AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Sokakta öpüşmenin bir üst leveli. Ne var bunda?(!) Medeniler işte😏
İroniden anlayan kalmadı 😂😂😂
Yabancı uyruklu değiller bol bol uyuşturucu cinsel şiddet sabıkaları var. Erkeğin de hangi parti nin hangi ilçeden üyesi olduğunu söylememe gerek yok
Ne yazık ki oradaki sahil kenarları uzun yıllardır ayıların uğrak yeri oldu, zamanında daha dur denmezse böyle olur işte.
Bunun önüne geçilmesi lazım ceza sistemi ile. Ama ülkede yaşanan iğrenç şeyler kimsenin umurunda değil. Hala kalkmış alkol, sigara ile ilgili konuşuyor :) ne yorum yapabilirim ki? Şaşırmış vaziyetteyim, bu insan müsveddesinin gebermesini diliyorum.
Yaşasın özgürlük, turbanlilar girmesin de gerisi onemli degil. Akp de istifa etsin baska... aklima gelmedi
özgurluk buysa hayvanlar daha ozgurmus
Oyle değil
Medeniyet acmaksa bedeni
Hayvanlar daha medeni
Modereniz biz canım ne mide bulantısı c ah il geri kafalı koyun seni moderen ol 🤪
Bunlara başta yabancı uyruklu denedi ever ama sonradan türk oldukları ortaya çıktı. Ya ordan çoluk çocukta geçebilir rezil bir şey.
Evet, net bir şey olmadığı için içeriğe iddia edildi yazdım.
Ne olursa olsun normal bir durum değil.
bunuu sknden tutupp sallandıracaksnn bak bakalım yapıyomu bidaha
Özgür ülke olma ilerliyoruz işte. Türk olsa linç edilmez herhalde. Zaten sapikali adamlar bunu yapanlar
Başkalarının haklarına saygı duyulmayan özgürlük özgürlük olamaz ayrıca toplum nezdinde de hoş karşılanmaz, ilişkilerin süresinin kısalma sebebi de özel hayatın gizliliği olmadığı için
:D :D balyozla dalarlar adama büyük şehirde olur anca böyle şeyler
her şeyi geçtim ülkede saygı denen kavramın s si bile kalmamış.
Kadınlar böyle yılanın başı işte elin adamının altında ne işin var
Kızlar niye böyle diyosunuz modernlesiyosunuz iste ne guzel adim adim :D
2 gün sonra salacaklar ve bu sefer sokak ortasında tecavüz etmeye başlayacak şe refsizler
ne fantezi ama ya...
adamın şeyi 20 cmden büyükmüş diyolar
Eee sonuç
Mahremiyetin önemini bilseler dünya daha mükemmel bir yer haline gelebilirdi
Sanıkların Türk olduğu açıklanmış, yazık cidden çok yazık
Türk vatandaşı deniliyor da bugün Suriyeliler de türk vatandaşlığı alınca türk vatandaşı olarak geçiyor. Ya sabır...
Ya kes, illa mültecilere maal etmeye çalışma. Türk diyorlar, Suriyeli olsalar Suriye uyruklu derler. Hiç mi beynin yok? Sahil kenarları böyle içen, zıçan insanlarla dolu. İstanbulu bilmiyorsun, boş boş konuşma.
Bu insanları diri diri o sahilin serin sularına atacaksın. Lafa gelince de açık giyen kadınlar şeytan bu habeş maymunlarına göre. İcraata gelince midem kalktı ya
kimsenin hayatına karışma lüksümüz yok ama bu ne etik ne de ahlaki kurallara uyuyor herkesin kendine özel bir alanı bir mahremi va. yeri de değil doğal da değil kabul edemiyorum
Hayvanlar bile utanır başkasınin yanında çiftleşmez
hala bu hayvanları savunan istediğini evinde besleyebilir
2 gün sonra halkın içine tekrar salınacak bu itler bakın görün
Az medeni olun. Adamlara neden karışıyorsunuz , burası özgür bir ülke.
Hayasızca hareketlerden soruşturma başlatılır. Alacakları bir kaç ay ceza.
Bu bitti ama korkum birisi televizyonda görüp ceza uygulanmadığını görünce viral bir durum oluşuyor diğer sahillerde de rastlaşmaktan korkuyorum
nolduu din kardeslerine ahahahah kurtulucaz az kaldı su sacmalıklardan basta da tereyagi kokulu arap dininin sacmaliklarindan
İğrenç saçma yorumlarını kendine sakla. Birincisi bunlar Türk Arap marap değil. Ikincisi bu iğrençliği kullanip dinimizi aşağılama. Inancsiz biri olabilirsin ama bu sana güzel dinimizi aşağılama hakkı vermez. Sen de dünyasını kaybetmiş muptezelin birisin
Acınılıcak haldesin
ahahahahhs adamın pakistanlı birisi olup türk vatandaşlığı aldığı ortaya çıktı kadın da afrikalı.. siz böyle türkleri gömüp arapları yüceltmeye devam edin her şey müstehak sizee
İslama Türkler kadar hizmet eden başka bir millet yok sen de Türk'sün bu lafların ecdadının kemiklerini sızlatıyor
ben türk'üm benim asıl inancım gök tanrı inancıdır. başka inançları umursamam.
