Rus ordusunun yeni favori silahı! İHA'ları 5 saniye içinde yakarak yok eden lazer Ukrayna'da kullanıldı
Rus ordusunun Ukrayna'yı işgali devam ederken, savaş bölgesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Rusya Başbakan Yardımcısı Yuri Borisov, ülkesinin Ukrayna'da dün 5 km uzaklıktaki insansız hava araçlarını (İHA) yakabilen bir lazeri test ettiğini duyurdu. Borisov, İHA'ları 5 saniye içinde yakarak yok etmeyi başaran lazer savaş sisteminin orduya sevk edildiğini de belirtti.

Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18Yansıtıcı gibi bir şey kullanılırsa niye sorun olsuun? Meraktan soruyorum
Bu ışını zararsız hale getiremez mi?
Koskoca ihayı yapan bunu mu düşünemeyecek?
Zaten birisi bir şey yapar, başkası antisini
Şimdi de bunun antisi lazım
Kaldı ki bu o ihayı görürse yapar bunu
İHA kendisini görmesini sağlayan radarı vurursa bu lazer ne boka yarayacak?
İHA aşırı yukarı kısımlardan atış yapabiliyor
Bu lazerin o seviyelere çıkabileceğini hiç sanmıyorum
Çıksa bile orası o kadar soğuk ki İHA için zararlı olacağını hiç sanmam
İHA çok yüksek hızda aw birde yaa
Düşününce çok saçma olduğunu anlamamak elde değil
Tabi canım ihayı yapan projeyi bitirdikten sonra belki bitirmeden bu ihtimali göze alıp çoktan çalışmalara başlamıştır
bazı hainler, bazı devlet düşmanları, bazı uşaklar, bi taraflarına kına yakacak.
nekadar hoşunuza gidiyo dimi ülkenizi küçük düşürmek, küçük düşürmeye çalışmak, zevkten orgazm oluyosunuz. Ama kısa sürer bunlar merak etmeyin. her karaladıkları şeyin daha da iyisi yapılır. Allah bu devlet düşmanlarından razı olsun !!! sayelerinde her konuda daha da iyisi yapılıyor.
Sakin ol abi aksi bi düşüncede değilim çok şükür 😂 ama bu siha ve iha lar savunma sanayisine güzel ekmek yediricekti bu gelişme hiç hoş olmadı.
lafım sana değildi zaten ortaya konuştum. Gene yedirir merak etme o bahsettiğin şey test aşamasında. Ayrıca lazer gördüğü şeyi yok edebilir. görmediğini nasıl vuracak :)
Sonuçta sinyal yayılımı var orta da bu anti ihayı araştımadım nasol tespit ediyor bilmiyorum belki rusyanın psikolojik bir oyunu da olabilir belli olmaz dünyada çıkan her oyunun ilk türkiye de hilesi çıkıyor bizimkiler buna da bir hile bulurlar 😂
aynen
erdoğan reisimiz bu seferde akdenizde doğalgaz bulur!
Sonra gaza zam 😂😂
Yani artık evropa bizi gısganmıcah mı
Daha öncede övülecek bir durum değildide dünya devlernin teknolojisine kıyasladığımız zaman ama işte millet olarak abartmayı çok seviyoruz..
Sihaları Görebilseler lazere gerek kalmaz sen merak etme
👌🏽
Övünülecek ne kaldı ki ülkede? geriliyorlar sürekli
Radarda tam olarak gözükseydi füzeyle de rahatça vururlardı zaten
Mantıklı he
Omg🤦♂️
Bu işler böyle