https://www.paramedya.com.tr/devami/75321/bankalar-cumartesi-gunleri-de-calisacak-ilk-calismayi-yapi-kredi-yapiyor/

Avrupada en çok mesai yapan ülkeyiz. Bizleri resmen kölekeştiriyorlar farkında değilsiniz. Gidin Yunanistana mesai 16:00 da sona erer. Gidin İtalya ta adamlar 13 e kadar çalışır sonra kapatır 16 da açar akşam 19 a kadar bazı yerler 20. Haftasonları ve mesai dışı kimse iş telefonunu bile açmaz çünkü mobbinge girer ve ağır suçtur. Biz resmen köle olduk. Refah yok, alım gücü yok yüksek çalışma saatleri düşük maaş.
Şu an İtalya dayım. Ford puma full paket 21000 euro. Burada 5000€ maaş alsan 4 ayda araba alıyorsun. Bakın bakayım Ford Puma sıfır full paket TR de kaç para. 5000TL maaşla ne kadar sürede alabiliyorsun.
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok işlemi telefondan yapabilir hale geldik. İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık büyük kolaylık sağlıyor.
Cumartesi günleri açık olması bana doğru gelmiyor. Şu anki düzen iyiydi.
Bankalar çalışırsa, birçok iş yeri de düzenlemeye gider ve o kurumlar da çalışır, çalışmalı diye düşünüyorum.
Cevap
16Cevap
Düşmüyor
İşim düşüyor ama çalışmasa da olur hatta tüm ülke haftanın 2 günü izin yapmalı tüm çalışanlar için geçerli olmalı
Bir cumartesilerı vardı adamların onları da bitirdiler
Süper olur ,, yurtdışında bankalar cumartesi öğlenenkadar açıktır.
Çok iyi olur, bir çok kesim ancak hafta sonu fırsat bulabilir.
Çalışanlara yazık valla zaten perişan oluyorlardı şimdi iyice kötü olur bu durum
Bende cumartesi günü çalişiyorum bana yazik değil
@simgee_yuuna senin emeğin sömrülüyor diye herkesin mi sömrülsün herkes mi sıkıntı yaşasın bence insanca yaşamak ve şartları yaşamaya göre değiştirmek lazım. Senin içinde öyle olmalı
Cumartesi çalışmak rezil bi durum, işi olan cuma hallettsin ne gerek var. Ben cumartesi çalışıyorum ve insana çok koyuyor
Ne gerek var yapsinlar tatillerini. O kadar insanla parayla ugrasiyorlar
hafta sonuna geldimi p. tesine kaliyordu ödeme şimdi onun önüne geçip faiz mi alacaklar
Yazık insanlar bir günü yediniz 5 gün yetmiyor mi yani
Çok iyi olmuş düşer niye düşmesin
Bu haber Kıbrısta da geçerli mi?
Düşen oluyodur illaki
Çalışanlara cumartesi mesaisi şoku 😂
Saçmalık sanki internet yok.
bankalar her gün açık olmalı bence..
Yani mantıklı olması gerekende bu
Bence iyi oldu
Düsuyor
bu saçma şeyleri nereden buluyorsunuz
Çok iyi olur.