoda ise oral çekiyor. Kaynak isteyenler ekşisözlüğe baksın
Onlar zina degıl tutkulu aşk ve cesaretli gençler normellestı
Kıyamet alametlerini hatırlayın
bide bu gerçekse şu an ne diyeceğimi bilmiyorum 😳😳😳😳🤯
gercek bende ekside denk geldim
@bymemonun45 İstanbul'da yașananlara bak
yasanir sasirmadim
@bymemonun45 ülkenin adını kötüye çıkarttılar yazık gerçekten bu ne ya
zaten boktuk
Tüh kaçırdık desene cümbüşü keşke haber verseler herkes izlemeye gider
Ceza almazlarsa artık beni kimse tutamaz
İlk işim planda seks
Noldu yaa medeniyet batılılaşma çağdaşlık diyenler? Bu da onlardan biri neden tepkilisiniz acaba istediğiniz böyle olmak değil mi?
Bu medeniyet değil yalnız, hayvan mısınız napıyosunuz 😁
Halkı kışkırtmaya çalışıyorlar bunlar bence bilinçli yapılıyor
İşte laik işte özgürlük daha ne istiyorsunuz herkes yapabilir dimi bu ülkede
O kadar video boşuna yapılmıyor. Hep bu ortamı hazırlamak için
Direkt ayağına taş hatta Kaya bağlayıp atacaksın denize 😡
Ne hale geldı ülke olaya bak ya
Kıyamet yakındır Allah ıslah etsin başka ne denir ki.
onu yaptılar ses eden yok bunu yaptılar bişi diyen yok şunu yaptılar gören yok duyan yok onlar da hepten zıvanadan çıktı , bunlar daha ıyı gunlerimiz derlerken hiç önemsememiştik oysaki , eyvah !!!
Bunların ne işi var ülkemizde ya, tutuklamayacaksın direkt orada hadım edeceksin, sizede sizi kollayanlarada arka çıkan zihniyetlerede yazıklar olsun, vatanımıza ihanet ediliyor, istila ediliyoruz
Evet biraz önce izledim. Biri katil olursa suçlusu kim olacak merak konusu
İkısininde türk olduğu ortaya çıktı bir sürü suç kayitlarıda var ama ceza çekmek yerine dışarıda fink atıyorlar.
Türk değilmiş bu arada pakistanlıymış tc vatandaşlığı almış...
İnsan utanmasa zaten vicdan da duymasa her şey yapar ayıp bunlara sokakta tekme tokat yapıştırıcan. darp edicen