https://www.mynet.com/esenyurt-ta-komsularin-kedi-kavgasi-yaptigini-itiraf-etti-ogretmenmis-bu-kisi-acaba-cocuklara-ne-asiliyor-110106952186

Bizim biraderin kedisine yapılsa akşama öğretmen dövdüler haberi yapılırdı. Yaşarsa dua etsin 😃 çok sever kedisini. Bakın bu öğretmenin ruh sağlı üzerine bir teste soksunlar kesin kalır.
Bir canlıyı hiçkimse yerinden alıştığı yuvanın sıcaklığından mahrum bırakamaz. İnsanlar bu hakkı nasıl kendilerinde buluyor anlamış değilim. Dünyaya güzel gözlerle bakan güzeli görür. Penceren kirliyse her şeyi yaparsın. Aynı konu başıma geldi. Umarım kötülerin üzüldüğü günler de gelir.. Kızlar Bir Adım Öne
Teşekkür ederim. 🪁🪁
Orspunun bi tarafına batmış herhalde kedinin bacağı. Allah çoluğundan çocuğundan ayrı düşürsün böylelerini. Ancak kendi başına gelince anlar çünkü insanlığını ne olduğunu.
Yani o kadın eşek sudan gelinceye kadar dayağı hak etmiş çünkü serefsizligin en üst noktası yaptığı...
Cevap
8Cevap
Evcil kesim yok fakat, bana bu yapılsaydı deliye dönerdim
Srfsx insanlar bide haklilarmis gibi kadını şikayet ediyorlar. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye boşuna dememişler. Site sakinleri imza toplayıp dava açıp attirsinlar bu hırsızları
Kafese koyulup boş araziye bırakılması gereken kediler değil bunun gibi ruh hastaları. orada tek başlarına çürümeyi hakediyolar
Saka gibi ya mahvederdim ah masumlara yetiyor gucleri serfszler!!
Şu masumdan ne istemiş ya ne yapmış olabilir? Bana yapılsa mahallede onu barındırmam herhalde
Hiç sakin kalamam, böyle bir şeyi komşum yapsa haddini bildiririm.
Akla zarar insan modeli hoş insan da denmez ya ona.
8 yaşında kedim var. Net çeker vururdum böyle bir durumda
Kadın milletinden. korkulur.
Yazık be şu bakışlara. Allah kahretsin onu emi!
Arabasını kundaklama mantıklı olurdu
Ton balığı çok etkili bir silah
Artık öyle bir komşu yok dünya üzerin de
Zavallı kedi ya bu nasl bir canilik
komşumu eşek sudan gelene kadar döverdim..
can yakardım:d
Döverim..
Kesin döverdim.
Döverim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?