https://www.mynet.com/bayram-donusu-evine-gelen-aile-gordukleriyle-soke-oldu-dusunu-almis-ic-ic-camasirlarini-da-alip-gitmis-bir-de-not-birakmis-110106955708
Ben de kıymalı severim. Bu arada bizim eve de zamanında hırsız girmiş babamın kıyafetlerini giyiyormuş yiyip içiyormuş komşu fark etmemiş başta sonra anlaşılmış durum tabi. Hoş değil yani özellikle elektronik eşyaların çalınması. Günümüzde zaten her şey ateş pahası hırsızlar da biliyor nerden ne alacağını 😒
Eig için Teşekkürler 🌈✨🎐🙏🏻☂️
Rica ederim :)
En azından iletişim kurabilen biriymiş xd bu devirde zor hırsız bile olsa. İnş bilgisayarını geri alır ama satmıştır belki de 🤧
Cevap
10Cevap
Hırsıza pes valla çalacağı şeyi çok iyi biliyor hem cebim hem bedenin hem karnım doysun demiş valla
Ben yumurtayı sucuklu severim valla en iyisi veya menemen olabilir 🍳
Hırsızlar bile kültürlü ve vicdanlı. Namuslu görünenler ise hırsız ve vicdansız. Bilgisayarı getirir umarım pek yakışmamış hırsız beye
Elhamdirüllah uçuyoruz ya kanatlandık kartal gibi uçuyoruz.. Ne ahlak kaldı ne iman sarıkklı şeytanlar ülkenin içine etti..
Ay istemsiz güldüm 🤣 tam bir Hoca Nasrettin işi bu... Adam haklı o kadar değerli şeyi getirsin gerisi helal olsun...
İse iyi tarafından bakalım
Hırsızlarımız artık daha dürüst daha eğitimli
Prensip sahibi
Bence gelişiyoruz
Güldüm ama adam çok üzülmüş. hırsıza bak yemiş içmiş ne kadar rahat
Bilgisayardan belki kıymalı yumurta tarifine bakmıştır
Kafalar milyon artık hırsızlarda da. 😃
Senin olmayan sana ait değildir.
Ne istedin garibandan git zenginin çalsana s. lak hırsız
Kıymanın kilosu kaç para biliyonmu sen kodumun hırsızı
yemeyenin malını yerler burdan mı geliyor😂😂yurdum insanları şaşırtmıyor artık
Sukretmesini bilmek lazim. Ev eşyaları komple de gidebilirdi.
Bilgisayar önemli djdj
Hırsızın arsızıda bir başka 😂
Sucuklu
afiet
Karakterli hırsız 🤣
En İyi Cevaplar