Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar öfkenizi anlıyorum,
sizden tek ticam, bu gerçekler eşiğinde ve kendinize bahaneler oluşturmadan istemediğinizi belirtmeniz,
ben çok gıcık kapıyorum bu durumlara, istememe nedeniz ülkenizde göçmen görmek istemiyorsunuz, bahane olarak şunu bunu yapıyorlar gibi sahte nedenlere sığınarak kendinizi lütfen melek bir karakter ilan etmeyin ,
önce birinin ölümüne ya da işkence çekmesine vatani çıkarları göz önüne alarak sebep olduğunuzu kendinize ve çevrenize itiraf ederek yaşamalısınız.
sizden tek ticam, bu gerçekler eşiğinde ve kendinize bahaneler oluşturmadan istemediğinizi belirtmeniz,
ben çok gıcık kapıyorum bu durumlara, istememe nedeniz ülkenizde göçmen görmek istemiyorsunuz, bahane olarak şunu bunu yapıyorlar gibi sahte nedenlere sığınarak kendinizi lütfen melek bir karakter ilan etmeyin ,
önce birinin ölümüne ya da işkence çekmesine vatani çıkarları göz önüne alarak sebep olduğunuzu kendinize ve çevrenize itiraf ederek yaşamalısınız.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir Avrupalı arkadaşın deyimiyle, sınırındaki ülkenin karışmasına izin vererek ve dünyayı uyandırmayarak en büyük hatayı çoktan yaptınız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kas kez af ilan edildi ayrıca Türkiye nin kontrol ettiği alanlar var oraya gitsinler bize ne biz herkese bakmak zorundamiyoz
Evinde mi besliyorsun , çalışıp kazanıyoruz diyorlar , bir milyon insan öldürmüş birisine kimse güvenmez
@vicdanıyok "1 milyon öldürmüş kişi" Zuhaha. Ölen o kadar insanın en az 400 bini Esad'ın askeri.
Sivilleri kastediyorum, Esad'ın askerleri yüzde 50 kaçtı, Esad paralı askerleri getirdi
@vicdanıyok 1 milyon sivil mi öldü yani? :D Al bu videoya bak rejimin kontrol ettiği yerlerde insanlar günlük sıradan hayatlarına devam ediyorlar. Futbol maçı bile düzenliyorlar. Her taraf Nusra ve IŞİD'ten temizlendi, insanlar rahat nefes aldı: https://www.youtube.com/watch?v=c6d0zw-DxpU&t=423s
onlar Esad yanlısı onları niye öldürsün , Esad kendini karşı olanları öldürdü, öldürmeseydi gelmezlerdi dimi
@vicdanıyok Yoo, İstanbul'a gelenler arasında tarafsız olan hatta Esad yanlısı olanlar bile var. Gelme nedenleri Suriye'deki ekonomik kriz. Amaçları ise Türkiye üzerinden Avrupa'ya geçmek. Bu videoyu izle. Videodaki adam İstanbul Fatih'te yaşıyor ve Suriye'deki muhalif cihatçılardan nefret ettiğini söylüyor: https://www.youtube.com/watch?v=nVW5nYAmku0&t=214s
kardeşim hepsi aynı değil ama geneli Esad'ın yüzünden geldi bir çoğu Esad'a muhalif zaten , şimdi gitseler yine öldürürler , ama ellerine fırsat geçse hepsi Avrupa'ya gidecek
@vicdanıyok Tamam içlerinden ÖSO'cu ve muhalif olanlar Esad'ın yüzünden geldi ama gelenlerin çoğunluğu iç savaşın oluşturduğu ekonomik yoksulluk nedeniyle Türkiye'ye geldiler. İç savaş çıkınca muhalifler Halep'te sanayi sitesini yağmaladı. 1200 fabrika yok edildi. Ülkenin ekonomisi çöktü. Böyle olunca ülkede yokluk meydana geldi ve birçok insan Avrupa'ya geçmek için Türkiye'ye geldi ama birçoğu geçemedi, kimi botlarla denizde hayatını kaybetti.
işsizlik savaştan daha beter açlık yokluk çeke çeke ölmek daha kötü bir şey. ama savaş olmasaydı ekonomi çökmezdi bence
@vicdanıyok Maalesef. Savaş ülke ekonomisini yok etti. Aynısı Yemen'de de oldu.
Benim bir derdim yok suriyeli kürt veya Afgan halkıyla nötr kendilerine karşı
Bizene kardessssss
Defolsun gitsin mikroplar