Önce yağdan sonra şekerden şimdi sigaraya mı sıra geldi hep bi algı hep bi algı gelmez o kadar zam hep istiyorlar ki bu ülkede kaos olsun ortalık yangın yerine dönsün insanlar bir birini kırsın yıksın cümle hep aynı (öyle olacak diyorlar) acaba insanların diğer ülkerdeki yaşam standartından haberi var mı
Bay iyimser peki 6 ay önce mazot 7 lirayken böyle giderse 22 olur deseler inanır miydin. Bana 10 lira olduğunda pompacı dedi. Abi kısa sürede 20 yi geçecek. öyle diyor patronlar demişti. İnanmamıştım bir ay önce 2 ay önce sigara zamları yine gündem oldu sahte listeler yayınlandı. İki ay sonra ne oldu zam. Bunu doğrudan ya iktidara yakın kaynaklar diyor. ya da bu tür zaytung haberleri iktidara yakın kaynaklar yakinen takip ediyor. Eğer tepkiler yüksek değilse o iş önce yalanlaniyor. Ama sonra gerçek oluyor.
@Janti_bir_abiniz napayım banane benim parayla pulla işim yok kazanıyorum ağlamıyorum bana ne sen ağlayınca iniyor mu fiyatlar git o mercilere söyle onu bana değil
Sigara içmeyen biri olarak insan sağlığına zararlı bir şeyi icmesinler bakın fiyatı nasıl düşüyor buzim Türk insanı maalesef böyle benzine zam gelir neden zam geliyor diye sorgulamaz gider 250, kuruş ucuz alicam diye kuyruğa girer yağ yok algısı yaratılır gider koliyle yağ alır kapitalist düzenin oyunlarına alet olmayı seviyoruz maalesef tepki vermediğimiz hersey bize zam olarak geri geliyor gelmeyede devam edecek
zamlardan önce bırakmıştım şu an çok daha sağlıklıyım zam için değil bırakma sebebim amam şimdi millet diyecek ki bırakın kardeşim o pahanldı bırak bu pahalandır bırak elimizde bişey kalmadı bıraka bıraka
Dünyanın en iyi tütünü Bitlis tütünü. Sapsarı pırıl pırıl kehribar gibi. Tütün alıp sarıp filtreli ya da filtresiz içilebilir. Fransız Gitan gibi çok sert olur. Ben bıraktım ama. 😎