750.000 suriyeli Türkiye’de doğdu
3.762.380 suriyeli var
1.500.000 kaçak göçmen var
Bence azaltılmış rakamlar vatandaş olanları ve burada doğanları eklememişler kesin, ayrıca burada son zamanlarda artan afgan pakistanlı ve siyahilerden de bahsedilmemiş. Ekledimiğimizde 6 milyon suriyeli, 2 milyon kaçak 3,4 milyonda diğer mülteciler vardır. Yani yaklaşık 12 milyon eğitimsiz kültürsüz suça meyilli parazitlerle yaşıyoruz demektir.
En kısa sürede kurtulurum inşallah burdan amin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnandırıcı değil bu rakamlar daha fazla olduğunu düşünüyorum ileride kendi ülkemde bir türk olarak azınlık kalmaktan korkuyorum
Birde habersiz çektikleri Türk kadınlarının videolarını savunuyorlar siyasilerimiz. selfie çekerken arkada kadın çıkması tesadüf olabilirmiş, normalmiş!!!
Kim diyo bunu
Süleyman soylu
Kendi dilimi unuttum bu rakam az inanmam
5 yıl önce 5 milyonlardı zaten 😂
İt b ku gibi çil yavrusu gibi doğurup çoğalıyor lar bence sadece doğanlar 5)6 milyon vardır 🤣
Harbiden ya
Ne diyeyim ki Allah akıl fikir versin açız derler evde çocuğa bakamıyoruz derler ama 20 tane çocuk yapar lar beyin olsa sence bu yükün altına girip kendileri ne bile bile acı çektirir mi o değil Türkiyenin nüfusu nu artırıyor lar daha çok şey var da neyse boş ver 🤣
Bencede bi şey değişmiyor
Yapcak bir şey yok beyni olamayan insanlarda var bu hayatta melesef onların arasında yaşamak zorunda yız bunu tümü ile söylüyor um
Kalp krizi geçircem şimdi
Ülkeyi seçte gidelim, ben norveçe bakıyodum master için ama üşürüm orada ya wuuç 🥶
Soğuk olsun ya ben güneşi sevmiyorum beraber gidek mi
Tamam uyar, gidelimde nere olursa olsun lütfen ahaah
Hâlâ bu adama inanan var mı gerçekten?
Ben eskiden inanıyordum bu konuda bittiler ama gerçekten halk rahatsız halen ümit özdağa saldırıyorlar
Tek bildikleri palavralar ve saldırmak zaten.
Ne bekleniyor ki
O kadar zoruma gidiyorki şu suriyeliler
Benimde ki bunlar yarısı daha kaçaklar ve diğerleri var
Sorma bıktık valla
Suriyeliler adamdir
defolup gidecekler
Hayır kalacaklar
Sg mal
Ağlama lan