Bak 2023 sormuyorum bile 😂 dusunmek bile istemiyorum o secim maratonunu aksi gibi bir de benim dogum gunumde secimler😂kutlamayacagim simdiden belli
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç bir şey olmaz
Akp gider ülke normale dönmek için adımlarını atmış olur inşallah
Kimse gidenden iyi olmayacak hiç bir zaman olmadı.
@vesvesex algi yapma burada... o zaman niye tup kuyruguna girmiyoruz diye oy veriliyor partilere
Ben algı yapmıyorum dön arkanı bir bak geçmişe 2 darbe atlatmış bu ülke sağlık sektörünü çökertenler olmuş iskiyi soyanlar oldu bankaları soyanlar oldu akp geldi askeri sistem güçlendi sağlık sektörü gelişti 1 darbe atlatıldı devlet hazinesi cepleniyor milletin parası cepleniyor he ondan önceki ne yaptı? İmf den borç alıp onu cepledi olan yine bize oldu. Bundan sonra gelecek kim? Kılıçtaroğlu mu? İmamoğlu mu? Yapmayın allah aşkıma kimlerden medet umuyorsunuz
@vesvesex oyle bir bahsediyorusn ki ulke gunluk gunelik dolar alip basini 70lerin rakamalarina ulasmamis... enflasyon aylik degil gunluk cift hanelere ulasmamis... saglik sisteminde randevu bulanlara madalya verilmemis gibi...
Soru provokatör amaçlı paylaşılmış bana karşı olan önyargından belli
Kaç kere gördüm de gelenin gidenden iyi olayacagını iddia ediyorsun. Kulaktan duyma ezber şeyler bunlar
@vesvesex isine gelmeyene provakatör demekten aman vazgecme tamam mi😂
Iste kahvede duyduklarini bize yutturmaya calisiyor da keske once kendisi yutabilse
Salla ya tartışmaya değmez. Köleligi kabul etmiş
Engelledim gecti... cevap veremeyince provakatif paylasim dedi... benim her dusunceye saygim var gelen tum yorumlari da begendim ama akil var mantik var
Aklı yok ki mantıklı cevap versin
karşılıklı tartışamayacak kadar aciz insanlar lafları sokup engellediler siz önce eleştirilmeyi kabullenin saygıdan bahsediyorsunuz sıkışınca engeli basıp arkasından konuşuyorsunuz dönün kendinize bir bakın bunun neresi mertlik neresi dürüstlük?
Yorumları oku sonra kimin engelleyip engellemediğini söyle. Öyle gelip dayılanma ortalıkta.
Çok dürüst kadınn gelmiş herşeyi biliyormuş gibi bilmiyor aslında da laf olsun diye yorum yapıyor
ben vesvese bu eşimin hesabı lafım ikinize ama önce beni engelleyen soru sahibine.
O zaman öyle başka cümlelerine gelip ortalığın sahibi gibi laflarını söyleyip gitme.
Ülke gitmiş diyoruz adamın biri çıkıyor ülkeye ihanet edenleri savunuyor. Hayırdır kardeş
@Mаямеlат bir dakika siz mod yetkilerinizi esiniz icin mi kullaniyorsunuz😂bir de gogsunu gere gere kocisini koruyor 😂
Mahalla karisindan mod yapilmasi KS standartlarina da cok uygun😂bu nedir ya şaka misiniz siz
Yaşayacağımizin garantisi yokken 2024 beni şu an bağlamaz
Hayatim sen bir kelebek degilsin😂 hani kazasi hastaligi var evet her an olebilirsin zaten de hani bu da biraz fazla bosvermislik
Ben böyleyim ya senelerdir intihar modundayım
Ya çok güzel ya da kötü
Ama hangisi
Her an her şey olabilir :)
Gıda krizi
Ukrayna savasi biter rusya kazanir avrupa kazanmadi ki diye diretir... o yuzden gida krizi degil ama enflasyon kriz (leri) olabilir diyor uzmanlar
Enflasyon tüm dünyada var zaten, o kafadan 2 sene sürecek. Esas mesele gıda krizi, çoğu ülke buğday ihracatını yasakladı, kendi kendine yetebilen ülkeler kurtuldu, yetemeyenler aç kalacaklar. Bir somun ekmek 5 dolara çıkacak
Ukrayna savasindan dolayi bugday fiyatlari firladi... bu savasin bitmesi yakin bizde etkisi bence de yillarca surer de 5 dolar cok abartili bir sayi... bence tani
Yani Türkiye ne olur onu gerçekten merak ediyorum
Bu günü arariz
Tam olarak neyini arariz
Daha kötüsü gelecek o yüzden bu gün bile daha iyi goruncek
Ölürüm
Aman ALLAH korusun
Giren şemsiye açılmıyor
AKP ezer geçer