Komünistimi destekliyo bi kısmı? Ve komünist fikirli biri hangi partiye oy verir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Komünist nedir sence? ya da sen ne olarak biliyorsun? Bu konu çok önemli, ikimiz tartışabiliriz istersen tabiki.
Yurtdışında yaşıyorum pek bilgim yok bana göre halklar arasında örgütlenme biçimi konuşun öğrenmiş olurum
Komünizm eşitliği savunan bir ideolojik düşüncedir. Ama gel Türkiye de kişilere bu soruyu sor. Bir çoğundan alacağın cevap teröristliktir. Çok yanlış bilinen bir kelimedir komünizm. Aslında çok iyi birşeydir ama insanlar terörizm olarak bilir. Cahiller bu şekilde bilir.
Evet genel algı bu yönde ve sosyal medyanin etkiside büyük pkk sempatizani olarak gösteriliyo. Liberallik vd komünistlik bana göre ayni yolda, yanlışmı düşünüyorum?
Haklısın. Komünizmin aslında zengin ve yoksullari eşit tutan bir düşünce ve anlayış olduğunu bilseler ve savunsalar. Asgari ücretli calismak zorunda kalmayacak hiçbiri ama, cehaletliklerinin bedelini ödüyorlar.
Sahsen bedelini ceksinler diyorum fakat kurunun yanında yaşta yaniyo. Ya ben bugün liberal birisiyle tanışıp konuştum adam kapitalizmi ölümüne savunuyo ve kürtleri yok sayiyo aşırı kafam karıştı. Hem liberal olup hem kürtleri yok saymak nasil oluyo?
Onun kürtlerle ilgili düşüncesi, bireyseldir. Kürtler kuyruğuna basmıştır onun ondan kurtlere kin guderdir. Tam anlamıyla onun düşüncelerini öğrenebilir misin bilmiyorum ama, en ince detayına kadar öğrenebilirsen, sonunda ülkücüyüm ben diyip çıkacaktır. Ülkücüyüm diyen kişi, bu ülke de en cahil insan türüdür ve tehlikelidir. Hem cahildir hem çok bildiğini iddia eder. En tehlikeli cahil türüdür
O katıksıza enerjimi harcamak istemiyorum ama sorarım yinede. Bi halki iteleyip yok saymak cag dışı igrenc bi tavir. Ben şimdi onu sormuyorum liberalzmn özünde kürt düşmanlığı yok di mi ben mi yanlış biliyorum yoksa?
Yok tabiki ya ne alakası var.
Ben de düşünüp duruyorum kafamı karıştırdı dingil
Salla o cahili
Son bi sey sorucam Kızıl komünistlerin olayı nedir neye hizmet ederler?
İnançlı komunistlere denir bu... Soğuk savaş sırasında, sscb ve Çin in, bayraklarindan alınan renktir kızıl. Bu iki devlet, komünizm in baş temsilcileri olarak bilinirler. Fakat uygulama noktasında Çin de göremiyoruz halk eşitliğini. Turkuyedeki gibi zengin iyi zengin. Fakir yine çok fakir. Bu durumda komünizmden bahsedemeyiz.
indigodergisi.com/.../
Bi inceleyim teşekkürler iyi sohbetti
Kurtlerde ateist coktur. Genelde pkkli olan pek dinlere inanmaz. Marksizim leninizm bir oguttur. Dinsiz bir kurdistan istiyordurlar.
Hizbullahcilar vardir, dincilar. En con bunlardan korkacaksin. Dindar bir kurdistan istiyorlardir.
Aleviler vardir genelde tuncelli de olurlar, onlarda pkkli olur.
Cogu komunisttir yani
Kürdistan savunulmalı mı
@Reorada yav ne kurdistani. Kurdistan mi kaldi
Kızıl komünist ne peki?
Kalıp kalmadığını sen belirleyemiyorsun işte
@Reorada sen ne düşünüyosun?
Gelecekte olacak bir ülke
@Reorada ütopik bi yaklasim bu dediğin ysni turkiyeden memnun degil midin?
Savunuyorum, savunmuyorum, memnunum veya değilim benzeri bir şey söylemedim. Türkiye'de ise yaşamıyorum.
@Reorada net ifadeler kullan o zaman birilerine soru sormasını biliyosun ama?
Baska yerde konusun tsk
Doğru diyosunda sana soruldu soru
@Reorada ülke diye bahsettiğiniz sözde oluşum, hiçbir zaman nihai emeline ulaşamayacaktır buna mutlak suretle müsaade edilmeyecektir !!!
Kolpa kemalistte geldi, zaten eksik kaldığınız masa olsa şaşarım. Sana devşirme eski türkçen ile milli mücadelende başarılar diliyorum.
@Reorada süslü sözlerle hiç işim olmaz dostum, kalemin düştüğü yerde silahlar konuşur bu her yerde aynıdır bu topraklar kanla alındı ancak kanla verilir, iyi geceler...
sen kurd bile olmadigin halde hangi hakla hangi cesaretle bizim halkimiz adina konusuyorsun cahil erzincanlisin daha kokenin belli bile degil asimile misin degil misin belki sen bile bilmiyorsun haddini bil bu konular seni asar defol git gebert kendini
@Reorada kurdistan zaten var ne diyirsunuz aptal turk ordulari
@kurdishgirlgece kurdistan var biliyorum, ayrica türk degilim. Okdugunu anlama problemin mi var?
@kurdishgirlgece kürdistan hayali olanların birçoğu mezarda !!!
@Dağlı9316 hala yasiyorum ben ve kac milyon kurd. ee noldu sen agladin mi
@kurdishgirlgece kürt türk kardeştir aksini düşünen haindir bayan !! söylemeye çalıştığın meseleyi anladım ancak yanılıyorsun söylediğimi sanırım yanlış anlamışsın bizim kürt kardeşlerimiz ile asla bir sorunumuz yok sadece onların aralarında şovanist kişilikli bazı kimseler ortalığı karıştırıyor ara bozmak için ortaya çeşitli tezgahlar atıyor bizim derdimiz onlarla yoksa herhangi bir kürt kardeşimizle ne problemimiz olsun
Alâkası yok her ırktan her düşünce olabilir
Cemiyetci solcu nasil oluyo peki?
Tkp...
Diger soruma cvp?
Çoğu hdp li
Komünist kürt pkklı demek türkiyede zaten