Düzce'ye bağlı Kaynaşlı ilçesinin Belediye Başkanı Birol Şahin, 22 yıl sonra 2. Lig'e çıkan Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında şarkıcı Ece Seçkin'in konser verecek olmasına tepki gösterdi. "Kutlama için bir bayan şarkıcı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzce'ye yakışmaz" diyen Şahin'e, Ece Seçkin, Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz? Kadınları susturamazsınız" diye yanıt verdi.
"Düzce muhafazakar bir yer!" Birol Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Düzcespor'un şampiyon olmasından dolayı çok mutlu olduk, sevindik, tebrik ettik. Ancak, cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzceli'ye yakışmaz! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim, kutlayalım ama, sınırları aşmadan."
Ece Seçkin'den yanıt; Şahin'e yanıt ise şarkıcı Ece Seçkin'den geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Seçkin, Şahin'in paylaşımını şaşkınlıkla okuduğunu belirterek; ''Sayın Şahin, bayan değil KADIN! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim. Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?'' ifadelerini kullandı.
Ece Seçkin'den, "Bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmadı." diyen Kaynaşlı Belediye Başkanı'na yanıt: Bu ayrımcılık ne zaman bitecek?
Düzce beledşye başkanı Faruk Özlü bi' şey demezken bizim kıytırık Kaynaşlı'nın Birolu ne işlere kalkışıyor böyle ya! Adamı iyi anmıyorlar ilçede bu hâlâ laf peşinde. Git icraatlarını göster, bi' şeyler yap ilçene! Belediye parkına iki bank koydurarak başkan olunmuyor!
Ben oturacak bank bulamıyorum gidiyorum kaldırama oturuyorum. Millet bundan şikayetçi geliyor sanatçıya laf ebeliğini yapıyor!!!
her şey boy değil 155 boyuyla sesi gayetde iyi boyum var herseyim var kafasındamısın🤣 öyleysen o kafada olmaya devam et. Ayrica 155 boy sana Göre olmayabilir başkasına Göre iyidir dünya senin etrafında dönmüyor. Insanların boyuyla dalga geçecek kadar ergensin. Ergenlik zamanında boyla kiloxla vs dalga geçecek bazı insanlar ama sen olgunlasamişsin o yaslarda kalmissan evlenince suçu ne
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ece Seçkin'den, "Bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmadı." diyen Kaynaşlı Belediye Başkanı'na yanıt: Bu ayrımcılık ne zaman bitecek?