sokak kedisiyse sahibi dışarda bakıyor diye düşünürdüm ama cins kediyse evden kaçtı ya da sahibi attı diye düşünür eve getirirdim sonra sahibini bulmaya çalışırdım. bulamazsam uygunsa bende kalırdı ya da birine verirdim
sanırım en yakındaki yere teslim ederim bi site güvenliğine. ya da derim surda bi kedi var sahipli tasmalı. sizin sanırım. meraklıdır gelir alır. kimseler yoksa vay derim kedi bu kadar uzaklasmıs sitelerden. alır en yakın siteye veririm sanırım. illa alırlar burdakilerden mi diye. foto cekecek gruba atıcak vs. tasmada tel varsa ararım muhtemelen.
Tasmasının arkasına bakarım genelde orada ıletısım numarası vesaire yazar.. yazmıyorsa bulduğum yerde bır sorusturma yaparım.. Kediler bırı tarafından alınmazsa evlerinden cok tuzaga gıtmezler
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz ilk baktık göremedik, korumaya aldık, sonradan farkettik kolay oldu o şekilde biraz uzaklaşmış bu muhtemelen başka kedilerden kaynaklı. Eskişehir de çok kedi var
Anladım ben detayı sonradan gordum. Yavrucak yuvasına donmus mutlu sonla bıtmıs. Benimde var tekir kızım sokaktan sahiplendim. Ona benziyor rengi gözleri, dişi sanırsam bu da.