Selam KScanlar, Her zamanki gibi gündemimiz yoğun. Mülteci sorunu, zam haberleri, cinayetler, siyasi tartışmalar ve dahası.. Halkın kafası bir hayli karışık.Pazar günü seçim olsa oyunu hangi partiye verirsin?
Oy kullanmama kararı aldım. Yorumlarda Oy verenlere hakkım haram olsun diyen çok insan var. Başka partiye versen, o parti iktidar olsa ve iktidar olduktan sonra yanlış şeyler yapsa yine hakkım haram olsun diyen kişiler çıkacak. O yüzden hiç gereği yok benime için
Eğer bir deyyus hile yapın hile için her şeyi yapın diye emir vermez ve onun kıçını öpen deyyuslar hile yapamaz ise CHP ve İYİ parti işi bitirir.. Oyum CHP ye
Kimin aday olduğuna bağlı. Partilerin saçma sapan kavgasından sıkıldım. Sanki ilkokul 1. sınıf öğrencisi gibi davranıyorlar. Cumhurbaşkanı adayı olarak gördüğüm tek kişi var. Eğer o kişiyi aday gösterirlerse o partiye oyu veririm. Yoksa hiçbirine vermem.
aslında hiç biri ama 6 lı masaya guvenmiyorum daha şimdiden çatırdıyor ve arkadan hdp desteği var mı suphem var o yuzden akp+mhp olana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Su an iktidarda olan partiye karşi en guclu muhalefet hangisiyse ona verirdim Bos oy atarim diyenlere de asla hakkimi helal etmiyor belki de atilan bos oylar yuzunden su an ulkecek bu haldeyiz.