Dinde zorlama olmaz bizim lügatımız da da böyle biseye yer yok herkes birbirinin inancına saygı duysun ve aşağılamasın inancında özgürsün karışamaz kimse lakin bizim dinimize de Arap dini diye saygısızlık etmezsen sevinirim sen bize karşı nasilsan biz de sana karşı öyleyiz
Göktanrı mı kaldı milattan önce mi yasiyon sen?
Bilerek yapıyor belli ki şizofren
Yok şizofren de demeyelim istediğine tapsın biz saygıda kusur etmeyelim ki o da bize aynı şekilde baksın
Şey vardı ahir zamanda herkes zina edecekmiş iyi müslümanlar da az çekilin geçilmiyor diyecekmiş, kıyamet is coming
Bu yapılanlara rağmen bunları ülkede tutmak daha da gelmelerine müsade etmek Türk Milletine vatana ihanettir.
Her önüne gelen turiste kolaylık sağlanıp alınırsa hemen olacağı o...
Vay arkadaş gidin bir otele veya bir ev tutun, çaresi çok, meydan da bu ne lan. İyi dayak yememişler:::))
Sanki bir özentilik seziyorum burada diğer ülkelerde olağan durumu burada yapmak istiyolarda ne kadar olsa burası Türkiye burada olmaz
Arkadaş insanların belli başlı fantezileri olur da bu ne ya 🫥 Hayatımda gördüğüm en saçma olay
Büyük tepki dediğin 2 haber kanalında ancak yayımlanır
Kadın mı o? Travestiye benziyor. Iyy şunları ülkeye alanlar.. ne tür sapıklık varsa İran Özbek Tatar Suriye afganlı pislklerde car onlarda ulkemızde bol
vay anasını ya 3 sene kıbrısta çalıştım böyle şey görmedim
Erkek türk , hep suç sıriyelilere atıyorsunuz cahilsiniz ya
Ne o Suriyeli misin? Onlar da buna benzer bir sürü şey yapıyor
@Raccoon yürk drğil canım
Adam pakistanlı Türk çıktı 😃
Ülkeyi kenepir gibi kullanıyolar malum hükümet sağolsun
Bunlar hicbirsey ilerleyen zamanlarda herkes giyecek
Güzel ülkemin geldiği hale bak israfil üflesede kıyamet kopsa artık gerçekten yeter 🤦♀️
Bu arada şu yoga olayı ne bilen biri açıklarabilir mi? Teşekkür ederim.
Eskişehir'de dede korkut parkında yoga yapan kadınlar cimere şikayet var diyerek engellenmişti sosyal medyada tepki çekince malum partiden itiraz geldi görevli yanlış anlamış vs dediler sonrasında da kadınlar protesto için toplanıp aynı yerde topluca yoga yaptılar.
E bu olay ile alakası ne?
Olay ile alakası yok insanlar tepki gösteriyor parklarda yoga yapmak yasak konser festival yasak bunlar sahilde ilişkiye giriyor diye.
Anladım teşekkür ederim.
oha ya. hani şeriat geliyordu, gelse çqünü kesseler
Kıyamet yakındır Allah sen bilirsin
Iyyyyy denizlere de girilmez sokusup sokusup bir de cıplak denize giriyorlar igrencvvvvvv
Hayvanlardan farkı yok
public'in de bi adabı vardır ya...
Çök yaptın demek
İyide public demek zaten bu değil mi
özenmedim desem yalan olur :P
Neden
tehsircilik hosuna gidiyor anlasilan
Hayvandan bir farki yok iste ne dusunucem.
Bu ne be iyice çıldırdılar
Yakalanma korkusunu da geçmiş bu durum :D
Millet iyice yoldan çıkmış gerçekten değişik
Bunlari bu ulkeye alan serefsizler neden cikip bir aciklama yapmiyor bu olay abd de bile olamaz bu ilkedennkacan kurtulur net bu yani.
Nefret ettim ya bu kadar da olmaz.
Rezalet, bu nasıl bir şey ya pes
Yok bşy be kızım direk dansı yapmışlar 😀
Chp kazanırsa heryer böyle 🤣🤣
Bunların g0dune çivi çakmaq lazım laa
Helal olsun dayı gızı
Bunlara dur diyen yok mu
Yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennemin odunu bu kişiler
@97Kerim97 yapma söyle terbiyesiz seyler
ben değilim
Gecen anlatmistin böyle böyle yaptim diye bak cekmisler sizi fistikla
Lan dedigine bak hem güldüm hem sinirlendim ben değilim ustAM
Özür dilerim ya karistirmisim sen cocuk parkinda dösemistin fistiklari hatlar karisti
İğrençlik başka bir şey değil