Gizli Üye
(25-29)
5 dk
Türkler Türkiye'de ayaklanıp bunları def edemiyor, yurtdışında mı yapacaklar
malmisin olm?
gizliden sormasan bu defa cirkeflik yapiyorlar gecmikste bunu sunu dedin diye daha önce basima geldi

Türkiye ve ayaklanmak m? 😂😂😂😂 Bu kadar zam geldi geçim zorlaştı adam bir Mayıs'ta müjde dedi o yok her şey %170 zamlı, zamanında Bülent Ecevit'in önüne yazar kasa fırlatan halk şimdi beyni uyuştu kaldı
Cevap
3Cevap
Onlar zaten vatanıni milletini sevse birakip gider miydi orada rahatlari yerinde gelip birde oy kullaniyorlar sinir oluyorum ülkede yasayan biziz onlar niye bizim adımıza karar veriyor
Her şeye türklerin koşması bekleniyor. Avrupa Birliği, birleşmiş milletler ne işe yarıyor acaba?
Avrupa nemi yapiyor? onlarin pkklilarin yani göötlerini yaliyor !
Türkler Türkiye'de ne yapiyor?
Bunlar Türk degil sol militanlar
Türkler Türkiye'de ne yapiyor? nemi yapiyor?
solculuk yapiyor vatan devlet düsmanligi yapiyor baksana adam bana aptal deyip bloklamis pkklilari def etmemiz lazim dedim diye
vatan millet zerrre umarlarinda degil TÜrkiyedeki türklerin bide utamadan gurbetcilere saldirirlar comar diye
varsa yoksa akp elestirisi zamlardan dert yanmak vs
Türkiyedeki cakma solcu CEhapeli Türklerin bu tavrini gören pkk avrupada cesaret aliyor Türklere saldiriyor
hayatinda yurt disinda yasamadiklari icin Türk düsmanligini zerre tadmadiklari icin bu kadar umursamaz ve iticiler
chp hdp pkk ortak oldu zaten
Ne ayaklanacak la o kardeşim evlatları umurunda mı onların onlar anca orada para kazanır gelir yazın buralara akıl verir tatilini yaparlar
Bu milletten bir şey çıkmaz artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?