Zafer Partisi'ne kimler oy verecek?

NEDEN Mİ ZAFER PARTİSİ'NE OY VERECEĞİM?
Günden güne Suriyeli sayısı gittikçe artmaktadır. Doğurganlık hızları oldukça yüksek. 1 milyona yakın Suriyeli çocuk Türkiye'de dünyaya geldi. Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana ve Mersin gibi illerimizde Suriyeli nüfusu günden güne artmaktadır ve ileride buralarda demografik üstünlüğü tamamen elde ettikten sonra buraları biz yönetelim deyip özerklik talep edecekler. Suriyeliler siyasi parti kurup meclise milletvekili sokabilirler ve Arapça'nın ikinci resmi dil olmasını isteyebilirler. Hatta Hatay'da Suriye'ye bağlanmak isteyen Arap milliyetçisi bir terör örgütü de kurulabilir. Nitekim geçtiğimiz aylarda Suriye devleti Hatay'ı almak için elimizden geleni yapacağız dedi. Bu işi ise Suriye'de Özgür Suriye Ordusu'na karşı savaşan THKP-C denen terör örgütü ve Mukavama Suri (Suriye Direnişi) adlı örgütün Hataylı bir Nusayri olan lideri Mihraç Ural yapabilir. Bu adam PKK lideri Abdullah Öcalan'ın arkadaşıydı ve Hafız Esad'ın eski adamlarındandır. Hatay'daki irredantist gerekçeyi ise demografik Arap üstünlüğü olarak ileri süreceklerdir. Geçmişte Lübnan İç Savaşı da Filistinli mülteci varlığı yüzünden çıkmıştı ve 200 bin insan hayatını kaybetmişti. Çünkü Filistinli mülteciler Lübnan'ın demografik yapısını bozuyordu ve Lübnan milliyetçisi Maruni Hıristiyanlar buna tepkiliydi. Yani demem o ki, Türkiye'de bir iç savaşın çıkmaması için mültecilerin gönderilmesi şart. Türk halkı onlara karşı haklı olarak çok dolu. Türkiye'de bir iç savaş çıkarsa Suriyeli mültecilerle Türkler arasında çatışmalar meydana gelecektir. Ciddi bir toplumsal kargaşa oluşabilir. Suriyelilere ait mülklere, dükkanlara ve evlere saldırılar düzenlenip provokasyonlar gerçekleşebilir. Suriyeliler ise "kendilerini korumak" adına silaha sarılıp bir örgüt kurabilirler. İç kargaşa devam ederken Doğu Anadolu bölgesi'ndeki HDP'lilere yönelik saldırılar gerçekleşebilir, PKK yanlıları ise sokaklara dökülebilirler, güvenlik güçleri ile PKK'lılar çatışırken HDP'liler Amerika'dan Suriye üzerinden Doğu Anadolu'ya askeri müdahalede bulunmasını isteyebilir ya da en azından ima edebilirler. Çatışmalar devam ederken Suriye sınırı üzerinden PYD'liler Doğu Anadolu'daki illere gelerek PKK'lılara destek sağlayabilirler. Zafer Partisi'nin programını, tüzüğünü ve manifestosunu okudum. Ümit Özdağ'ın Stratejik Göç Mühendisliği adlı kitabını da okudum. Hatta Zafer Partisi'ne de üye oldum. Muhalefetin mültecileri geri göndermeye dair bir politikası yok. CHP'nin mülteci raporunda onları entegre etmeyi öne sürüyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener ise benim oğlum Suriyelilere girişimcilik dersleri veriyor diyor. AKP ise malum olduğu üzere Suriyelileri bu ülkenin parçaları gibi görüyor. Kısacası, iç savaş senaryosunun gerçekleşmemesi için oyum Zafer Partisi'ne.
Zafer Partisine kimler oy verecek?
Zafer Partisi'ne kimler oy verecek?