https://www.mynet.com/telefonda-kullandigi-ifade-sonrasi-polis-evine-gitti-ilk-sozleri-yanlis-anlasildim-110106951766

Benim alamadığım su olaya bile ekipler hemen koşuyor. Suriyeliler ortalığı birbirine katıyor, sandalye atıp sokağın ortasinda"erkekseniz gelin"diyor, kesiyor biçiyor o zaman nerede bu ekipler?
İleri demokrasi kılıfında, korku yönetimi..
Soruna gelince...
Kafam attığında soruyorum sesim kaydediliyor mu diye. Evet dediklerinde o şirketi, yönetimini, patronunu, kusuru varsa devletin ilgili yöneticilerini en alttan en üste hatırını soruyorum.
Almak isteyen varsa yerim adresim belli. Cezam neyse çekerim ama geri vites olmaz.
Cevap
9Cevap
Çok saçma 😒 keşke öldürülen kadınlarımızın konuşmalarını da dikkate alıp yanlarına gitseydiniz en azından daha iyi olurdu
Dikkat ediyorum da biraz komik olmuş durum bence. 😃 Adam kötü söz etmemiş ki. Neyse diyerek kısa kesiyorum.
Adam kendini yakar diye gitmişler üstüne düşeni yapmış isterse yakabilir tabi kendi tercihi
Hayır etmıyorum. Edilecek bır konu konuşmuyorum zaten
İntihar şüpbesi olabileceği düşünülerek ekiplere haber verilmiş. Normal bir prosedür.
Bir bidon benzin o kadar pahalı ki, kıyamazdı kendine.
Ulkenin sinirlarinida bu hassasiyetle korusaniz guzel olmazmi
Polis i aynı duyarlılığı ülkeye kaçak girenkeri durdurmada göstersin halkı korkuyacakoarina
Acil vaka olsa kim bilir ne zaman giderler
Adam haksiz da sayılmaz aslinda😅
Yok ya ne dikkat etmesi
Çok komik ajajjaja
İlginç olmuş.
Artik dikat edecegim
çok saçma
Ne saçma ya 😃
🤣🤣🤣🤣
Denenir
Hayır etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?